Хотел, забранен за деца

• 26 589
  • 494
  •   1
Отговори
# 285
Elia, разбери, този форум не е с цел в темите да се намери правилното решение или да се разберат хората един други. Темите са с цел "разтоварване". Т.е. нещо като боксова круша в спортно студио  Peace
Сега можеш просто да си знаеш , че си напълно права .
Участвала съм в теми в които една участничка редовно набиваше канчето на всеки, който си позвеолеше да се оплаче от дискриминация в Германия (по-толерантна нация от немците нямало и с доказателства от 100 кладенеца). Наскоро пропищя от дискриминация  Peace
Та всеки си приказва за компания тук. Ако можеш да разбереш. Когато е в ситуацията ти пее друга песен с много трели  Mr. Green
Много сладки са децата и правят живота пъстър, весел и ни учат на много неща . Права си   Heart Eyes

# 286

Много сладки са децата и правят живота пъстър, весел и ни учат на много неща . Права си   Heart Eyes

Не всички.

# 287

Не всички.

е , ако ще разказваш вицове  ... давай!

# 288
  • Куциндрел
Ето ви едни подобни размисли на подобна родителка. Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=827488.msg30371549#msg30371549

Баш все едно е за тази тема.

# 289
  • където ми харесва
Elia, разбери, този форум не е с цел в темите да се намери правилното решение или да се разберат хората един други. Темите са с цел "разтоварване". Т.е. нещо като боксова круша в спортно студио  Peace
Сега можеш просто да си знаеш , че си напълно права .
Участвала съм в теми в които една участничка редовно набиваше канчето на всеки, който си позвеолеше да се оплаче от дискриминация в Германия (по-толерантна нация от немците нямало и с доказателства от 100 кладенеца). Наскоро пропищя от дискриминация  Peace
Та всеки си приказва за компания тук. Ако можеш да разбереш. Когато е в ситуацията ти пее друга песен с много трели  Mr. Green
Така е-децата са сладки и правят живота пъстър,на много неща са ме научили моите собствени. И понякога, ама много ми се ще да се отдам на себе си. И не виждам защо трябва да съм залепена нон-стоп за моите деца, и да се съобразявам и умилявам от всяко чуждо.
Ако децата на всички бяха кротки и възпитани, не пречеха на останалите (просто, защото са деца и не всички подлежат на контрол), нямаше дори да се дискутира дали трябва да има хотели, които са предназначени само за пълнолетни хора.

# 290
Дискусията отдавна приклю4и, откакто всеки си сподели позицията. Сега сме на етап разтоварване на всеки каквото негативно е натрупал и ако някой е по-лабав поема от вси4ки и се натоварва себе си много  Peace
Затова според мен толерантно е като видите, 4е на някой не му е приятно да престанете. Не постъпвайте като децата си  Twisted Evil

# 291
  • На земята, която е всъщност звезда.
.... Не постъпвайте като децата си  Twisted Evil

Защо не? Нали "правят живота пъстър, весел и ни учат на много неща".  newsm78

# 292
.... Не постъпвайте като децата си  Twisted Evil

Защо не? Нали "правят живота пъстър, весел и ни учат на много неща".  newsm78

Защото са деца. Като одъртеят (еле вси4ки нас  hahaha) и постъпват детински малко по-смешна става картинката и малко по-станни стават претенциите  Peace  

# 293
  • София - Рим и обратно
То и на най-досадното дете ще му писне по някое време да мрънка как всички му пречат да се усмихва и да си почива Laughing. Но като гледам, пълно е с изнежени кралски особи, дето първото петгодишно, което се докосне до тях и им проваля целия ден... Не дай си Боже пък да издаде звук, ужасно!
Не се имам за извънземно, ходила съм по всякакви хотели у нас и по света, и с деца, и без деца; как пък не се сещам толкова за малолетен тормоз да съм търпяла, не знам.
Само се сещам за няколко случаи, в които ми е дожалявало за родители, препотени и притеснени, че не могат да успокоят шумящо дете.
Явно само аз не съм срещала обществено непоносими деца.

# 294
  • Бургас
 лято лято така е всеки разтоварва както може и май това е по-добрия начин във форума анонимно.
Аз за себе си съм си права.Ежедневието ми е прекалено натоварено,гоня срокове,бързам,разговори с хора и то много.Почивам си когато съм с децата,не бих се лишила от тяхното присъствие в малкото свободни дни които имам.Носят ми спокойствие и ме карат да се чувствам щаслива.Никога не са ми идвали в повече грижите за тях.Такава е гледката от моята камбанария от вашите явно е друга.
Всеки е прав за себе си.

# 295
лято лято така е всеки разтоварва както може и май това е по-добрия начин във форума анонимно.
Аз за себе си съм си права.Ежедневието ми е прекалено натоварено,гоня срокове,бързам,разговори с хора и то много.Почивам си когато съм с децата,не бих се лишила от тяхното присъствие в малкото свободни дни които имам.Носят ми спокойствие и ме карат да се чувствам щаслива.Никога не са ми идвали в повече грижите за тях.Такава е гледката от моята камбанария от вашите явно е друга.
Всеки е прав за себе си.

Peace

# 296
Всеки е прав за себе си.

Доколкото знам, не са отменили хотелите с деца.  Ти за себе си може да си права, но не е лошо да помислиш и за другите.

# 297
  • Бургас
За съжаление когато отивам на почивка мисля само за себе си и семейството си:)

# 298

Много са така и не само като отиват на почивки. Затова се получават кошмарните ситуации. 

# 299
  • където ми харесва
А сега, представи си, че отивайки на почивка и ние мислим само за себе си и семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт