Целулит - 7 тема

• 145 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета,
и аз да споделя как си правя антицелулитен масаж. Приготвям си сама маслото. Четох в една френска статия за домашно масажно масло против целулит.  После си купих вендузи и да ви кажа има резултат, само повторения трябват.
Та, маслото  е от Гроздови семки смесено с етерични масла - лимон и котър (или черен пипер). Гроздовото е много силен антиоксидант, а копъра или черния пипер загряват.

# 556
  • на острова на мечтите
Здравейте момичета,
и аз да споделя как си правя антицелулитен масаж. Приготвям си сама маслото. Четох в една френска статия за домашно масажно масло против целулит.  После си купих вендузи и да ви кажа има резултат, само повторения трябват.
Та, маслото  е от Гроздови семки смесено с етерични масла - лимон и котър (или черен пипер). Гроздовото е много силен антиоксидант, а копъра или черния пипер загряват.
ами как ги смесваш, в смисъл разбъркваш и готово,или загряваш newsm78
Аз видим резултат по краката от фитнеса

# 557
Включвам се и аз тук ! Преди време се бях заела сериозно и имах доста добри резултати, сега след напълняването ми пак много се появи и отново започнах процедурите ми. Преди правех масажи с мед или с кафе, но сега не ми се занимава с меда ( много синини ми ставаха), та правя само с утайка на кафе. Купих си преди няколко дни серум и гел на Krauterhof, та се мажа и  с тях - първо серума, като свърши почвам и гела. Дори след първата процедура мисля, че имаше резултат.

# 558
  • на острова на мечтите
И на мен ми ставаха синини от медал.  От кафето се опасявам да не си запиша отводнителни тръби в банята. Така че масажи с вендузи и после антицелулитен крем.

# 559
Здравейте момичета,

Да, просто ги разбърквам. Купих си Натурално гроздово масло (много е хубаво и мирише на семки и грозде - направо на вино Simple Smile ), изхабих съвсем малко за да освободя място в шишето за етеричните и капнах вътре по 3-4 капки. После разклащам преди всеки масаж.

# 560
Отняколко дни се мажа с новия крем на Авон,но няма никакъв загряващ ефект...Аз ли бъркам някъде нещо не знам Thinking

# 561
  • на острова на мечтите
Здравейте момичета,
и аз да споделя как си правя антицелулитен масаж. Приготвям си сама маслото. Четох в една френска статия за домашно масажно масло против целулит.  После си купих вендузи и да ви кажа има резултат, само повторения трябват.
Та, маслото  е от Гроздови семки смесено с етерични масла - лимон и котър (или черен пипер). Гроздовото е много силен антиоксидант, а копъра или черния пипер загряват.

Да, просто ги разбърквам. Купих си Натурално гроздово масло (много е хубаво и мирише на семки и грозде - направо на вино Simple Smile ), изхабих съвсем малко за да освободя място в шишето за етеричните и капнах вътре по 3-4 капки. После разклащам преди всеки масаж.
Hug
Отняколко дни се мажа с новия крем на Авон,но няма никакъв загряващ ефект...Аз ли бъркам някъде нещо не знам Thinking
ами сигурна ли си,че е точно загряват крема? Аз си купих един антицелулитен крем,но с охлаждаща ефект. Тези загряващите ме обриваха цялата. А и половин час след това подскачах от паренето.

# 562
Момичета,искам да си закупя вендузи,но нямам идея какви трябва да са...разгледах в ОЛХ и намерих тези,които са и на добра цена http://olx.bg/ad/komplekt-venduzi-barter-ID5NrVQ.html#70cb15ee64
Като по-опитни от мен да изкажете мнение дали ще свършат работа.Да ги поръчвам ли?

# 563
Момичета,искам да си закупя вендузи,но нямам идея какви трябва да са...разгледах в ОЛХ и намерих тези,които са и на добра цена http://olx.bg/ad/komplekt-venduzi-barter-ID5NrVQ.html#70cb15ee64
Като по-опитни от мен да изкажете мнение дали ще свършат работа.Да ги поръчвам ли?

С този тип вендузи ми правиха масажи преди около 3 години в салон за красота и болката беше неописуема. Не съм лигла, но това не се търпеше. След процедура, освен "ефекта" на тъмно-синьо-зелени петна по краката, болката по самата кожа беше такава, че и дънките ми причиняваха допълнителен дискомфорт 2-3 дни след това...
Сега ползвам такива http://www.drogeriyabg.com/product/51/venduza-silikonova.html
Много по-поносимо е.

# 564
Cookie reall преди да купуваш пробвай първо някъде, дали изпиташ усещането и да си сигурна, че ще го ползваш.

# 565
  • Sofia
   Cookie reall, най-добре си вземи от силиконовите вендузи на "Самоздрав" – цък. Имат магазин в "Халите", но ако не си от София, мисля, че можеш да поръчаш онлайн.

# 566
Трябва ми нещо за траен резултат, понеже съм чувала, че някои кремове, които вършат работа скриват видимо, а не премахват от корен целулита. Това с вендузите ми звучи добре и мисля да си взема, но ме интересува колко често го правите и след колко време има видим ефект, а и също като спрете запазва ли се постигнатото.

# 567
  • в 1001-та нощ
За траен резултат - променяш начина на живот - спорт, хранене, движение ... мислене ...

Вендузи - аз ползвам само на Самоздрав, а отскоро и един вибромасажор - жесток е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 568

Вендузи - аз ползвам само на Самоздрав, а отскоро и един вибромасажор - жесток е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Би ли казала марка и модел на вибромасажора?

# 569
  • в 1001-та нощ
Ето го Simple Smile http://www.fitneshrani.com/terapevtichen-masazhor-casada-tappymed-ii/ 

Търсех масажна седалка за подарък на ММ и в този момент този масажор беше безплатен подарък, та хич не се двоумих и съм супер доволна Simple Smile

В моловете има места, където могат да се пробват различни уреди. Всичко пробвах лично преди да направя избора си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт