Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 682
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Ходете на плуване, много е полезно и за бебето, и за майката. Всеки лекар би го потвърдил.

Притеснявам се да не захвана гъбички от басейните, инъче и аз гледах, че има водна аеробика за бременни,но имам една позната, която хвана гъби от плуване точно.

# 586
  • Пловдив
Аз не плувам...

# 587
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали добър лекар, работещ със ЗК в София.
Благодаря предварително.  bouquet

# 588
Zdraveite iskam da popitam bremenna sam vav 3 mesec i imam sarcebieene tova normalno li e ..  Tired blagodarq predvaritelno..
_______
Пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 20:40 от AnMary

# 589

Няма как, като не ходиш да плуваш
Аз ходя редовно на плуване, включително и като бях бременна, гъби не съм хващала. Онзи басейн е бил нещо съмнителен.
Аз имах сърцебиене в начална бременност.

# 590
Благодаря за успокоението. Вчера бях на АГ и му споделих той ми каза ,че запека не е много за предпочитане при бременни и аз затова малко се притесних. Изписа ми да пия някакво сиропче на билкова основа. Иначе се тъпча с череши, ягоди и др.плодове, наливвам се с вода и не мога да кажа ,че имам някакви добри рвзултати.
От време на време може да ползваш и свещички със същия ефект,няма как да навредят.

# 591
  • Пловдив

Няма как, като не ходиш да плуваш
Аз ходя редовно на плуване, включително и като бях бременна, гъби не съм хващала. Онзи басейн е бил нещо съмнителен.
Аз имах сърцебиене в начална бременност.
Laughing не ещот не ходя...а щото просто не умея Wink Плюс това имам страх от дълбока вода и не мога да се отпускам...като малка щях да се удавя,вади ме спасител и така...

# 592
Момичета, ако пия витамини Огестан трябва ли да пия отделно фолиева киселина, тъй като на Огестан пише изрично, че не трябва, но пък гинеколожката ми предписа и двете?

# 593
  • София
Ходете на плуване, много е полезно и за бебето, и за майката. Всеки лекар би го потвърдил.

Далеч не всеки лекар. Първия път се бях навила да ходя и догавашният ми гинеколог каза, че е опасно заради риска от инфекции.

# 594
  • София
Момичета, ако пия витамини Огестан трябва ли да пия отделно фолиева киселина, тъй като на Огестан пише изрично, че не трябва, но пък гинеколожката ми предписа и двете?
Аз също пих Огестан в началото на бременността и лекарката ми каза, че няма нужда от други витамини (фолиева киселина), тъй като в тях си има всичко. Но пък щом твоята лекарка ти е предписала ...не знам..

# 595
Аз също пих Огестан в началото на бременността и лекарката ми каза, че няма нужда от други витамини (фолиева киселина), тъй като в тях си има всичко. Но пък щом твоята лекарка ти е предписала ...не знам..
Само Огестан съм пила.

# 596

Далеч не всеки лекар. Първия път се бях навила да ходя и догавашният ми гинеколог каза, че е опасно заради риска от инфекции.

Това е някакъв прецедент. Аз съм лично съм питала 5-6 гинеколози (единият от тях професор), всички дори ме насърчаваха да го правя. То се подразбира, че басейнът трябва да е издържан.

# 597
  • София
Как се разбира дали един басейн е "издържан"? Дай гаранция за някой  Simple Smile
Аз лично като бременна стоя далеч от басейни.

# 598

Можеш да видиш в листовката дали има фолиева киселина в тях (обикновено има достатъчно във витамините за бременни) или да питаш лекарката си.

# 599
  • Пловдив
имаше тема...бъдещи мами над 35г...да сте я мяркали newsm78

Общи условия

Активация на акаунт