Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 407
  • 905
  •   1
Отговори
# 510
А защо мислиш, че това са моите проблеми ?...

Ами де да знам на кого са, аз нямам такива проблеми, затова не ги пиша, даже не биха ми минали през ум. Ти за да ги пишеш така подробно, явно ги имаш. Това идва от логичното ми мислене  Mr. Green

Е ако някой иска нещо или нещо му е недостатъчно кой да се промени ? Този който иска нещо повече ? Демек да спре да иска ? Щото изневярата не я допускате, като вариант .. какво предлагате да се случи ?

От случаите, които виждам около мен човекът, който има проблем няма желание да го разреши. И съвсем не опира до другия винаги, за да може той да се промени.

Чисто женска гледна точка: Ако мъжа знае какво прави в леглото, не получава откази. Не боли глава и т.н. Той нека всеки път ме побърква, пък аз да не съм луда да му отказвам.
Та когато жената я боли глава нон стоп, то преосмисли техниката. Това е. Чисто и просто казано.

Абсолютно съм съгласна.

# 511
Нямате ли усещането, че ако мъж изневери се приема по-добре от обществото, отколкото ако го направи жена. В повечето случаи жените могат да простят, но мъжете по-рядко.

# 512
Е хубаво де, тая техника е била същата техника, която е била и когато са се женили .. що тогавашната техника да докарва оргазми , а сегашната не ще ? Допускате ли , че може и техниката да е ок , ами повредата да е във вашия телевизор  newsm03
Данеби когато вземате един мъж за съпруг .. да го правите с надеждата, че ще му порасне пишката, иле , че ще му изникне втори к*р  newsm03

Ако атаката е насочена персонално към мен , да кажа, че моята ги реди по няколко един след друг, по някое време даже почвам да се чувствам като вибратор, ама се търпи за сега tooth

Нямате ли усещането, че ако мъж изневери се приема по-добре от обществото, отколкото ако го направи жена. В повечето случаи жените могат да простят, но мъжете по-рядко.

Така е, защото жените създават значително повече предпоставки за изневяра от мъжете  tooth

# 513
  • Вестерос
Сега и ръкопляскане ли чакаш?

А ти допускаш ли, че повредата е в мъжкия телевизор, или, ако има, трябва да е в женския?  Rolling Eyes

# 514
Тук вече и аз се развеселих  Joy

# 515

А ти допускаш ли, че повредата е в мъжкия телевизор, или, ако има, трябва да е в женския?  Rolling Eyes

Допускам .. не е изключено да има повреда и при мъжете .
Но знам и друго, че има жени, които могат да скапят мъж , който значително превъзхожда средностатистическите мъже с полова мощ .  tooth
Не говоря и за секса само .. във всяко отношение ! Както по рано казах .. коронния номер на жените е ,
да смачкат един мъж и после да се оплакват от мухльото , който имат в дома си ..

Все пак аз защитавам мъжете , понеже смятам, че не сте обективни ..
Но пак да кажа, да .. има мъже , които не стават или се превръщат в мухльовци не защото жената ги е прегазила , а защото са си такива били , просто са успели да заблудят жената някога .. и резултата е непоносим .. вероятно .

# 516
Е хубаво де, тая техника е била същата техника, която е била и когато са се женили .. що тогавашната техника да докарва оргазми , а сегашната не ще ? Допускате ли , че може и техниката да е ок , ами повредата да е във вашия телевизор  newsm03
Данеби когато вземате един мъж за съпруг .. да го правите с надеждата, че ще му порасне пишката, иле , че ще му изникне втори к*р  newsm03 ...

Много хора - и мъжа, и жени - виждат, че не е баш ок, но се заблуждават, че това е нормално и с времето ще се напаснат. Затова правят компромис, а после сещат, че не ги устройва.
А и ако в началото всичко е ново и интересно, с времето някои неща омързват. Така че, да, това, което някога е било ок, съвсем не значи, че и сега е така.
За да отказва проблем има. И, както сам казваш, трябва да се замисли човек защо му отказват, не да се пъчи колко е печен...

