Отговори
# 705
Добро утро  Hug Heart Eyes

# 706
# 707
шъ рива щот ще ми приберат колата  Joy Joy Joy ма няма ще се тросна кат детенце дет му взимат играчката  Joy Joy

Сис  Hug

чудих се Еманет да почнеме ма той 13 серии  Joy  няма ни стигнат и на кътния зъб  hahaha hahaha

# 708
В неделя Гришо и Киръос  ooooh! тежко му горко на НАшИЯ  ooooh!

# 709
шъ рива щот ще ми приберат колата  Joy Joy Joy ма няма ще се тросна кат детенце дет му взимат играчката  Joy Joy

Сис  Hug

чудих се Еманет да почнеме ма той 13 серии  Joy  няма ни стигнат и на кътния зъб  hahaha hahaha

Гъбака щи отпусне диспансерската фадрома  hahaha hahaha hahaha

# 710
бАМБИ,сИС, Hug Hug Hug Hug днеска ще гледам да приключа с преведените епизоди на Алито  Party Фарк вар  Party

# 711
И да кажа,че заваля и ми развали плановете  #2gunfire

# 712
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдъъън Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Нерде е младоженката Фиковица Grinning Grinning Grinning Grinning Ейййй, удари кьоравото тая Гера бе... Joy Joy Joy Единствената в диспансера омъжена за двама левента едновремнно hahaha hahaha hahaha

Нема ви броим, че съм уморена от сватбята ощии Mr. Green Сега дружни диспансерки поздравления към булката молим Naughty

Всички констатирани и установени Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 713
Геро ,чуам ,че са та забулили ем ади да ти е честито ,слагай масата  Party Мам, Hug

# 714
охх ще се гътна вече  Joy много мразя да съм по средата на спор  hahaha
Скрит текст:
дошъл собственика на хотела късно вечерта ма никой не знае че ще идва и той става много рано за да ходи на ски.понеже не знам че е тука и си идвам обичайното време а не по рано заради него и той човека 7:10 влязъл на закуска ама тя готвачката малко серт  hahaha и нещо го е нахокала и той обяснил(понеже е многто културен човек и не се кара на никой) че трябва да ходи на ски и няма време ма тя не та не закуската от 8 да си ходи  Joy Joy Joy и той пък влезнал в кухнята да й каже пак че бърза да му сложи нещо и да тръгва и май го е нахокала ма неще да каже  Joy и идвам аз и тя на мен ми мрънка че някакъв нахалник чак в кухнята идвал да търси закуска  Joy Joy и й обясних че не е права да вика все едно по хората а да обясни съвсем нормално  hahaha и идва тази от отдел резервации и вика абе кво е станало шефа търсил закуска па вающа го нахокала охраната ми каза  Joy вика ади бе шефа ли е бил и се хиля  Joy и те нещо се покараха вътре,жената просто искаше да й обясни точно кво е станало та кат се върне началника и каже нещо да може да оправи ситуацията ма тва куку и по нея вика  Joy и аз влезнах и вика - чшшш алооо де се намирате чак вънка се чувате я по кротко и излезнахме с мениджърката и тя на бара говорим нещо за случая че готвачката не е права шеф не шеф дори и турист да е трябва по така да говори и тая излиза и почва у ресторанта па то има хора - такааа ти кат много знаеш ( на мениджърката) ще дойдеш утре ти у 6 дв му праиш закуска  Joy па никойу нищо не й е казал да идва ни по рано ни по специално за него да прави,а проосто да каже кво е станало  Joy Joy Joy и са пак кат вляза в кухнята и тя почва да мрънка  Joy Joy па не нерви вече..не мога да вляза вътре че само дрънка дър дър дър  Joy Joy Joy

# 715
  • Варненска клюкарка
Добрютроооо wavey wavey wavey

За пореден път мега отблъскващ вид на Сера- грозните и цици  през цялото време преливаха от роклята, като на моменти сигурна съм околните са видели и зърната и! От снимките не може да се добие представа за целия размер на бедствието, което представляваше гледката Sick Sick Sick Сигурна съм че екипа още сънува кошмари Mr. Green

А жеста с ръката направо ме остави без думи- ела при кака да те отрака  newsm09 Вярно трябваше да се покаже пръстена, но не е този начина ooooh!

Иначе Ча за пореден път каза в интервю, че предпочита естествената женска красота Mr. Green  .....Тя Сера е цялата естествена hahaha

# 716
тва сватбата ли им е  Joy Joy

ето ни задружно правещи чеиза на Фиковица  Joy Joy Joy
Хади тебриклер къз  Joy Joy

# 717
  • Варненска клюкарка
http://www.egitimsistem.com/sbt-reyting-sonuclari-135sf.htm

TOTAL
Sıra   Program   Kanal   Başlangıç   Bitiş   Rating   Share
1   KARAGUL   FOX TV   20:43:58   23:44:51   10.35   24.98
2   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX TV   18:59:45   20:00:02   5.15   14.06
3   ARKA SOKAKLAR   KANAL D   20:43:59   23:26:14   5.11   12.11
4   KARA EKMEK   ATV   20:42:46   23:44:05   4.66   11.31
5   KARAGUL (OZET)   FOX TV   20:00:13   20:43:52   4.44   11.18
6   MEDCEZIR   STAR TV   20:44:07   23:37:41   4.39   10.56

Логичния резултат! Mr. Green

# 718
Гюнайдъъън, дън, дън. Hug Hug Hug
Гледам снимките, newsm09 гледам рейтинга и съм без думи. smile3505

# 719
Мен па ми аресва роклето и  Naughty Па и Чачо изглежда доволен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт