Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 433
  • 905
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Че как ще напуснат този уют- перат му, хранят го, гладят го, чисто му е и прочие, по-лесно е да се лъже и маже, отколкото да се признае и да се чупят нанякъде.

Мале, мале, марсо, на кой остров живееш? Въртиш, сучиш- до средата ти идва всичко. Аз пък масово познавам такива жени- образовани, проспериращи, добри и грижовни, не ги интересува колко пари има мъжа, защото си изкарват достатъчно,колкото до красотата-тя е субективно нещо. Въпрос на принципи. И не на последно място ще потретя, в кой век живееш?   ooooh!

# 466
  • Бургас
Как ще са рядкост? Просто нямаш очи за тях.
Партньора си го избираме, какъвто го искаме. Явно ти просто си падаш по типа жени, които описваш. Ботушките и изнудването.

Не ми трябва мъж, за да успея. Греша, само един мъж ми трябва - баща ми. И благодаря за това, което е направил за мен. Даде ми заедно с майка ми възпитанието и образованието. Показа ми как се обича жена - майка ми.

марсо, имаш проблем с жените. Не те с теб.

И с тоя начин на мислене: млади и образовани и с високи доходи , че и красиви! девойки не  можеш да ги задържиш, дори и да ги намериш.  

# 467
  • Вестерос
И да допълня - "млади", какво разбираш под млади. Университет масово завършват жените на 24,25, за успеха трябват също няколко годинки. Тъй като гледам около 30 ми идват сметките. Написаното от теб обаче оставя извод за 20,22  Flutter

# 468
Че как ще напуснат този уют- перат му, хранят го, гладят го, чисто му е и прочие, по-лесно е да се лъже и маже, отколкото да се признае и да се чупят нанякъде.

Мале, мале, марсо, на кой остров живееш? Въртиш, сучиш- до средата ти идва всичко. Аз пък масово познавам такива жени- образовани, проспериращи, добри и грижовни, не ги интересува колко пари има мъжа, защото си изкарват достатъчно,колкото до красотата-тя е субективно нещо. Въпрос на принципи. И не на последно място ще потретя, в кой век живееш?   ooooh!

Сам си пера, сам си чистя и си мия .. и уюта , който имам не е благодарение на жена ми .
Това е точно към този момент , нали .. до сега не е било точно така , но живея сам от 10 годишен , включително съм живял сам и чужбина .. без този уют за който ти говориш ..
Така че това което казваш .. не считам, че се отнася за мен, но да , има мъже за които важи с пълна сила ..
И въпреки това, аз не омаловажавам това , което казваш, но то няма отношение към това, дали някой ще иде при друга жена или няма да иде .
Говори за общия случай .. недей за мен, щото аз съм труден тип  Laughing

Как ще са рядкост? Просто нямаш очи за тях.
Партньора си го избираме, какъвто го искаме. Явно ти просто си падаш по типа жени, които описваш. Ботушките и изнудването.

Не ми трябва мъж, за да успея. Греша, само един мъж ми трябва - баща ми. И благодаря за това, което е направил за мен. Даде ми заедно с майка ми възпитанието и образованието. Показа ми как се обича жена - майка ми.

марсо, имаш проблем с жените. Не те с теб.

И с тоя начин на мислене: млади и образовани и с високи доходи , че и красиви! девойки не  можеш да ги задържиш, дори и да ги намериш.  

Къде са тия девойки ? Би ли ме насочила къде да търся ?

И да допълня - "млади", какво разбираш под млади. Университет масово завършват жените на 24,25, за успеха трябват също няколко годинки. Тъй като гледам около 30 ми идват сметките. Написаното от теб обаче оставя извод за 20,22  Flutter

Именно .. мисията е невъзможна !
По голямата част от хората избират партньора с който ще живеят на възраст около 25 .. плюс минус 2-3 години ..
На тези години аз успяла "жена" не познавам или ако има .. то успеха й не се дължи на някакви нейни качества главно , а на тате или на мъжа с който е .

А и дай първо да ги намерим тия девойки, после ще видим, дали мога или не мога да ги задържа

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 13:31 от марсо

# 469
  • Бургас
Около мен има доста. Нито една не зависи от мъжа си, приятеля си, родителите си. Имат си професия, работят си. Ботушките си ги купуват те, колите също...
Знам, ли може би е от работната среда. Пестеливи сме на думи, но си е професионално изкривяване.

Пак ти казвам, щом не си ги видял, просто нямаш очи за тях или ги търсиш на грешно място. Нали знаеш, че се търсят в Неделя сутрин  Laughing

ООО, сега видях, че очакваме 25 годишна, успяла сама. Ей, момче ти на 25 успял левент сам виждал ли си?

# 470
    марсо, а къде искаш да срещнеш подобна жена? В повечето случаи на такава ще попаднеш в работна среда, дори да не е твоята работна. Аз не говоря за бизнес-дами, а за работещи жени, които съумяват да се издържат с доходите си. Не е нужно да е богата и да си пазарува сезонните тоалети от Милано два пъти годишно, за да създаде успешно семейство. 

# 471
Около мен има доста. Нито една не зависи от мъжа си, приятеля си, родителите си. Имат си професия, работят си. Ботушките си ги купуват те, колите също...
Знам, ли може би е от работната среда. Пестеливи сме на думи, но си е професионално изкривяване.

Пак ти казвам, щом не си ги видял, просто нямаш очи за тях или ги търсиш на грешно място. Нали знаеш, че се търсят в Неделя сутрин  Laughing

Да ти кажа един виц по тоя повод, който ти говориш ..
Две македонски врабчета си летели ..
Едното от единия край на Македония , другото от другия край на Македония ..
По средата някъде се срещнали и едното казало на другото ...
- Здраво сколе .. Другото и то отвърнало - здраво соколе ..
Та и ваща работа малко като на македонските врабчета ми прилича ..

Явно критериите които залагаме в търсенето са други .. поне според мен е така ,
а не че аз не съм в състояние да видя онова за което ти говориш

# 472
Аз съм съгласна с всичко, което казваш, но пак питам:

И въпреки всичко не виждам какво общо има всичко това с темата. Ок, разбирам, че даден човек не ви допада, без значение каква е причината. Това е съвсем нормално.
Но защо просто не приключите връзката, а седите в нея, мъчите се, лъжете и мажете човека до вас?

# 473

Пак ти казвам, щом не си ги видял, просто нямаш очи за тях или ги търсиш на грешно място. Нали знаеш, че се търсят в Неделя сутрин  Laughing

ООО, сега видях, че очакваме 25 годишна, успяла сама. Ей, момче ти на 25 успял левент сам виждал ли си?

На 23 аз печелех толкова , колкото всичките ми приятели общо печелеха .. понеже питаш казвам  newsm03

А повярвай ми , аз имах ужасно много приятели  Laughing

# 474
  • Бургас
И беше завършил образованието си и имаше преуспяващ бизнес  newsm78 Беше красив, интелигентен и прекрасен.....и пишеш в женски форум  newsm78
Хайде стига!
Ох ядосах се. Ще взема да разтъпча мазератито за едно кръгче , до вилата ми в Червенка, за да си разходя инуитите...

# 475
.... но живея сам от 10 годишен ...........
Сериозно?      Joy
Брей, брей, брей, пързалката става все по-хлъзгава .....      Mr. Green

Аз не спирам да се чудя що за "мъже" изпитват нужда да се доказват в женски форум.  И какво точно доказват?Колко са зле?

# 476
  • Сф
Егати! Прави ли ви впечатление, че и Марсо и Скуба са богати, красиви и печени, пък видиш ли - за тях жени няма!И как се самоизтъкват само!Да не са ги били с тигана по главата и затова да са наплашени толкова? hahaha

# 477
И беше завършил образованието си и имаше преуспяващ бизнес  newsm78 Беше красив, интелигентен и прекрасен.....и пишеш в женски форум  newsm78
Хайде стига!
Ох ядосах се. Ще взема да разтъпча мазератито за едно кръгче , до вилата ми в Червенка, за да си разходя инуитите...

Joy Hug
Недей така, остави го поне тук да се почувства щастлив...

# 478
Хайде стига!

Не бях образован , но бях красив и още може да мина за такъв и бях с бизнес , да .
И постоянно имаше между 5 и 10 кандидатки за жени около мен  newsm03
И какво общо има това с писането ми в женски форум ?
Кефи ме да пиша тук .. има активност, получава се диалог .. и си минава времето

# 479
.... но живея сам от 10 годишен ...........
Сериозно?      Joy
Брей, брей, брей, пързалката става все по-хлъзгава .....      Mr. Green

Аз не спирам да се чудя що за "мъже" изпитват нужда да се доказват в женски форум.  И какво точно доказват?Колко са зле?

Снизходителното отношение не ме обижда .. и да, наистина е необичайно някой да живее сам от 10 годишна възраст , но така се е стекъл живота ми , какво да се прави .. Не е за хвалене това, че някой е живял от 10 годишен сам . Просто факт, който не кореспондира с вашите твърдения , за това го изложих .. но аз не съм общия случай както казах .. не че съм някакво чудо неземно .. просто не съм средностатистическия мъж .

Общи условия

Активация на акаунт