Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 601
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Здраввейте, пиша тук, т.к темата за ст-сти на ЧХГ е от преди година.

Имам 3 дни закъснение, 2 положителни урин.теста от вчера и днес направих кръвен.
Ст-стта е 1611.000mU/ml , което ми се видя много голямо число, предвид, че днес ми е едва 3ти ден закъснение.
В понеделник ще звънна на моя гинеколог, но... ако някой може да съдейства с инфо-я/съвет/успокоение, дали тази ст-ст е мн висока или..? Sad
По всичко личи че си бременна аз др. не мога да кажа.

# 616
Здраввейте, пиша тук, т.к темата за ст-сти на ЧХГ е от преди година.

Имам 3 дни закъснение, 2 положителни урин.теста от вчера и днес направих кръвен.
Ст-стта е 1611.000mU/ml , което ми се видя много голямо число, предвид, че днес ми е едва 3ти ден закъснение.
В понеделник ще звънна на моя гинеколог, но... ако някой може да съдейства с инфо-я/съвет/успокоение, дали тази ст-ст е мн висока или..? Sad
Честито.
Стойностите на ЧХГ се определят спрямо последната ти редовна менструация (ПРМ). Т.е. пресметни в коя гестационна седмица си и ще видиш дали резултата ти е в референтните граници. Аз си мисля, че си в 5 г.с. и тази стойност е ок.
Леко бременеене.

# 617
 Да, порових и в нета. По данните, посочени там- наистина е висока моята ст-ст, обаче пък пише, че при всяка жена е различно, може да съм сгрешила пресмятането или др Simple Smile
 Много ви благодаря за бързите отговори Simple Smile bouquet

# 618
РосченкаHug   bouquet

# 619
  • Пловдив
Мелоди,да с второ бременност...голямото ми момче става на 9г. сега на 15-ти.

# 620
Здравейте, въпроса ми е малко странен, но все пак искам да го задам. Може ли бременността да отключи психични заболявания и ако да, след раждането те изчезват ли? Не точно психични заболявания, а по-скоро да засили симптомите ако сме имали например паническо разстройство?

# 621
Чувала съм, че доста жени се депресират по време на бременността или след нея. Отиди при специалист.

# 622
О, аз вече ходих понеже си имам хронична депресия и се лекувам с години и като забременях спрях всякакви хапчета, но преди две седмици ми се върнаха симптомите придружени с много други екстри и веднага потърсих психиатъра ми, той ми изписа АД, които са в много ниска доза и много слабо токсични. За сега имат леко действие, но изискват време. (Само да подчертая, психотерапията не ми оказва никакво влияние, подлагала съм се 4 пъти в продължение на месеци и резултат нямаше)

# 623
Здравейте, въпроса ми е малко странен, но все пак искам да го задам. Може ли бременността да отключи психични заболявания и ако да, след раждането те изчезват ли? Не точно психични заболявания, а по-скоро да засили симптомите ако сме имали например паническо разстройство?
Аз не съм склонна към депресии,но имам панически страх от болници,много силен и ясно изразен,не знам дали това се води за паническо разстройство,но симтомите съвпадат -не мисля,че се засили повече,даже напротив,мисля,че положението е по-добре.След раждането обаче изпаднах в зверска депресия,около 10 дена,отшумя от самосебе си.Може би е до психика и до ...хормони.

# 624
Аз не съм склонна към депресии,но имам панически страх от болници,много силен и ясно изразен,не знам дали това се води за паническо разстройство,но симтомите съвпадат -не мисля,че се засили повече,даже напротив,мисля,че положението е по-добре.След раждането обаче изпаднах в зверска депресия,около 10 дена,отшумя от самосебе си.Може би е до психика и до ...хормони.

Аз си мисля че е от хормоните, все пак доста жени се оплакват че ги побъркват, а какво остава и ако си с по-лабилна психика. При мен се върнаха симптомите като влязох в болница за втори път за задържане, може би от силен стрес и страх, знам ли ...

# 625
mystic woman моето момиченце е на 7гд. скоро ги навърши и е много щастлива че ще става кака.
Аз днес бях на преглед рег .като бременна и ми пуснаха изследвания в 8 седмица съм.Ти в коя си?
Имам една чуденка сега дали за феталната морфология да се запиша пак при др.Марков в София или при този при когото ходя сега все искам най - доброто.
 По отношение на депресивните състояния както са казали момичетата хормоните имат голяма заслуга за това,ако не е сериозно е хубаво да си намираме приятни занимания ,да четем книги да правим всичко онова което ни прави щастливи,да бъдем сред приятни хора,даже и да спортуваме по малко!
Най добрия лекар сме си ние самите!
Желая ви прекрасен ден!

# 626
  • Пловдив
И аз съм в 8-ма седм. и утре отивам на изследвания,ана 25-ти си записах час за първото 4Д.

Моят бъдещ батко много се зарадва  Heart Eyes Ще видим после като дойде едно ревящо бебе...

# 627
При кой си записа час, Мистик?  Simple Smile

# 628
  • Пловдив
При Троянчев Peace

# 629
И аз съм при него на 27-ми, живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт