Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 42 980
  • 905
  •   1
Отговори
# 45
Другото което ми идва на ума е да го завържа за колата и да го влача из целия квартал  Flutter  Да му простя подобно нещо въя моя свят е непонятно и неразбираемо  Peace Щом веднъж е изпитам удовлствие някаде другаде не виждам смисъл да го търси и при мен.

# 46
Предлагам на авторката да се поинтересува двамата любовници не са ли склонни към групови удоволствия. След като ще прощава цял живот, нека вместо да седи на дивана вкъщи и да реве, да вземе и тя да се забавлява. Като остарее ще й останат само приятни спомени.

# 47
Ами сериозно. Щом той може и аз мога  Thinking и то по-добре  hahaha Нека види как е  Mr. Green

Боже. Ще чакаш да си го премести в другия крачол....

# 48
  • София
Ами като си го премести и аз ще се преместя  Whistling трайно  Naughty

# 49
Ще спретна луд скандал че е толко смотан да допусне да разбера... ще имаме драми и проблеми известно време, но за едно е**не семейството не бих се развалила. И това са нещата от живота... минават. Мисля че са много малко женените мъже, които реално търсят любов навън, търсят емоция, тръпка и секс. Дрънкат секви глупости да ги получат и после си се прибират вкъщи при жена си. И ако   няма други кусури не виждам реален проблем да събирам багажи, да наемам адвокати и да си затормозявам децата. Виж със слабително в кафето може би ще го почерпя ...

# 50
Предлагам на авторката да се поинтересува двамата любовници не са ли склонни към групови удоволствия. След като ще прощава цял живот, нека вместо да седи на дивана вкъщи и да реве, да вземе и тя да се забавлява. Като остарее ще й останат само приятни спомени.

Не мисля, че авторката е съпругата (от начина по който е употребила два пъти "законната съпруга". Че то "незаконна" съпруга има ли, освен ако любовницата не се счита за такава?). По-скоро е любовницата, чийто благоверен не иска да напусне "законната" си съпруга. По един или друг начин жена му е разбрала и тя се е надявала тя да го изгони, та той от немай къде да отиде при нея. Но жена му я е изненадала толкова силно, че от шока е решила да пусне тема. Така де, да си свери часовника. И другите ли "законни съпруги" ще си държат изневеряващия мъж и няма да го изгонят?  newsm78
Явно жена му "случайно" се озовава на места, където ходят и те, готви му вкусни манджи, харчи му парите с кеф и се прави, че нищо не знае. Те такава, с кеф да я утЕпаш.  #2gunfire  Joy

# 51
Заради едното бъркане по дупките няма да го пусна ей, така! Има мнооого по- важни неща дето ни свързват. Не, че ще го галя с перо, за стореното, но няма да да го дам и на другата!

Усещам, че това е проучване на любовница, която се постарала да разбере съпругата. И на такава ако случа да се готви за излитане към друга галактика. Тази ще й е тясна.

# 52
Заради едното бъркане по дупките няма да го пусна ей, така! Има мнооого по- важни неща дето ни свързват. Не, че ще го галя с перо, за стореното, но няма да да го дам и на другата!

За да предизвика една таково действие развод, то със сигурност работата в този брак куца на много места и много преди самото действие.
Ще му мине  Mr. Green
Ако не му мине - ми...ок, големи хора сме, ще се разберем някак си.

# 53
Познавам най - малко по двама от двата пола дето всичко им е ок и така си набавят само и единствено адреналин. Така дишат и се чувстват живи. Изневерявайки.Това им е начин на живот, та не е задължително. А кризи във всеки брак има... Пиша за дългогодишните.

# 54
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ами освен  да  го   лиша  от  инструмента  на  изневярата, щото  да няма  рецидив,  друго   разумно решение  не  виждам Mr. Green
 Ще бъде вечно  мой Laughing

# 55
  • Ямбол
И за какво ти е без инструмент? Или си на принципа по-добре на Вуте да е зле, а?

# 56
Познавам най - малко по двама от двата пола дето всичко им е ок и така си набавят само и единствено адреналин. Така дишат и се чувстват живи. Изневерявайки.Това им е начин на живот, та не е задължително. А кризи във всеки брак има... Пиша за дългогодишните.
Peace

И за какво ти е без инструмент? Или си на принципа по-добре на Вуте да е зле, а?

Как за какво? Ами пари кой ще изкарва, м?
А инструменти под път и над път  Mr. Green

# 57
  • в дяволитите очички на моето тормозче

А, как  за какво...добричък си  ми  е  той- пари  носи, дете  гледа,  домакинства и   е  бог на скарата:-)))
Не  си  го давам аз Naughty

# 58
Сега разбирам за какво би могла да послужи информацията при опцията "следене':

http://life.dir.bg/news.php?id=18669023&nt=5

# 59
  • София
Ще му дам да разбере, че съм разбрала за комуникацията им и ще го помоля да се крие по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт