Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 620
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
имаше тема...бъдещи мами над 35г...да сте я мяркали newsm78
В подфорум Искам бебе Wink

# 601
И аз търся тази тема не я намирам...
За запека киви на гладно действа много добре,активия всеки ден също,както много течности и лека храна!
А моя проблем е ,че от 15.05 пия дуфастон заради кафеникаво течение,е да ама от 3 -4 дни него го няма ,но все си имам някакво белезникаво слузесто до жълтеникаво...какво може да е това,имате ли и идея? Бях се уплашила и понеже още не съм регистрирана като бременна понеже беше рано/сега съм в 5 седмица/ на 1.06 ще съм на лекар ,но посетих една клиника и там ми обясни лекарката, че всичко е наред отговарял  на седмиците плода даже чу и сърчицето.Но защо е това течение не е много но все ме стресира ....

# 602
  • Germany
При нас всички лекари съветват да се плува и навсякъде по информационните материали за бременни пише, че това е най-подходящия спорт за бременни. Иначе моята лекарка ме посъветва и да се качвам редовно на велоергометъра, но пулсът да не надвишава 130 и от тази седмица започнах леки тренировки, тъй като бях спряла всички, като разбрах, че съм бременна. Доволна съм и се чувствам по-добре и раздвижена след тях.  Peace

# 603
Здравейте!Искам да попитам нещо относно майчинството.От 26.05.2015 съм по майчинство,термина ми е на 10.07.2015,кога трябва да получа първото майчинство ? Нещо се обърках много на сериозно,моля помагайте! Simple Smile Благодаря!

# 604
Здравейте!Искам да попитам нещо относно майчинството.От 26.05.2015 съм по майчинство,термина ми е на 10.07.2015,кога трябва да получа първото майчинство ? Нещо се обърках много на сериозно,моля помагайте! Simple Smile Благодаря!
Не си по майчинство, а в болничен. Нали не си родила? Болничния ще ти го преведат след като НОИ го обработи, вероятно края на юни. От болницата ще ти издадат нов болничен след като родиш, който ще бъде продължен от ЛЛ. Едва след като изтече болничния, издаден от ЛЛ, ще излезеш в майчинство и ще получиш обезщетение за майчинство от НОИ.

# 605
Благодаря за бързия отговор Simple Smile !

# 606
  • Пловдив
За запека киви на гладно действа много добре,активия всеки ден също,както много течности и лека храна!
А моя проблем е ,че от 15.05 пия дуфастон заради кафеникаво течение,е да ама от 3 -4 дни него го няма ,но все си имам някакво белезникаво слузесто до жълтеникаво...какво може да е това,имате ли и идея? Бях се уплашила и понеже още не съм регистрирана като бременна понеже беше рано/сега съм в 5 седмица/ на 1.06 ще съм на лекар ,но посетих една клиника и там ми обясни лекарката, че всичко е наред отговарял  на седмиците плода даже чу и сърчицето.Но защо е това течение не е много но все ме стресира ....

Темата е в Искам бебе  Peace
И на мен ми изписаха Дуфастон 2*1 заради същото.не знам при теб какво е,но нали ще ходиш скоро...няма страшно!

# 607
Здравейте, мамчета. Бих искала да ви попитам за препоръчка за добър и внимателен акушер-гинеколог, който да ми следи бременността? Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите към такъв, който е изпитан и доверен.

# 608
  • Пловдив
За кой град става въпрос?

# 609
За София.

# 610
  • София
Аз бих ти препоръчала Д-р Катя Венкова.
В момента съм в 7ми месец и тя ме следи от началото. Доволна съм. Внимателна е и каквото те интересува ще ти обясни. Не съм ходила при други и нямам други наблюдения.

# 611

Аз в 4-5 месец имах ужасно бяло течение, че и с ужасна миризма  Sick беше отврат - правих си промивки и след 20 минути все едно не съм минала през банята. След изследванията, които ми назначиха, не се установи конкретна причина за появата му. И ми обясниха, че е било нещо нормално при голяма част от бременните. АГ-то ми каза да си правя промивки с хлебна сода и имаше голям ефект , течението изчезна. Така че ,ако решиш опитай с хлебната сода, след консултация с АГ-то,разбира се.   bouquet  bouquet

# 612

Темата е в Искам бебе  Peace
И на мен ми изписаха Дуфастон 2*1 заради същото.не знам при теб какво е,но нали ще ходиш скоро...няма страшно!
И на мен не ми казаха от какво се получава нито сега нито предния път...причините били много и разнообразни хм!
Ти с 2ра бременнст ли си?
Вили Т. благодаря ти за съвета ще пробвам със сода ако не помогне няма и да навреди.

# 613
Здраввейте, пиша тук, т.к темата за ст-сти на ЧХГ е от преди година.

Имам 3 дни закъснение, 2 положителни урин.теста от вчера и днес направих кръвен.
Ст-стта е 1611.000mU/ml , което ми се видя много голямо число, предвид, че днес ми е едва 3ти ден закъснение.
В понеделник ще звънна на моя гинеколог, но... ако някой може да съдейства с инфо-я/съвет/успокоение, дали тази ст-ст е мн висока или..? Sad

# 614
Може да са близнаци.  newsm78

Тихичко честито.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт