Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 686
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
За първи път чета за товакокосово масло ,когато стане време и аз ще си го купя,а на каква цена е?

То е био и за това го избрах а и добри отзиви прочетох и разбрах от мои приятели, има го и онлайн, но аз си го купувам от МОЛ Пловдив в магазина им за 21.90 мисля че беше 0,500.

# 571
Здравейте, понеже не мога да намеря подобна тема, реших да ви попитам тук. Знаете ли къде мога да ходя на гимнастика за бременни, по възможност в района на центъра (за София). Всичко, което намирам в интернрт се намирра в Студ. град, Изгрев, Гео Милев - все надалеч от мен (а аз живея в Люлин). 

# 572
Момичета, в 11г.с. съм и от известно време имам сериозен запек. Възможно ли е да се дължи на бременността. Някой да е имал подобен проблем?Много се надявам да отшуми след третия месец. Cry

# 573
Момичета, в 11г.с. съм и от известно време имам сериозен запек. Възможно ли е да се дължи на бременността. Някой да е имал подобен проблем?Много се надявам да отшуми след третия месец. Cry

Не се притеснявай, напълно нормално е. Аз съм вече в 25 г.с  и продължавам да си имам. Отминава за седмица, две, после пак ме хваща и така. Всичко е точно както си трябва. Лека бременност ти пожелавам Simple Smile

# 574
  • Пловдив

Да, аз редовно. Преди бременността бях горе долу веднъж в седмицата, сега смятай- с триста зора Sick. В 5 месец съм и хапвам доста череши, тъй като са в сезон вече. Може от тях да е, но положението се оправи за сега. Хапвай плодове и зеленчуци, никакво тестено и газирано. Зелето е полезно при запек, скоро като започнат и кайсиите. Не бих рискувала да пия хапчета, въпреки, че преди да забременея това беше единствения начин да посетя тоалетната.

# 575
Благодаря за успокоението. Вчера бях на АГ и му споделих той ми каза ,че запека не е много за предпочитане при бременни и аз затова малко се притесних. Изписа ми да пия някакво сиропче на билкова основа. Иначе се тъпча с череши, ягоди и др.плодове, наливвам се с вода и не мога да кажа ,че имам някакви добри рвзултати.

# 576
  • Пловдив
Здравейте, понеже не мога да намеря подобна тема, реших да ви попитам тук. Знаете ли къде мога да ходя на гимнастика за бременни, по възможност в района на центъра (за София). Всичко, което намирам в интернрт се намирра в Студ. град, Изгрев, Гео Милев - все надалеч от мен (а аз живея в Люлин). 
И аз търся инфо,ама за Пловдив.

# 577
Преди бременността бях горе долу веднъж в седмицата
Shocked Ама как веднъж в седмицата?! Знаеш ли, че ако фекалиите престояват в организма толкова дълго, започват да отделят токсини? Хора, които не ходят по голяма нужда повече от седмица направо могат да си отидат от отравяне на кръвта.

Намалете животинските продукти, особено млечните. За сметка на това увеличете пресните зеленчуци и плодове. Пийте по чаша топла вода с лимон преди закуска всяка сутрин.

Съжалявам, че не мога да помогна на Мистик и Чиара в търсенето на курсове по йога за бременни. Практикуването на йога по време на бременността (и изобщо) е едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си.

# 578
  • Пловдив
 Peace  и аз така мисля,ама си е трудно...т.е. не е толкова популярно все още Thinking
Иначе не знам дали бих се справила с йога  Confused newsm78 хич ме няма в спорта...а и съм такова дърво,нито съм пластична...

# 579
  • Пловдив
Пробва ли с киви?

# 580
  • Пловдив
И аз търся инфо,ама за Пловдив.

Йога за бременни има в Селена безплатна е, всяка сряда от 16:45. Може и да бъркам деня.
Иначе има доста курсове из града- с такси разбира се Simple Smile

# 581
  • Пловдив
Ще търся...ама ми трябва след 17ч.

# 582
  • Пловдив
Ще търся...ама ми трябва след 17ч.

Масово са през деня или следобед. Като им гледах графиците почти няма след 17,00

# 583
Иначе не знам дали бих се справила с йога  Confused newsm78 хич ме няма в спорта...а и съм такова дърво,нито съм пластична...
Това не е от значение. Като си била малка, не си можела нито да седиш, нито да ходиш. Въпрос на желание и практика.

# 584
Ходете на плуване, много е полезно и за бебето, и за майката. Всеки лекар би го потвърдил.

Общи условия

Активация на акаунт