# 517

smile3521 Не ставайте .. може и от място така  newsm53

# 518

[/quote]
Така е, защото жените създават значително повече предпоставки за изневяра от мъжете  tooth
[/quote]

Защото сме по-красиви ли?

# 519
Данеби когато вземате един мъж за съпруг .. да го правите с надеждата, че ще му порасне пишката, иле , че ще му изникне втори к*р  newsm03 ...

Много хора - и мъжа, и жени - виждат, че не е баш ок, но се заблуждават, че това е нормално и с времето ще се напаснат. Затова правят компромис, а после сещат, че не ги устройва.
А и ако в началото всичко е ново и интересно, с времето някои неща омързват. Така че, да, това, което някога е било ок, съвсем не значи, че и сега е така.
За да отказва проблем има. И, както сам казваш, трябва да се замисли човек защо му отказват, не да се пъчи колко е печен...

Съгласен , ама несъгласен с това, че наливате вината в чашата на мъжа, за това не било баш ок , ама се очаквало да стане ок . Тез очаквания са си ваши биле .. и това, че някой не ги оправдава си е ваш проблем .. в такъв случай казвате .. абе ей .. аз искам това и това .. ако отсреща ти кажат не мога не искам или това не ми допада ... отиваш при този , който ще отговори на щението ти ..
Аз за себе си мога да кажа, ... че ако ми поставят така ребром нещата и аз не желая да отговоря на желанието на жена ми ... ако искам да съм с нея задължително ще и дам зелен светофар да си намери другаде това от което има нужда, предвид, че аз не мога или не искам да й го дам , поне така разбирам аз нещата де ..

[/quote]

[/quote]

Не , не бих казал, че защото сте по красиви , въпреки, че да , вие сте по красиви и от вас това се и очаква , най малкото да сте красиви  Grinning
По скоро защото не сте толкова склонни да угаждате на мъжете си така както го правят те за вас ..
Така смятам аз .

# 520

Съгласен , ама несъгласен с това, че наливате вината в чашата на мъжа, за това не било баш ок , ама се очаквало да стане ок . Тез очаквания са си ваши биле .. и това, че някой не ги оправдава си е ваш проблем .. в такъв случай казвате .. абе ей .. аз искам това и това .. ако отсреща ти кажат не мога не искам или това не ми допада ... отиваш при този , който ще отговори на щението ти ..
Аз за себе си мога да кажа, ... че ако ми поставят така ребром нещата и аз не желая да отговоря на желанието на жена ми ... ако искам да съм с нея задължително ще и дам зелен светофар да си намери другаде това от което има нужда, предвид, че аз не мога или не искам да й го дам , поне така разбирам аз нещата де ..

[/quote]

Не , не бих казал, че защото сте по красиви , въпреки, че да , вие сте по красиви и от вас това се и очаква , най малкото да сте красиви  Grinning
По скоро защото не сте толкова склонни да угаждате на мъжете си така както го правят те за вас ..
Така смятам аз .
[/quote]

Угаждането е взаимен акт, не може само едната страна да е в услуга.

# 521
    марсо, повредата няма как да е в моя телевизор, ако не изневерявам. Омъжила съм се за мъж с уста и уши, не е нужно да карам курс по телепатия, ако нещо не му харесва или има претенции за нещо повече. Достатъчно е да каже и да чуе отговора. Като не иска и тръгне да кръшка, разводите са за хората. Не боли чак толкова след като вземеш решение. Преди това обаче боли. Дори мазохизма заради партньор трябва да е в разумни граници. А разсъжденията ти за детското страдание заради развода са грешни. Добрите родители не се развеждат и с децата си след раздялата с партньора.

# 522
   марсо, повредата няма как да е в моя телевизор, ако не изневерявам. Омъжила съм се за мъж с уста и уши, не е нужно да карам курс по телепатия, ако нещо не му харесва или има претенции за нещо повече. Достатъчно е да каже и да чуе отговора. Като не иска и тръгне да кръшка, разводите са за хората. Не боли чак толкова след като вземеш решение. Преди това обаче боли. Дори мазохизма заради партньор трябва да е в разумни граници. А разсъжденията ти за детското страдание заради развода са грешни. Добрите родители не се развеждат и с децата си след раздялата с партньора.

Да , да знам как разсъждават повечето жени, че няма проблем за децата при раздяла , но позволи ми да имам друго мнение по въпроса . Аз отговорих на питане, което беше насочено към мен .. нищо повече , не целя да променям виждането ви по този въпрос .

Прави ми впечатление обаче , ето този фрагмент от поста ти "и да чуе отговора" контекста , който аз улавям е, че ти ще казваш как ще се случват нещата , а той ще слуша и ще изпълнява или най малко ще се съобразява ... няма такъв фиум ! В съзнанието на повечето мъже това отношение е неприемливо .. сега ако ти си намерила човек , който да приема това отношение ок . Но аз мисля, че малко мъже ще приемат това . Ако е някой мъж на каишка дето да седи , може, но някой , който обича живота и е свикнал да си угажда .. ше ти тегли една благословия и толкова

Така смятам аз .
[/quote]

Угаждането е взаимен акт, не може само едната страна да е в услуга.
[/quote]

Разбира се, че е така, всеки, който твърди, че трябва само на него да му угаждат, а той не .. го пускайте да пасе  Mr. Green

Не знам какво точно визираш с едната страна да е в услуга, но принципно угаждането има предели и граници и угаждането трябва да е съизмеримо и съпоставимо .. Надявам се не смяташ, че за да угодиш на съпруга си по някакъв начин, той трябва да ти купи мини купър примерно, защото много те кефи, пък той човека е да кажем на заплата от 550 лева .. Ако прави по 550 хиляди на година да кажем .. би могло и така да поставиш нещата .. в смисъл не е добре точно така да ги поставиш , но пак е приемливо предвид обстоятелствата ..
Това го пиша предвид това, че между искания желания и фантазии някакви има разлика и е хубаво да го разбирате .

# 523
Цитат
Снизходителното отношение не ме обижда ....
Не целя да те обиждам.
Просто не ти вярвам.И в този ред на мисли, не мога да не се питам, за какво му е на един мъж да лъже и маже пред непознати жени в 99% женски форум?

Е стига де, какво е това деление? Аз ако вляза в някой форум за коли и някой ми намекне защо пиша там като съм жена нали се сещаш как ще реагирам.
Ако влезеш в автомобилен форум и започнеш да ги убеждаваш наред колко лош модел е еди коя си кола, колко харчи еди коя си кола, колко е грозен еди кой си модел, със сигурност няма да им пука дори как ще реагираш.     Laughing
Схващаш ли разликата?
Едно е да влезеш в какъвто и да е форум за информация, например, съвсем друго е да влезеш и ден след ден да си правиш вятър на устата (в случая на пръстите) с теми, които дори не те касаят.
Защото няма как на двамата списващи в темата съпругът им да им изневерява, освен ако не са гейове.Нали?     Mr. Green

# 524
Да , да знам как разсъждават повечето жени, че няма проблем за децата при раздяла , но позволи ми да имам друго мнение по въпроса . Аз отговорих на питане, което беше насочено към мен .. нищо повече , не целя да променям виждането ви по този въпрос .
    Можеш да имаш каквото мнение пожелаеш, но не можеш да задържиш жена, която не е съгласна да търпи изневери. Колкото и доводи да изтъкнеш, ако тя реши да си тръгне, доводите не важат. И ако това е повод да се разведеш и с детето си, по-добре не ставай родител.
     Позволи ми да говоря и от лични, и от професионални впечатления. Разведох се с първия си съпруг и баща на сина ми точно заради изневяра. Не за ден, но след като положих усилие, не се получи и не приех да живея в семейство, различно от онова, което си представях като го създавах. Ей ме, и на бивш, и на настоящ мъж случих. Бившия не се разведе с детето, излезе чудесен баща, нищо че се промени като съпруг и аз не го приех. В нашите очи сме възпитали чудесно дете.
     Не твърдя, че няма проблем с децата при раздяла. Твърдя, че може да се окажат по-нещастни в нещастен брак.      

Общи условия

Активация на акаунт