Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 321
  • 905
  •   1
Отговори
# 660
Точно терористи сме  #2gunfire И понеже мъжете са безхарактерни и първосигнални, за това ние сме им виновни, че един вид сме ги принудили. Ако някой не иска да направи нещо, няма сила на земята, която да го накара да го направи! Но извиненията, тъпите оправдания и обвиненията са по лесни, отколкото да си признаеш, че си го направил, но си негоден за каквито и да било усилия по нататъка просто, защото е трудно.

MargaritaIlcheva, един ден като остарееш ще се превърнеш в стара мома-мъжемразка Simple Smile

# 661
Аз в последните години гледам как и жените си правят каквото искат  hahaha

# 662
Еее, много сте изписали, бе, хора. Нямам време да чета толкова.
Някой желаещ да ми синтезира последните 6-7 страници? Ако има нещо интересно за синтезиране, де... Simple Smile

Нищо интересно Beauty - както е от векове, жените съскат, мъжете си правят каквото искат.............
Аха, затова и мъжете си ходят като посрани нерсетници, наритани от съскащите.....     Mr. Green   Или се налага да си плащат за малко внимание. Последното да не се разбира буквално,а :купувайки на мадамата апартамент/кола/ботушки, си плаща за вниманието й.Защото иначе никой няма дори да се изплюе върху него.    Laughing

# 663
Някой желаещ да ми синтезира последните 6-7 страници? Ако има нещо интересно за синтезиране, де... Simple Smile

Нищо интересно Beauty - както е от векове, жените съскат, мъжете си правят каквото искат.............
Аха, затова и мъжете си ходят като посрани нерсетници, наритани от съскащите.....     Mr. Green   Или се налага да си плащат за малко внимание. Последното да не се разбира буквално,а :купувайки на мадамата апартамент/кола/ботушки, си плаща за вниманието й.Защото иначе никой няма дори да се изплюе върху него.    Laughing

А ти що си мислиш, че някой мъж е преритал да се къпе у плюнките ви  smile3506
Мъж, който може да си позволи коли моли апартаменти и т.н. що да не може да си позволи той да плюе по некви пикли  newsm53
Ще каже човек, че вие кой знае какво предлагате .. два пръста напикано месо  newsm62

# 664
Ех, марсо, марсо .....    Joy
Знаеш ли, има две изключително подходящи приказки  за хората като теб:
"Ако той (в случая марсо) имаше капацитет да осъзнае колко е зле, досега да се е обесил на първото дърво!"     Mr. Green
и
"Господи, слез и си прибери вересиите!"    Laughing

# 665
  • Вестерос
Краси хаххахаха  Joy hahaha

# 666

Krasi, на теб колко апартамента, коли и ботушки ти купиха?

# 667
Зависи, ако е бил само единия секс може би ще се замисля още повече ако имаме и дете. Може пък и аз да съм го подтикнала по някакъв начин, примерно ако не съм имала желание да правим секс, все пак знаем че при мъжете това е от съществена необходимост.
Ако е поддържал връзка с въпросната па*авретина  Laughing ще му отрежа онази работа, а след това ако наистина съжалява може и да се замисля дали да продължим естествено при някои условия.
Едно е ясно- ако изобщо успея да го преодолея ще е много трудно и трябва да усещам, както неговата подкрепа (ако сме продължили отношения) така и моята вътрешна сила!

# 668
Зависи, ако е бил само единия секс може би ще се замисля още повече ако имаме и дете. Може пък и аз да съм го подтикнала по някакъв начин, примерно ако не съм имала желание да правим секс, все пак знаем че при мъжете това е от съществена необходимост.
Ако е поддържал връзка с въпросната па*авретина  Laughing ще му отрежа онази работа, а след това ако наистина съжалява може и да се замисля дали да продължим естествено при някои условия.
Едно е ясно- ако изобщо успея да го преодолея ще е много трудно и трябва да усещам, както неговата подкрепа (ако сме продължили отношения) така и моята вътрешна сила!

Хм, че кат му резнеш инструмента за кво ти е тоз мъж???
За да гледа кат му връщаш изневярата ли? Simple Smile

А и каква е разликата дали е поддържал връзка?
Даже по-добре, изневерявал е само с една...

# 669
     Сигурно ще си го отглежда като детенце.  Twisted Evil Нали виждаш, любовницата е па*авретина, а той милия, невинен и подтикнат от съпругата.
     Miss Olive, би си заслужил да го направиш евнух, но после да го опаковаш и пратиш майка му да си го гледа.

# 670
Добре де, защо тази злоба мили дами???
Пуснете му за последен път и го дайте на па*авретината Simple Smile

# 671
  • град-държава
Винаги ми е било интересно как пък ще си сложиш вина, заради това, че някой е пълен страхливец и няма доблест, да не споменавам мозък за 5 стотинки... Laughing

# 672

го дайте на па*авретината Simple Smile
      Така де, нали половината за това пишем. Няма злоба, има мога или не мога да преглътна изневяра. Които не могат - тръгват си. Но ето на, имало и жени да мислят като марсо.

# 673
Винаги ми е било интересно как пък ще си сложиш вина, заради това, че някой е пълен страхливец и няма доблест, да не споменавам мозък за 5 стотинки... Laughing

Защо да е страхливец??? Даже е много смел да оре на 2-3 ниви допълнително.
Според вас е мъжко да кажеш на предната и тогава да скокнеш на следващата.
А ние мислим по различен начин - и двете Дядо попе, и двете...

# 674
  • град-държава

Защо да е страхливец??? Даже е много смел да оре на 2-3 ниви допълнително.
Според вас е мъжко да кажеш на предната и тогава да скокнеш на следващата.
А ние мислим по различен начин - и двете Дядо попе, и двете...
И двете, ако те искат. Ако са поставени в положение си нищо повече от страхливец.

Общи условия

Активация на акаунт