Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 341
  • 905
  •   1
Отговори
# 645
    уф, марсо, нямам търпение да изчета всичко, прегледах по диагонал. Километри оправдания и тон разсъждения, как жените сами са си виновни, когато им изневеряват и нямат право да напускат мъжа си заради това. Жените били негодни да задоволят ментално, интелектуално или сексуално мъжа си и в това била вината им. А чия е вината за женските изневери? Много самосъжаление има в постовете ти (или съжаление към други мъже, все тая). А е толкова простичко - всеки носи отговорност за собствените си действия и бездействия. Не се изневерява с пистолет на челото, само по собствен избор.
    Мисля, че намерих решение на проблема ти. Омъжи се. Така, хем няма да си нещастен, хем няма да оправдаваш изневерите си с негодни женици.   Wink

Joy Joy Joy  Hug
Много ми хареса това, ама знае ли се - вероятността и този партньор  да маа кюфтаци е  някак си по-голяма  Laughing Изобщо, мъка дебне отвсякъде Laughing

# 646
Тогава мъжете защо не си живеете сами ами като станете на определена възраст се замисляте за семейство? То при 90% от мъжете семейството е само параван да не кажат хората, че еди кой си е стар ерген. А пък тези, които не искат семейство са нещастни саможивлеци.

# 647
Тогава мъжете защо не си живеете сами ами като станете на определена възраст се замисляте за семейство? То при 90% от мъжете семейството е само параван да не кажат хората, че еди кой си е стар ерген. А пък тези, които не искат семейство са нещастни саможивлеци.

Ами аз разбрах, че те "мъжете" много искат да си живеят сами ама все се намира някакъв женски терорист, дето им опира сексуални оръжия до някоя от главите и ги насилва да се женят. После  ги и изнудват с ботуши и коли. Отвратително направо Cry Дайте  да излезем на протест с голи гърди /без бебета на тях/ срещу  този гаден тероризъм  #2gunfire

# 648
  • Canada - Montreal
Идеалната жена за марсо е надуваемата Simple SmileОтговаря на всички условия - хубава, с нищо няма да го занимава и там какво беше с тиретата...И ботушки няма да иска, ама той ако чувства нужда, да й купи  Heart Eyes

# 649
Дайте  да излезем на протест с голи гърди /без бебета на тях/ срещу  този гаден тероризъм  #2gunfire
     А, не!  Naughty Това е емоционален тероризъм.
     Друго измисли в подкрепа на нежната мъжка душа, която иска да кръшка по вина на жена си. Но иска и застраховка, че бракът ще се запази, ако булката разбере.

# 650
Идеалната жена за марсо е надуваемата Simple SmileОтговаря на всички условия - хубава, с нищо няма да го занимава и там какво беше с тиретата...И ботушки няма да иска, ама той ако чувства нужда, да й купи  Heart Eyes

+1,
 обаче да е на макс 17 години, а трябва да изкарва и пари (повече от него). Обаче това как ще стане, без да му изневерява. hahaha

# 651
Дайте  да излезем на протест с голи гърди /без бебета на тях/ срещу  този гаден тероризъм  #2gunfire
     А, не!  Naughty Това е емоционален тероризъм.
     Друго измисли в подкрепа на нежната мъжка душа, която иска да кръшка по вина на жена си. Но иска и застраховка, че бракът ще се запази, ако булката разбере.

Да права си  Peace А  значки, флаери и тениски със зачеркнато кюфте дали биха дали ефект Rolling Eyes

# 652
    уф, марсо, нямам търпение да изчета всичко, прегледах по диагонал. Километри оправдания и тон разсъждения, как жените сами са си виновни, когато им изневеряват и нямат право да напускат мъжа си заради това. Жените били негодни да задоволят ментално, интелектуално или сексуално мъжа си и в това била вината им. А чия е вината за женските изневери? Много самосъжаление има в постовете ти (или съжаление към други мъже, все тая). А е толкова простичко - всеки носи отговорност за собствените си действия и бездействия. Не се изневерява с пистолет на челото, само по собствен избор.
     Мисля, че намерих решение на проблема ти. Омъжи се. Така, хем няма да си нещастен, хем няма да оправдаваш изневерите си с негодни женици.   Wink

Оправдания за какво четеш ?
Да в повечето случаи жените са си виновни за изневерите на мъжете им .. не винаги , но в повечето случаи .
Вината за женските изневери рядко е като вината за мъжките изневери .
Жените като изневеряват , изневеряват със сърце .. влагат много повече чувства и емоции ..
и не рядко забравят за дом семейство и деца като изневеряват .. за разлика от мъжете ! Не че няма и мъже , които правят същото , де .. но мое мнение е , че това  при мъжете се случва по рядко ..
и ако се случи е не защото другата жена е по готяна .. а защото тая дома , да , е негодна .
Как не ви писна да ми правите психопортрет не знам  newsm03
Не се мъчете да ме анализирате , ако искате нещо да знаете, просто ме питайте, ще ви кажа и добро и лошо за себе си  tooth

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 18:09 от марсо

# 653
Марсо, каквото и да правим все сме виновни, защото сме жени. Simple Smile

# 654

Оправдания за какво четеш ?
   "Изневерявам, защото тя/той .... (по твой избор)" не е ли оправдание? Психопортретите си ги правиш сам.
     Ако толкова много искаш да кръшкаш, давай, не се живее в такава мъка. Ако те зареже, ще се самоуспокояваш, че тя е била виновна, ниедната. Ако не те зареже, ще се потупаш по рамото, че е осъзнала вината си и затова стои с теб. Е, сигурно червея на съмнението, че е останала защото си удобен портфейл ще човърка мозъка ти от време на време, но какво толкова е един червей? Ще го преживееш.

ЗАНДАЛИ, давай флаерите и тениските. Може да добавиш и клиширания надпис "Га яди кифтета, не р`ва". Добре разпознаваем е, ще послужи за каузата.

# 655
Марсо, каквото и да правим все сме виновни, защото сме жени. Simple Smile

Не всички и не винаги и не защото сте жени ..  newsm03
И мъжете сме смотани понякога , но за в случая ... жените сте си по виновни .
Цедете им сокчетата на тия мъже, по на често така и няма да се питате какво да правите , ако ви изневери .

# 656
Е, ако картинката е да се цедят сокчетата на екземпляра, с който съм избрала да съм, щото видиш ли ако не го направя, друга ще ги цеди - ми мерси Stop , тогава явно съм сбъркала с избора. За щастие явно съм на друго ниво, щото не съм попадала на  мъже,  дето  цеденето им е от такава заплашителна важност.
Марсо, въпреки, че пишеш чаршафено като жена,  все пак звучиш интелигентно и силно  се надявам постовете ти да са шега/затова и отговарям така/

# 657
  • София
Еее, много сте изписали, бе, хора. Нямам време да чета толкова.
Някой желаещ да ми синтезира последните 6-7 страници? Ако има нещо интересно за синтезиране, де... Simple Smile

# 658
В общи линии .. нищо .
Марсо си пее неговото , а мамите съскат и хапят задружно  tooth

# 659
Точно терористи сме  #2gunfire И понеже мъжете са безхарактерни и първосигнални, за това ние сме им виновни, че един вид сме ги принудили. Ако някой не иска да направи нещо, няма сила на земята, която да го накара да го направи! Но извиненията, тъпите оправдания и обвиненията са по лесни, отколкото да си признаеш, че си го направил, но си негоден за каквито и да било усилия по нататъка просто, защото е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт