Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 646
  • 905
  •   1
Отговори
# 90
Ако обичаш човека, с когото си, няма как да "сглупиш" така...
За мен изневярата е непростима и е изключително ярък знак, че нещата са приключили!
А ако е грешка?
В какво точно е "сгрешил" изневеряващия?
Човек прави грешки от незнание, от неопитност, от неумение....
А изневеряващия много добре знае какво прави, много добре знае какви биха могли да бъдат последиците, много добре знае, че би причинил болка и страдание, и въпреки това напълно съзнателно и "отговорно" мисли преди всичко за това в гащите си.
Та, пак да питам, в какво точно е сгрешил?

# 91
  • София

Човек предприема много други целенасочени действия и след това осъзнава, че са били грешка.

# 92

Човек предприема много други целенасочени действия и след това осъзнава, че са били грешка.
Т.е., изневеряващия не осъзнава, че прави глупост?Айде, бе.....    Joy
А и тук става дума за изневяра, не за други дейности.
Аз питам при изневяра в какво точно се изразява грешката....
Не мога да си представя, че човек тръгва да изневерява с мисълта:"Сега правя нещо добро за семейството си/за детето си/за бъдещето си...!, а след месец се плесва по челото:"Леле, какъв съм ахмак, то тЪз изневяра хич не била полезна за семейството ми!"   Laughing

# 93

Така е. Просто трябва да си понесем последствията след това без да се оправдаваме, че някой е виновен. Това не конкретно за изневярата, по принцип Simple Smile

# 94

Че се е оставил да го хванат.  Laughing

# 95

Че се е оставил да го хванат.  Laughing

Сийке, именно! Те всички затова съжаляват, че са ги хванали  Mr. Green

# 96
Преди известно време бях решила, че съпругът ми си има друга. Как реагирах? Огледах се и се сравних с набедената любовница. Видях, че съм се занемарила-грим почти не слагах, дълго време стоях с небоядисана коса, бях качила 10-тина килограма. Ами то наистина заслужавах да ми се случи нещо такова. Надали съм изглеждала добре в очите на съпруга ми? Запретнах ръкави и се постарах да променя нещата. Все още имам за сваляне килограми, но се старая да изглеждам добре. Другото нещо което промених е, че не допускам безсмислените спорове, в които изпадахме по-рано. Прекратявам всичко с целувка и ако проблемът не е от жизнена важност-отстъпвам. Определено мога да кажа, че се чувствам много по-добре, а и моето поведение предизвиква съпругът ми да се държи също много добре. Чувствам се, сякаш времето се е върнало преди 20 години и аз отново съм влюбена като ученичка  newsm03
Според мен, да не кажа изневярата, но ревността може да бъде и градивна и да накара човек да се погледне с други очи.
 Слава на бога, оказа се, че греша за въпросната изневяра и че всичко е в главата ми, но всичко това определено ме промени!

# 97

Т.е., изневеряващия не осъзнава, че прави глупост?Айде, бе.....    Joy
А и тук става дума за изневяра, не за други дейности.
Аз питам при изневяра в какво точно се изразява грешката....
Не мога да си представя, че човек тръгва да изневерява с мисълта:"Сега правя нещо добро за семейството си/за детето си/за бъдещето си...!, а след месец се плесва по челото:"Леле, какъв съм ахмак, то тЪз изневяра хич не била полезна за семейството ми!"   Laughing

То щото като тръгне да изневерява някой баш за семейството си мисли в тоя момент.
 Всеки смята, че няма да го хванат.

# 98
Преди известно време бях решила, че съпругът ми си има друга. Как реагирах? Огледах се и се сравних с набедената любовница. Видях, че съм се занемарила-грим почти не слагах, дълго време стоях с небоядисана коса, бях качила 10-тина килограма. Ами то наистина заслужавах да ми се случи нещо такова. Надали съм изглеждала добре в очите на съпруга ми? Запретнах ръкави и се постарах да променя нещата. Все още имам за сваляне килограми, но се старая да изглеждам добре. Другото нещо което промених е, че не допускам безсмислените спорове, в които изпадахме по-рано. Прекратявам всичко с целувка и ако проблемът не е от жизнена важност-отстъпвам. Определено мога да кажа, че се чувствам много по-добре, а и моето поведение предизвиква съпругът ми да се държи също много добре. Чувствам се, сякаш времето се е върнало преди 20 години и аз отново съм влюбена като ученичка  newsm03
Според мен, да не кажа изневярата, но ревността може да бъде и градивна и да накара човек да се погледне с други очи.
 Слава на бога, оказа се, че греша за въпросната изневяра и че всичко е в главата ми, но всичко това определено ме промени!

А ако си слаба, стройна, гримирана, добре изглеждаща и въпреки това пак ти изневерява? Тогава какво правиш?

# 99
Има мъже и жени, които умеят да изневеряват без да наранят хората около себе си. Не одобрявам изневярата, но в повечето случаи е чисто физическо привличане без емоционално обвързване и ако се случи предпочитам да не разбирам.

# 100
Има мъже и жени, които умеят да изневеряват без да наранят хората около себе си.

Т.е. да се крият добре. Във всеки друг случай изневярата наранява.

# 101
А ако си слаба, стройна, гримирана, добре изглеждаща и въпреки това пак ти изневерява? Тогава какво правиш?

Понеже подозирам, че Reneta_007 всъщност е мъж, едва ли ще ти отговори.  Laughing

# 102
Има мъже и жени, които умеят да изневеряват без да наранят хората около себе си.

И как точно се получава това? Да изневеряваш, без да нараняваш ?! Само и единствено ако не те хванат, но и това е до време... Ще дойде момент , в който ще се разбере ...светът е малък, никой не може да се скрие толкова добре Simple Smile

# 103

И как точно се получава това? Да изневеряваш, без да нараняваш ?! Само и единствено ако не те хванат, но и това е до време... Ще дойде момент , в който ще се разбере ...светът е малък, никой не може да се скрие толкова добре Simple Smile

Проблема е в това, че са те хванали, а не че си изневерил. Ако разбереш за изневярата след десет години, а тя по никакъв начин не се е отразила на отношенията ви през този период, какво ще направиш?

# 104
... Огледах се и се сравних с набедената любовница. Видях, че съм се занемарила-грим почти не слагах, дълго време стоях с небоядисана коса, бях качила 10-тина килограма. Ами то наистина заслужавах да ми се случи нещо такова...

Случва се и на най-големите красавици. Гледат любовницата си си викат - как можа да ми изневери с този глиган.
Никаква връзка няма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт