Целулит - 7 тема

• 145 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
a.l.e.n.a. Можеш ли и на мен да ми изпратиш на лично за тези ензими?  Praynig

# 76
Привет и от мен.
И аз не съм от тези диетуващите.  Flutter Ами не мога и не мога да спазвам диети и да се лишавам от храна - определено избягвам вредните: солено, пържено, мазно, но към сладкото имам слабост. Шоколада не мога да го откажа и всеки ден си похапвам.
Ето днес само обикалям и се чудя какво да ям.
Иначе мислите ли, че намаляване на порциите е добра стратегия или определено съставът на храната е по-важен? В смисъл без сладко, без тестено и т.н. или дори и да се хапват от тях, е по-важно да са в минимални количества?

# 77
Добре е да се сведат до минимум.
(казвам аз, която току що - в 21 ч., изядох огромно парче шоколадов фъч! Laughing Embarassed)

# 78
Добре е да се сведат до минимум.
(казвам аз, която току що - в 21 ч., изядох огромно парче шоколадов фъч! Laughing Embarassed)

Joy hahaha
Скрит текст:
Аз цял ден чупя от питката, закусвах с торта /приготвена от мен без захар и по-здравословна, ако може така да се каже  Blush/, сега мъжът ми донесе домашни сладки и соленки и пак щипнах по няколко... ама не мога да устоя... днес ми е ден на постоянен апетит  Embarassed

# 79
Здравейте отново,и аз се интересувам от тези ензими че и при мен е живо чудо въпреки масажите.ако не е проблем пиши и на мен МОЛЯ!

# 80
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug

все пак да не очаквате чудеса от ензимите и да работят вместо Вас Simple Smile Те само спомагат процеса отвътре, по отношение на твърдия целулит, където има фиброзни изменения Simple Smile И от тях не се отслабва, но имат и много други хубави ефекти  Peace

# 81
Момичета  Hug

все пак да не очаквате чудеса от ензимите и да работят вместо Вас Simple Smile Те само спомагат процеса отвътре, по отношение на твърдия целулит, където има фиброзни изменения Simple Smile И от тях не се отслабва, но имат и много други хубави ефекти  Peace
Ще може ли и на мен да ми споделиш за ензима на лично или направо тук, за да видят всички момичета Simple Smile Благодаря

# 82
Т.е правя ги в следния ред, фитнес, четкане, къпане, масло и вендузи. Освен това се храня нисковъглехидратно.

Искам да попитам... какво е това "четкане"? Embarassed

# 83
Здравейте,

Лично аз си правя домашна маска като смесвам 1 ч.ч морска сол с 2-3 с.л. зехтин и 2-3 с.л. масло от грейпфрут. Съхранявам го в някаква кутийка и го ползвам 1-2 пъти седмично, като масажирам с кръгови движения зоните за третиране за около 10 минути. Действа доста добре. Simple Smile

# 84
  • У дома
Привет на всички, записвам се във вашата тема и аз. Имам вендуза от една колежка(тя е от Литва), там било мнооого популярно, аз никога не съм е ползвала(по-скоро пробвах веднъж, нищо не направих). Сега видях клипчетата и мисля да е пробвам още тази вечер, нооо може ли да ползвам олио за бременни(това ми е останало от бременността, имам бебка на 10месеца) или бебешко олио, тук ми е малко сложно да си купя и да правя миксове, няма такива неща в аптеките newsm78
Някой питаш за "замразяване", аз си правих преди 3 седмици "Coolsculpting", резултатът не е незабавен и е много болезнено, поне за мен беше, но това не е за целулит а просто за махане на мазнини. Вчера направих пробно и едно LPG, е супер яко е и съм мноого доволна, просто на този етап не мога да дам 2500лв за 10 продцедури #Crazy Планувам обаче ако лятото се приберем, ЗАДЪЛЖИТЕЛНо да си направя поне 10-цените са мноого по-разумни Laughing Засега ще е с вендузата, дано успея да е "увладея"
Как се "Четкате на сухо", това не го схващам, някакъв вид скръб ли е?
Иначе съм на 90ДД, почти я свърших, свалих около 9-11кг(два постоянно се "гъбаркат" с мен), купих си степер, че нямам време за фитнес с малкото човече, и тренирам всеки ден.

# 85
  • на острова на мечтите
А.Л.Е.Н.А., ами за да не губиш време на лични, напиши тук за тези ензими!
 Аз имах подобна реакция  с един затоплящ крем. Не точно то първият път. Получи се след наколко мазания-кожата стана като опарена от коприва. Нямах сърбеж, но доста зачервена и лющене на кожа. Затова за известно време спрях употребата на този крем самостоятелно. После започнах отново, но не мажа след душ, а на другият ден и после на обяд. Не се повториха подобни реакции. Но забелязвам как кожата става по-гладка и се стяга. Сега кремът ми е  пред свършване и се чудя дали да сменя марката, или да си го закупя отново newsm78
Относно яденето на сладки, особено вечер, ами не е много препоръчително. Аз вече не купувам и отучих и мъж ми . Понякога се случва да се появят сладки у дома, когато ми ги донесат гости, ама аз не хапвам, защото не ям вече млечни,масло, сметана, така че не ме съблазнява. Хапвам си диетични бисквити, зашото организмът понякога иска, но гледам да не е вечер.
Четка и аз усилено. Това го правя по-често от ведузите Embarassed
Дженни, сухо четкане е вид масаж, но в същото време се освобождаваме от мъртвите клетки. Аз го правя с натурална гъба. Има и тема за сухо четкане в красива мама. Hug
П.С. И аз ползвам бебешко оило за вендузите. Тук "Икаров" няма. А и бебешкото е подходящо! Успех!

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 19:07 от danilu

# 86
  • в 1001-та нощ
Genni, няма значение какво е олиото - просто да е мазно и да се пързаля  Heart Eyes

# 87
Привет на всички, записвам се във вашата тема и аз. Имам вендуза от една колежка(тя е от Литва), там било мнооого популярно, аз никога не съм е ползвала(по-скоро пробвах веднъж, нищо не направих). Сега видях клипчетата и мисля да е пробвам още тази вечер, нооо може ли да ползвам олио за бременни(това ми е останало от бременността, имам бебка на 10месеца) или бебешко олио, тук ми е малко сложно да си купя и да правя миксове, няма такива неща в аптеките newsm78
Някой питаш за "замразяване", аз си правих преди 3 седмици "Coolsculpting", резултатът не е незабавен и е много болезнено, поне за мен беше, но това не е за целулит а просто за махане на мазнини. Вчера направих пробно и едно LPG, е супер яко е и съм мноого доволна, просто на този етап не мога да дам 2500лв за 10 продцедури #Crazy Планувам обаче ако лятото се приберем, ЗАДЪЛЖИТЕЛНо да си направя поне 10-цените са мноого по-разумни Laughing Засега ще е с вендузата, дано успея да е "увладея"
Как се "Четкате на сухо", това не го схващам, някакъв вид скръб ли е?
Иначе съм на 90ДД, почти я свърших, свалих около 9-11кг(два постоянно се "гъбаркат" с мен), купих си степер, че нямам време за фитнес с малкото човече, и тренирам всеки ден.

Къде го направи това LPG? Живея съвсем наблизо до теб Wink и да се възползвам Wink

# 88
Чужбински момичета, като мен, Икаров може да се закупи от ибей на доста сносни цени. Същото и за този загравящ крем за който всички говорят. И вендузи от там си купих. Ех, та живее този ибей Simple Smilebouquet

# 89
  • София
Скрит текст:
Да Simple Smile ще ти пиша какво да си вземеш Simple Smile

При мен след второто раждане, докато кърмех - имаше една "маса" в областта на корема, която "изтече" с първата ми менструация - след, като спрях да кърмя Simple Smile

Видимо никой не би казал, че има нещо излишно, така  се случи, че имах идентични снимки на един плаж в една поза - преди да забременея и след раждането и за мен беше очеизбождащо  Crazy Иначе си бях в добра форма .... Е, след като спрях да кърмя и първата менструация мина - всичко това изчезна и станах напълно, като преди, да не кажа и по-добре Simple Smile
Но то е от активния спорт Simple Smile

Скрит текст:
По време на кърменето има хормонални предпоставки за "тези дефекти". При първото дете нямах изобщо, но сега - ето, че беше различно
Peace

Какво спортуваш? Фитнес?

Общи условия

Активация на акаунт