Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 478
  • 905
  •   1
Отговори
# 495
И беше завършил образованието си и имаше преуспяващ бизнес  newsm78 Беше красив, интелигентен и прекрасен.....и пишеш в женски форум  newsm78
Хайде стига!
Ох ядосах се. Ще взема да разтъпча мазератито за едно кръгче , до вилата ми в Червенка, за да си разходя инуитите...

Не бях образован , но бях красив и още може да мина за такъв и бях с бизнес , да .
И постоянно имаше между 5 и 10 кандидатки за жени около мен  newsm03
И какво общо има това с писането ми в женски форум ?
Кефи ме да пиша тук .. има активност, получава се диалог .. и си минава времето

И като се събуди какво?

Като се събудих се усмихнах .. на новия ден . Ти ?

.. привлича ме тяхното нелогично мислене...

Аз пък не понасям хора с нелогично мислене. Срещам такива и при двата пола. Дори за приятели не бих ги понесла, камо ли за връзка.

Понасям не понасям , като болшинството сте такива .. се налага да ви изучаваме  newsm03

# 496
  • Вестерос
Какъв по точно ти е въпроса ?

И въпреки всичко не виждам какво общо има всичко това с темата. Ок, разбирам, че даден човек не ви допада, без значение каква е причината. Това е съвсем нормално.
Но защо просто не приключите връзката, а седите в нея, мъчите се, лъжете и мажете човека до вас?

Децата . Не може те да страдат зареди мен или зареди майка си .
Аз не съм съгласен да жертвам тяхното благоденствие зареди собственото си такова .

Дай тогава да си тровите взаимно живота. Това стоене заради децата-също им се отразява, заблуда е да си мислиш обратното.

Но пък съм чувала подобни изказвания от 70-годишни хора с деца на по 50, които не напускат мъжете си, защото видиш ли децата им да не са деца на разведени. И така 50 години си търпят изневерите, алкохолизма и побоищата.

# 497
Децата страдат много повече от нещастни родители и такива, които притичват насам натам по чуждите легла. Мислиш, че не го усещат ли?  Joy
Не само, че го усещат, но и това ще им се отрази. Някои стават същите - лъжци, които нямат грам уважение към никого, включително родители и близки, други пък изпитват омраза и отвращение от този родител.

Няма оправдание за лъжата.

Понасям не понасям , като болшинството сте такива .. се налага да ви изучаваме  newsm03

Не нас - а конкретно твоите жени. Аз си имам логично мислене, затова и не понасям хора с нелогично  Simple Smile

# 498
Какъв по точно ти е въпроса ?

И въпреки всичко не виждам какво общо има всичко това с темата. Ок, разбирам, че даден човек не ви допада, без значение каква е причината. Това е съвсем нормално.
Но защо просто не приключите връзката, а седите в нея, мъчите се, лъжете и мажете човека до вас?

Децата . Не може те да страдат зареди мен или зареди майка си .
Аз не съм съгласен да жертвам тяхното благоденствие зареди собственото си такова .

Дай тогава да си тровите взаимно живота. Това стоене заради децата-също им се отразява, заблуда е да си мислиш обратното.

Но пък съм чувала подобни изказвания от 70-годишни хора с деца на по 50, които не напускат мъжете си, защото видиш ли децата им да не са деца на разведени. И така 50 години си търпят изневерите, алкохолизма и побоищата.

Точно така, децата даже много повече страдат от такива родители и психиката им се изкривява, започват да допускат, че тези неща са норма. Не го разбирам това. Не е никаква жертва ЗА децата, а оправдание за собствената си страхливост.

# 499
  • Вестерос
Естествено ... и удобство може би Peace

# 500
Оф значи .. защо си мислите, че всичко знаете , без да знаете нищо ?
Първо аз почти не пия , само с повод , второ не бия жени, по принцип .. макар , че някой заслужават и въпреки това , пак не бия .. трето и пето как разбрахте, че аз изневерявам или че на мен ми изневеряват . Да в живота на почти всеки има поне един такъв момент, но това не значи, че този момент е сегашния ..

Да ви кажа, че е да се правят заключения на база предположения гарантира в 99 % от случаите грешка ..
Айде дайте малко по конструктивно и логично мислене , като имате претенции за такова  newsm03

# 501
  • Вестерос
Като четеш-чети ! Беше пример или за тебе специално трябва да пишем" ето ти пример марсо: " бла бла бла"

И не всички хора изневеряват и е грешно , че всеки е имал такъв момент!

# 502
Като четеш-чети ! Беше пример или за тебе специално трябва да пишем" ето ти пример марсо: " бла бла бла"

И не всички хора изневеряват и е грешно , че всеки е имал такъв момент!

"в живота на почти всеки има поне един такъв момент"

Ако не друго, поне четете де  newsm03

# 503
Да ви кажа ли отговорите, които бих добавил аз в анкетата ?

Ще опитам да разбера защо ми изневерява ..
Ще се запитам какво не му давам, че иде при друга ..
Ще питам приятелки за нови неща които правят в секса
Ще му правя по често свирки с дълбоко гърло и гълтач  Laughing
Вече ще му давам в дупето , нищо , че боли ..
Може да предложа на приятелка да се включи в секса и т.н. все хубави неща

Как пък не ви минават такива мисли през главите .. айде да не ги реализирате , поне да ви минават  newsm62

# 504
...трето и пето как разбрахте, че аз изневерявам...

Е, нали за това е темата  newsm78 ти за нещо друго ли говориш?

И какво общо има това, че не пиеш? Може да не пиеш, да не биеш, но пак да си най-големият лъжец и измамник. Може да пиеш по 1-2 чаши вино и да си човек, който няма проблеми с човека до него. Връзка никаква няма това.

Съжалявам, че те боли spoko аз пак да си кажа - смени партньора.

Сам си изложил проблемите в твоята връзка, изпритни ги и ги обсъди с жена си. Като ни ревеш на нас какво ви липсва на вас, цял живот ще седиш и ще преглъщаш жадно...

# 505
...трето и пето как разбрахте, че аз изневерявам...

Е, нали за това е темата  newsm78 ти за нещо друго ли говориш?

И какво общо има това, че не пиеш? Може да не пиеш, да не биеш, но пак да си най-големият лъжец и измамник. Може да пиеш по 1-2 чаши вино и да си човек, който няма проблеми с човека до него. Връзка никаква няма това.

Съжалявам, че те боли spoko аз пак да си кажа - смени партньора.

Сам си изложил проблемите в твоята връзка, изпритни ги и ги обсъди с жена си. Като ни ревеш на нас какво ви липсва на вас, цял живот ще седиш и ще преглъщаш жадно...

А защо мислиш, че това са моите проблеми ? Защо мислиш, че ако са моите проблеми вече не съм ги обсъдил с жена ми ?
Хем ме нападате лично, хем искате някакви общи случаи да обсъждаме и питате само за теб ли трябва да говорим . Ми не .. не за мен , но не виждам защо атакувате мен, а не атакувате това, което казвам

# 506
  • Вестерос
Ах, все жената да прави нещо,  а мъжа, той милият ангел, търсещ женска ласка.

# 507
Е ако някой иска нещо или нещо му е недостатъчно кой да се промени ? Този който иска нещо повече ? Демек да спре да иска ? Щото изневярата не я допускате, като вариант .. какво предлагате да се случи ?

# 508
  • Canada - Montreal
Развод!

# 509
  • Бургас
Чисто женска гледна точка: Ако мъжа знае какво прави в леглото, не получава откази. Не боли глава и т.н. Той нека всеки път ме побърква, пък аз да не съм луда да му отказвам.
Та когато жената я боли глава нон стоп, то преосмисли техниката. Това е. Чисто и просто казано.

Общи условия

Активация на акаунт