Хотел, забранен за деца

• 26 312
  • 494
  •   1
Отговори
# 435
  • Куциндрел
Е тъй, де... Нал има хотели за без деца?
Ей там вече може да се възмущавате, че дете си кисне д-то до вашите мазоли. Mr. Green

# 436
  • На земята, която е всъщност звезда.
Политиката на най- големия ни курорт Слънчев бряг показва, че семействата с деца не са точно най- търсената от хотелиерите таргет група.

# 437
Слънчев бряг не е място за малки деца. Laughing
Нормално е политиката на хотелиерите да е такава. Там се иска да пиеш, да пиеш и пак да пиеш, а едно бебе ме консумира. Няма как да е предпочитано.

# 438
  • София - Рим и обратно
Ами ето - леви, десни и на Слънчев бряг! Там няма да дойдем с досадните лапетии, гаранция! Laughing

# 439
child free hotel. Ти нали няма да си търсиш такъв?
не, разбира се Simple Smile Но, ще повторя, вероятно и потретя, в момента темата не е кой какъв хотел търси, а слагане на етикети на хора, които търсят хотел без деца.

# 440
  • Куциндрел
Аз изтървах някъде... Кой сложи етикет на тези хора?
/щото и аз съм от тях при възможност/

# 441
О, аз също, ако не желая деца около мен, бих отишла в хотел, забранен за деца.

# 442
Точно на Слънчев бряг основната група почиващи са не младите пияндета под 25, както се тиражира, а хора, които идват без деца, дори да ги имат.

Лятото сложи етикет. Елиа също.

# 443
Слънчев бряг не е място за малки деца. Laughing
Нормално е политиката на хотелиерите да е такава. Там се иска да пиеш, да пиеш и пак да пиеш, а едно бебе ме консумира. Няма как да е предпочитано.

Точно това казвам, че има места за един вид туристи и места за друг вид. И абсолютно е невярно твърдението  почиващите семейства с деца са в пъти повече от тези без и никой няма да си обрече бизнеса заради претенциите на малцинството. Ако семействата бяха чак такова мнозинство най- големите курорти и хотели щяха да се съсредоточат върху тях.

# 444
  • Куциндрел
Аха. Добре, че не чета всичко поред.

Нито позицията - децата навсякъде, нито позицията - децата по кошарите са правилни. Peace

Вселена, колко голям курорт? И къде, в БГ ли?

# 445
  • София - Рим и обратно
Никой не е слагал "етикет" (оф, че тъп израз) на някого за предпочитанията му за хотел.
Просто засега няма хотел, който да си позволи да бодне табелка "деца не се допускат на територията на хотела".
Оттук вече тръгнаха излиянията колко всъщност е необходимо това да стане реалност и, едва ли не, как децата по дифолт нямат място в хотелите, щото не били си платили и нямали права:shock: Laughing.
И т.н., спирам с резюмето.
Между другото, чели ли сте за Япония и за отношението към деца до 7 годишна възраст? Не съм останала с впечатлението, че са невъзпитани - ни деца, ни възрастни.

# 446
  • Бургас
...................... ами етикирането беше подбудено точно от теб и то по доста груб начин или вече децата са ми изпили мозъка и започнах да забравям

# 447

Да, за Бг говорим.

# 448
  • където ми харесва
Аха. Добре, че не чета всичко поред.

Нито позицията - децата навсякъде, нито позицията - децата по кошарите са правилни. Peace

Цеца, това за кошарите е израз, от потребителка, защитаваща тезата, че децата имат право да са навсякъде.
Всички, които не искат деца да им развалят почивката, писаха че не им е приятно от невъзпитани и шумни деца, но нито една не каза "дръжте си децата в кошари". Rolling Eyes

# 449
  • Куциндрел
Нали има подобни хотели извън БГ? Поне с такова впечатление останах.
Предполагам, че в съседна Турция и Гърция има.

Ходила съм в голям хотел в Кушадасъ, беше пълно с деца, имаше за всички аниматори и забавления. Тогава нямах още дете, но нямам спомен да са ми пречели. Имаше един случай на 2 разбеснели се русначета, едното от които ни взе помпата за вода, но като цяло беше мързеливо и спокойно.
Може би, защото имаше и басейн с морска вода и ние киснехме в него, та не ни е правило впечатление в другия басейн кой какво си кисне.
Така или иначе аз избягвам морето да си го карам на басейн.
На плажа има къде къде повече красоти. hahaha

Вселена, извън БГ има доста по-големи курорти, които могат да предложат място за всички, та и повече спокойствие..
Слънчев бряг винаги съм го гледала на снимка. Нямам особено привличане да ходя там.

За мен морето си е при мама, другото е просто гъз свят да види.

Общи условия

Активация на акаунт