Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 473
  • 905
  •   1
Отговори
# 420
Само на некадърник се отказва, според мен.

Не съм ама изобщо съгласна...Родих преди пет месеца и нещо хормоните ми не са съвсем в ред, та и аз доста често отказвам, нямам желание...И не мисля, че е в мъжът ми проблема, като фригидна съм от два, три месеца, секса не ме блазни изобщо...Има моменти, когато просто не върви сексуалният живот, но с малко търпение се оправят нещата. Сигурно повечето родилки са минали по този път... Naughty

# 421

Не съм ама изобщо съгласна...Родих преди пет месеца и нещо хормоните ми не са съвсем в ред, та и аз доста често отказвам, нямам желание...И не мисля, че е в мъжът ми проблема, като фригидна съм от два, три месеца, секса не ме блазни изобщо...Има моменти, когато просто не върви сексуалният живот, но с малко търпение се оправят нещата. Сигурно повечето родилки са минали по този път... Naughty

Дано да има край на хормоналния ти дисбаланс иначе ....... не се знае знае ли се   Peace

# 422

Ууу чакай, това, че нямам желание, далеч не означава, че... Mr. Green Joy
Дано да има край на хормоналния ти дисбаланс иначе ....... не се знае знае ли се   Peace

# 423

Ууу чакай, това, че нямам желание, далеч не означава, че... Mr. Green Joy

бравос  newsm62

# 424
...Сега вече и за кадърността на мъжете ли ще говорим? ...
Ами оплакват се тук мъжете, че изневерявали, щото жените не им давали. Само на некадърник се отказва, според мен.
А другите, бръНчалките, те си дават по принцип и имат много причини да дават, докато при семейните жени тези причини ги няма, освен една.

Не си ли се замисляла че ако един мъж изневерява значи си е кадърен, проблема е в ,,главобола,, ви

# 425
"Кадърен" не означава само да му става патката. Означава да може да задоволи партньора физически и емоционално. Защото правенето на любов не е само туй в онуй и някой да те клати като гладен циганин кисела джанка.

# 426
  • Сф
О, голям купон в темата настанал - точно вчера си говорих с един познат , че ме е треснала кризата на възрастта и се оглеждам за нещо младо. Така , че Лили и Маргарита - споко- до 35 г. макс!

п.п. Умният мъж се обажда от границата, а умната жена не разваля семейства  Mr. Green Joy Joy Joy

# 427
  • Ямбол
...
Не си ли се замисляла че ако един мъж изневерява значи си е кадърен, проблема е в ,,главобола,, ви
Замисляла съм се, но Ми го е казала много добре:
"Кадърен" не означава само да му става патката. Означава да може да задоволи партньора физически и емоционално. Защото правенето на любов не е само туй в онуй и някой да те клати като гладен циганин кисела джанка.
Вместо в очите да ти каже - за нищо не ставаш, тя все пак ти пази егото и ти казва, че я боли глава.

# 428
А може и от мисълта какво й предстои, наистина да я заболява главата. Mr. Green

# 429
Затова като я заболи главата отиваме при друга.
Ако не я боли главата проблема не е в нас и кадърността ни.
А за да е кадърен в леглото си трябва кадърна жена.

# 430
  • Ямбол
Само че не ти си отказал, а тя. Щом си искал от жена си, значи я желаеш, а щом тя ти отказва, значи не получава това, което трябва. Разбираш ли разликата?
А иначе не ми дреме при кого ще ходиш. Те боклуците никого не връщат.

# 431
Само че не ти си отказал, а тя. Щом си искал от жена си, значи я желаеш, а щом тя ти отказва, значи не получава това, което трябва. Разбираш ли разликата?
А иначе не ми дреме при кого ще ходиш. Те боклуците никого не връщат.

Нали това казвам Лилянке, дали ще откаже или на мъжо няма да му стане е все тая, качването на стенда е задължително.
Ако другата не отказва или си му става проблема е у жената - или я боли главата или не му го вдига вече.

Стига с това ,,боклуците,,. Ще помисли човек че всяка женска извън бгмама е боклук

# 432
  • Ямбол
Всяка, която си ляга с всеки семеен е боклук.

И моля, никъде не си казал, че не ти става. Казваш, че ти отказват, следователно си некадърник.

# 433
Наложително ми се вижда отново да поставя въпроса .. къде е гледала тая жена, когато се е омъжила за тоя мъж .. нали тя си го избирала същия тоя некадърник ? Как така не е некадърник, когато се жените , а като се ожените става некадърник ?

Аз пак в мой стил ще отговоря сам на питането си ... Огромна част от жените, ползват секса като инструмент, механизъм за манипулация . Посредством секса изнудват мъжете си за елементарни неща, с които мъжете не са съгласни .. и мъжете са принудени да им угодят .. ако не ги боли глава , но ... има мъже, на които им писва от тези женски номера и същите предпочитат да идат при друга жена, която не поставя такива условия за да се случва секса .. Така че, ако имате такова или подобно поведение .. не се изненадвайте от резултата !

Най глупавите жени използват секса като инструмент за постигане на целите си .

# 434
Огромна част от жените, ползват секса като инструмент, механизъм за манипулация . Посредством секса изнудват мъжете си за елементарни неща, с които мъжете не са съгласни .. и мъжете са принудени да им угодят ..
     Божке, къде ги тези успели, образовани, интелигентни и в същото време толоолкова лесно манипулируеми (разбирай - глупави) мъже? Аз мъж, съчетание от горната комбинация не познавам.

Общи условия

Активация на акаунт