незнам какво да правя помогнете

• 5 257
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Ами имам позната,дъщеря и и зет и имат 2 родени деца с увреждания.Едва след раждането на 2 рото дете след камари от изследвания им казват,че имат генетична несъвместимост.Т.е ако имат деца от други партньори вс. ще е ок,но те двамата да имат дете(здраво)е абсурд.

# 16
Ами имам позната,дъщеря и и зет и имат 2 родени деца с увреждания.Едва след раждането на 2 рото дете след камари от изследвания им казват,че имат генетична несъвместимост.Т.е ако имат деца от други партньори вс. ще е ок,но те двамата да имат дете(здраво)е абсурд.

Е предполагам, че е това да. Кариотипа.

# 17
  • Виена
Несъвместимост на гените може да означава изграждане на антитела спрямо ДНК на партньора. Не антиспермални антитела. Прави се крос мач тест на партньорите и при наличие на антитела се правят вливки с октагам. Правилно идентифициран, проблемът е напълно решим. Пиши ми на личен за повече детайли ако имаш нужда.

# 18
Цитат
непоносимост на гените
Каква е тая глупост?

За съжаление, днес за втори път чувам да се споменава това. Сутринта в личен разговор, сега тук. Според приятелката ми, гинеколога и се е изразил по този начин, за да е по-разбираемо, когато е задала въпроси - това било ПРЕДПОЛАГАЕМ лош кариотип на партньорите. Не ми е ясно, само, защо така по инерция, говорят такива неща на жените... без изследване, без нищо, веднага една от най-лошите възможности.

Зравейте, по въпроса с изкаването на ГТ-то. Мисля, че има тестове за съвместимост на партнйорите, т.е. дали са подходящи за бебе, ако не се лъжа съм чувала нещо подобно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт