Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Омега-7 и какви са неговите ползи?
Има ли връзка между консумацията на млечни продукти и целулита?
Какво представлява антицелулитният масаж и какви са очакванията от него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Омега-7 и какви са неговите ползи?
-
Има ли връзка между консумацията на млечни продукти и целулита?
-
Какво представлява антицелулитният масаж и какви са очакванията от него?
-
Какви са ефектите от вакуумните ролкови масажи с Dermo Health?
-
Какво е криолполиза и какви са отзивите за нея?
Само един път в седмица. Нямам време. Банално звучи,ама си е така. За сметка на това съм редовна със сухо четкане, а и с подходяша диета. Ефектът е много добър. Самочувствието ми е по-високо. Благородно ви завиждам за възможностите за масажи. Аз засега все още не мога да намеря нищо, което да задоволи изискванията ми, а и свободното време. А и трябва да се разтърся по-сериозно.
.И аз като вас имам целулит/то коя ли жена няма де /.При мен се получи след сваляне на 40 кила и недостатъчно движение.Изчетох доста от вашите публикации и се навих за антицелулитния гел на кройтерхов.Започнах и повече да се движа и промених малко и храненето,а по отношение на пиенето на вода - аз по принцип пия много/до 3 л на ден/ .И ще видим дали това лято ще се фръцкам или не
.
Спра ли - до няколко месеца - ще ме посети по хормонални причини