Хотели в България, подходящи за възрастни БЕЗ деца

• 7 120
  • 34
  •   1
Отговори
Човек, колкото и добре да живее, в един момент започва да живее... още по-добре.  Laughing
Децата му порастват и отлитат от дома (или категорично отказват да ходят вече с него по почивки). И му се иска през тези няколко години на спокойствие, когато вече няма ангажименти към малки деца, а внуците още не са родени, да посвети на себе си, на партньора си и на напълно заслужената почивка на тихо и спокойно място, далече от детски крясъци и игри.
Нещо повече - не са малко и младите родители, които в даден момент искат да си починат малко от своите деца, независимо че умират за тях и ги обожават. Но на принципа "и аз съм човек" имат нужда от малко усамотение, за да обърнат внимание на партньора си. Поне за малко да "забравят", че са Родители, да си припомнят, че са Той и Тя... Да се наспят, ако щете.
Е, това е въпросът – къде? Кои хотели са подходящи предимно за възрастни, за тиха и спокойна почивка далече от детски глъч?
На море, на планина, с минерални басейни или без... Подходящи места за родители – ветерани.
Моля, споделете какви хотели, отговарящи на тези критерии знаете, както и отзивите си за тях.  bouquet

# 1
Хотел "Метропол" в Златните е за лица над 16 години, не съм ходила, но във Визит отзивите са добри. Скъпо  е за мен.

# 2
  • София
Записвам се да следя, живо ме интересуват подобни места.

# 3
  • постоянно
То от всички теми за ревящи деца и аз ще следя  Mr. Green Hug

# 4
И мен ме интересува темата.  Mr. Green

# 5
Много хубава тема. И добре е описано желанието за почивка без деца  Simple Smile Ще следя и аз.

# 6
Ама давайте и предложения, де. Знам, че сме много мераклиите за тишина и спокойствие.  Laughing

# 7
  • София
Май няма в България такива хотели. И за мен биха представлявали интерес. Wink

# 8
  • Бургас
И аз се включвам с интерес да следя. Радвам се, че има и други като мен, които не желаят да почиват, съобразявайки се с децата на другите. Дано хотелиерите в България също видят тази пазарна ниша и по-бързо да се ориентират. Защото в чужбина това е съвсем нормално. Макар че у нас първото заведения без деца, което се появи в Ст.Загора беше посрещнато на нож. Било дискриминация. Е, за мен е също дискриминация да почивам сред шум и истерии на деца, майки и баби по хотелите напоследък и да нямам избор за тиха почивка. Обичам децата, но като почивам искам тишина и спокойствие.

# 9
Очаквам майките на принцове и принцеси да обявят списващите тук за темерути и детемразци  Joy

http://profit.bg/news/Pochivka-samo-za-pulnoletni/nid-110675.html
оказва се, че и в Турция има подобни хотели.

# 10
Като за начало трябва да няма детски кът, анимация, външни пързалки...Не знам останаха ли такива места newsm78

# 11
Мисля, че много от санаториумите в страната ще отговорят на изискването . Тук също може да се погледне http://www.protours.bg/index.xsp Колежката ми ходи в хотел Роза в Стрелча, за да си почине, тъй като не се посещавало от семейства с деца.

# 12
И аз ще следя с темата - въпреки че има да чакам поне 15 години още.

Но все се надявам, че родата ще се сети за обещанията, дадени преди да се роди синът ми: ''Ще го вземаме в БГ за цялото лято''. Да бе!

# 13
Здравейте ! Не знаех, че в България има такива хотели, в Турция със сигурност. Този на Златните го изтървах, резервирах за Риу Хелиус Бей Обзор. Като избирам гледам да няма аква парк, детски басейн  и детски кът, това по естествен начин отблъсква потребители с малки деца, а по някога и цената е водеща , ако няма промоции за безплатна почивка до ? години.Ако някой ме упреква за отношението към детски рев, пясък в главите и назидателните викове на родителите им , да бъда извинена . Аз разбирам нашата почивка за 7 дни в годината без тези неща....Отдавна минахме през тези периоди

# 14
  • София
Едно хотелче от мен в съседна Гърция - не е толкова далеч
http://www.louloudishotel.gr/en

Общи условия

Активация на акаунт