Олеееей, чИ трагедия гУляма! ПрУлИтта е пукнала, да знайтИ, щом я няма!

• 30 502
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Куциндрел
Деми странен начин за сядане  newsm78 hahaha

Тя хубу седна, ма накрая къф жест пуказа? hahaha hahaha

# 436
  • Оптимист по принуда
Аууу, чувек дън си коламаскира крАката ут вас - 36 нИпручетИни! Бря!

Ноу красутъ - Светъльчиту с китки, Цецунята с раСкошин пухест зарзавать, Бобата с люлячи - мммм!, Марчиту с някви красути и тя, пък Пъпиту пак си е турИла Яка кака!

Светълче, къде искаш да се вижда текстът, под аватара ли или отдолу като подпис? Ако е под аватара - то тогава го напиши в мястото на 'местожителство'.

Пъпе, коТ си ги пудпукала, каке, усвен най-забавнити, ша станим и най-красОтнити у форумо! Ша на земат да рИкламирами детски кулички  Joy Joy

Хай наздрави за новити аватари! Drunk

# 437
  • Once there was a Hushpuppy...
Демии, каксън, ти докът са епилираш ква перушина фърчи за кърменето на обществени места. Купон от всякъде Crazy
Иначе, да станахме убави, саму сме за реклами. Ма, кви детски колички, нии ша рекламираме памперси или АМ Joy
Днес ми е толкова смешно в тоя форум. Скоро не съм се хилила така Peace

А, и добре, че ви намерих Hug Hug Hug Heart Eyes

# 438
мчи наздравИ кат си рекла

иначе аз си се пременям сезонно най-редовно  Naughty ....и тъкмо днес реших, че ми е време да си махна шапката и камината , че пекна вече Thinking и цял преди обед се ровя за картинки, сменям се и влизам в темата и охооо те половината се пременили  Joy

# 439
  • Once there was a Hushpuppy...
Бобе, чудна си в лилавку Heart Eyes Мноу гу обичкъм тоз цвят.

# 440
  • Оптимист по принуда
Деми странен начин за сядане  newsm78 hahaha

Тя хубу седна, ма накрая къф жест пуказа? hahaha hahaha
Аа, тва е част ут макарената  Joy Joy

Посли съм на пилинГ

# 441
  • Куциндрел
иначе аз си се пременям сезонно най-редовно  Naughty ....и тъкмо днес реших, че ми е време да си махна шапката и камината ,
Махна я и люлака ти нацЪфтя. hahaha hahaha hahaha

Пие ли се ко ли?!? Де е Ели тугава?
Ай наздравИ дружина.

# 442
  • BG

Демии, каксън, ти докът са епилираш ква перушина фърчи за кърменето на обществени места. Купон от всякъде Crazy

И аз чета неска млого за тва, ама у фейса - цели войни са водат.
И сметам двечира да са изкажа по въпроса пак там  bowuu.
И не ги цъкайте толку бързо страниците, че скоро пак ша тряа да мисла тема,
а па ич не обичам да мисла!   Crossing Arms

# 443
  • Оптимист по принуда
Обожавам люляк и лилаво /зодиакална обремененост  Mr. Green/, Бобче, ноу ти утива   bouquet

Пъпче, темите са едни и същи и се предъвкват по милиард пъти. Кърмене, кучета, котки, съседи..... Едно и също. Аз се опитах да пиша в една друга приятна тема ,ама нещо не ми се получи и се отказах. Сега се включвам в 2-3 от време на време, но те не са особено приятни, та общо взето само тук се подвизавам. И обичам всички кукндреляс и се радвам също, че ги открих!  Hug Hug Hug Hug

Най-дружилюбнити муцки са ми те

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 16:39 от demmy26

# 444
  • Varna
Бобче,
тВа лилаФкУтУ мноУ ти Утива, каксън newsm10....Ти си самУ цвят лилЯв, люляк си, люляк си Hug

Оф, беййй, забраЙх нЯщУ Wink  За теС кУит си имат кУлеги Wink

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 16:46 от DELTA_DELTA

# 445
Благодаря ви  Hug ....засрамиФ ти ме бе  Flutter Joy

АзИ от край време не одя да давам акъл по разни въпроси, дори и по бебешки, детски и т.н. е пА писнА ми да търпя на някого настроенията Crossing Arms хади бе, чи си няам друга работа ...например това , това

е после малко трудно това ама  hahaha

# 446
  • Оптимист по принуда
Делте, виждам как си трИнинираш търпенииту, какчи
Скрит текст:
И ут мен поздрави за гудишнината, каке, мноу са радвам на двойки кату вас, дет успяват да вървят ръка за ръка и съхраняват топлината помежду си. Да сте живи и здрави с Батю!  bouquet

Пъпи, гуляма си актриса  hahaha Утърва на косъм  hahaha

# 447
  • Куциндрел
Де е таз темЪ? Ноу ли е писанУ? Мамасита пише ли? Дайте да видЪ.

Днес ми е - десятнай наш десятнай батальон. Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=QSqpWiu07ZU&index=2&list … LAD505CC486A7AD6C

# 448
  • Varna
Демсън,
кЪт тЪс котка ШтраЯ трИнирГам какчИ търпениИтУ си. Аз от търпеливитИ УФни, ма кЪт изригна същи КракатаУ става и мЪ гледат със зяпнала УстЪ.

Скрит текст:
Благодаря и на теб за поздравите. HugДай Боже всекиму да си има вярнУ другарчИ и да сЪ пУТкрепят, да си споделят, да си помрънкват кактУ сЯ аС на БатЮ, мрън, мрън, мрън. Той сЯ има Ини прУблеми, аз гУ занимавам с мойтИ глупутевини. Ама важнУтУ, чИ мЪ търпи щот аз ряТкУ мрънкалясвам. ШмЪ търпи, щот и аС гУ търпя пък Crossing Arms Wink

Искам и аС да прУчтЪ теС теми да сЪ пУсмея бе. Да ида на триНроФки умУрена Ут смях Simple Smile

# 449
  • Varna
гЮтмЬОрниК Hug

И честит Празник бамбини!

КаАветУ някой друг да го изджаса моля Praynig чИ 'неска мЪ викат на раУта ранУ сабалЯн.

Общи условия

Активация на акаунт