свекърва ми ме побърква

• 20 147
  • 164
  •   1
Отговори
когато се роди детенцето ми,моята свеки е мислила,че ще го кръстим на нея и откачи...изгони четири дневно бебе да пътува 350км.сега иска да го види и не знам трябва ли?

# 1
Как го изгони?

...сега иска да го види и не знам трябва ли?

Може да е разбрала грешката си и да иска да промени всичко. Дай шанс, пък срещата ще покаже какво е положението. След това вече ще решите какви да са отношенията ви.

# 2
просто още съм много ядосана и не е момента за срещи с нея,много е нахална и ще иска да я вижда пак и пак,а не съм сигурна трябва ли.усетих злоба последния път като я видя...то беше и първия,защото случката се разигра на изписването  Sad

# 3
  • ЯМБОЛ
                  А къде е таткото в тази история?!

# 4
просто още съм много ядосана и не е момента за срещи с нея,много е нахална и ще иска да я вижда пак и пак,а не съм сигурна трябва ли.усетих злоба последния път като я видя...то беше и първия,защото случката се разигра на изписването  Sad

Какво стана? Съра ви багажа и ви избута през вратата?
Там ли беше синът й? Какво мисли той за всичко това?

# 5
  • ЯМБОЛ
          Посред зима да разкарваш бебе,за да го види бабата?!Аз съм баба на четири внука,но през ума ми няма да мине такава мисъл.ДА ПЪТУВА ТЯ ДА СИ ВИДИ ВНУЧЕТО!

# 6
Така де, аз разбрах, че бабата иска да дойде при тях.

# 7
Баси от кви глупости се впечатляват хората, дали щяло да е на теб кръстено или не.  ooooh!

А дали трябва или не да го вижда, не знам и не ми е работа.

# 8
таткото е имал скандали докато аз съм била в болницата.ние се върнахме в Пловдив,но на квартира.и тя с цялата наглост на света иска да види веси,звани на мъжа ми.не ни събра багажа,нашите бяха там и помогнаха да се оправим набарзо и заминахме за видин(аз съм от там).те също са много наранени и потресени от случката.моето притеснение е,че ме е страх да оставя детето с мъжа ми,за да я види тя,а да присъствам не мога и да помисля

# 9
  • София
Ако свекърва ти се дотресе до Видин, остави я да си види внучката, че да миряса. Тя надали ще си прави труда да идва всяка седмица от Пловдив.  Wink

# 10
  • ЯМБОЛ
                 Ти стисни зъби и присъствай.Без никакви любезности и с едносрични отговори,ако те попита нещо.Покажи,че ти си силната и че от тебе ще зависи, доколко ще си вижда внучката.И дръж здраво мъжа си!

# 11
да,трябва да разбере,че не е желана...мъжът ми е сериозен и отговорен и той също е доста обиден,но със сигурност му се иска майка му да види бебето.благодаря за съветите,ще помисля кое е най-добре за всички  Thinking

# 12
Мацка , на твое място не само , че няма да види детето ми , ами и снимка няма да получи !Ще ме изгони на улицата с бебе и аз ще съм бяла и добра после с нея , как ли пък не !
Моята като разбра как сме кръстили детето , само язвително ми подметна , че нейните съседки й били казали , че съм кръстила дъщеря си на себе си . Щеше да падне като разбра , че сина й сам е избрал името . Изобщо , каква е тая тъпотия с имената на баби и дядовци , в кой век живеем ?!

# 13
Нека да види детето, все пак му е баба. Но тя да пътува, не вие. Задължително бъди с детето, майка си му, не го оставяй, защото ти е неприятна срещата. В очите и кажи колко си обидена от постъпката й.  Може пък да се извини, знаеш ли.

# 14
Ако ще и челна стойка да направи,чаз такова нещо не бих простила. Да те изгони с новородено, заради тъпото и име. Е, съжалявам, ама каква баба е това. Значи не и пука грам за детето, а само за това то да носи името и. Със сигурност не бих позволила да го види.
Интересно ми е какво мислят родителите ти за нейните мераци, при положение, че са били свидетели на въпросният скандал за името?

Общи условия

Активация на акаунт