Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 321
  • 905
  •   1
Отговори
# 675
Винаги ми е било интересно как пък ще си сложиш вина, заради това, че някой е пълен страхливец и няма доблест, да не споменавам мозък за 5 стотинки... Laughing

Защо да е страхливец??? Даже е много смел да оре на 2-3 ниви допълнително.
Според вас е мъжко да кажеш на предната и тогава да скокнеш на следващата.
А ние мислим по различен начин - и двете Дядо попе, и двете...
И двете, ако те искат. Ако са поставени в положение си нищо повече от страхливец.

Че как няма да искат докат не знаят една за друга. Ние затва си траем...
Според вас не е мъжко, според нас - просто си гледаме интереса.
За какво са ни скандали и раздели като просто можем да си траем и пак да си имаме двете.
Пък като научат и ни едната ни иска ни другата ще си намерим трета

# 676
    Сигурно ще си го отглежда като детенце.  Twisted Evil Нали виждаш, любовницата е па*авретина, а той милия, невинен и подтикнат от съпругата.
Абе, че той не е стока, не е....ама и любовницата не е стока, щом за нея няма свободни мъже, а е тръгнала да се вре в чужди семейства.

Винаги ми е било интересно как пък ще си сложиш вина, заради това, че някой е пълен страхливец и няма доблест, да не споменавам мозък за 5 стотинки... Laughing

Защо да е страхливец???
Защото, ако беше смел, щеше да бъде и честен, и доблестен, с една дума-Мъж.
Пък той тръгнал като пръдня да се крие, да лъже, да мами и да трепери от страх да не го хванат.  Laughing

# 677
  • град-държава
Значи се съгласяваш, че си страхливец и боклук в тази ситуация. Laughing

# 678
Абе, че той не е стока, не е....ама и любовницата не е стока, щом за нея няма свободни мъже, а е тръгнала да се вре в чужди семейства.
      Хм, Краси, каквато и да е любовницата, не виждам как се вре в семейството. Тя си иска приключението или точно този мъж за постоянно, но е виновна пред съпругата.
      Може би не съм права, но не очаквам чуждите жени да мислят за мен и семейството ми, когато искат секс. Дори да го искат с моя мъж, той трябва да си направи избора.

# 679
      Хм, Краси, каквато и да е любовницата, не виждам как се вре в семейството. Тя си иска приключението или точно този мъж за постоянно, но е виновна пред съпругата.
      Може би не съм права, но не очаквам чуждите жени да мислят за мен и семейството ми, когато искат секс. Дори да го искат с моя мъж, той трябва да си направи избора.
Аз също не очаквам чужда жена да мисли за морала в моето семейство.Очаквам това от съпруга си.
Но, нямам добро мнение за жена, набелязала си семеен мъж и изобщо занимаваща се със женени мъже.И тя е пратила нейния морал в девета глуха, да не й се пречка, щом няма скрупули да се забърква с женени мъже.
Изобщо, не мога да си представя мила, толерантна, честна, почтена жена в положение на любовница на женен мъж.Познавам 3-4 любовници, 2 от които бивши, ами, определено не ги искам за приятелки и са далеч от представата ми за сериозна и качествена жена.

# 680
Проблемите на жените:
1. Смятат че след като мъжа е в семейство/връзка/брак то това е завинаги а мъжа - техен. И смятат че са в правото си да му откажат секс.
2. Разчитат на морала на необвързаните жени. А на тях им е все тая какви са в очите на титулярката след като искат мъж. След като този мъж е във връзка значи е качествен

# 681
Но, нямам добро мнение за жена, набелязала си семеен мъж и изобщо занимаваща се със женени мъже.
    Това е отделен въпрос. Пасажът, който си цитирала, целеше да подчертае склонността на момичето да оневини съпруга си при евентуална изневяра. Да прехвърли отговорността на друг, включително - на себе си. Не любовницата да бъде представена като бяла и добра. Първото е жалко.
     Не мисля, че изневярата непременно трябва да доведе до раздяла. Има случаи, в които семейства са излизали от дългогодишни монотонни проблеми заради нея. Има и хора, за които правенето на секс извън семейството не представлява емоционален проблем. Но ако по принцип не си склонен да я приемеш, ако се измъчваш, глупаво е да се товариш и с вина за чуждите действия.

# 682
Аз също не очаквам чужда жена да мисли за морала в моето семейство.Очаквам това от съпруга си.
Но, нямам добро мнение за жена, набелязала си семеен мъж и изобщо занимаваща се със женени мъже.И тя е пратила нейния морал в девета глуха, да не й се пречка, щом няма скрупули да се забърква с женени мъже.
Изобщо, не мога да си представя мила, толерантна, честна, почтена жена в положение на любовница на женен мъж.Познавам 3-4 любовници, 2 от които бивши, ами, определено не ги искам за приятелки и са далеч от представата ми за сериозна и качествена жена.

И защо да не заглежда женени мъже???

Само защото титулярката няма да я иска за приятелка? 😃

Жените умират да си правят мръсно една на друга, такава ви е природата, не че толкова държат на този мъж, просто това е най-болезнения удар.

# 683
Проблемите на жените:
1. Смятат че след като мъжа е в семейство/връзка/брак то това е завинаги а мъжа - техен. И смятат че са в правото си да му откажат секс.
2. Разчитат на морала на необвързаните жени. А на тях им е все тая какви са в очите на титулярката след като искат мъж. След като този мъж е във връзка значи е качествен
Проблемите на мъжете:
1.Смятат, че като се оженят, жена им трябва да се изживява като тяхна майка, докато те хойкат насам-натам....И смятат, че са в правото си.
2.Разчитат на "морала" на необвързаните жени.А на тях им е все едно какъв льольо е мъжът, стига да им трябва мъж.      Mr. Green

# 684
Проблемите на жените:
Проблемите на мъжете:
1.Смятат, че като се оженят, жена им трябва да се изживява като тяхна майка, докато те хойкат насам-натам....И смятат, че са в правото си.
2.Разчитат на "морала" на необвързаните жени.А на тях им е все едно какъв льольо е мъжът, стига да им трябва мъж.      Mr. Green

Че това не са проблемите ни а целите ни 😃

Ето, признаваш че жената си иска мъж и без него не може. Льольо, чужд-мъж да е. Как е льольо дай ѝ го, кво мрънкаш че го заглеждала?

Ма и ти без мъж не можеш. Докато е твой е мъж, ако успее друга да го вземе и те прецака същия мъж става льольо. И вие не знаете какво искате.

# 685
Защо да е страхливец??? Даже е много смел да оре на 2-3 ниви допълнително.
Според вас е мъжко да кажеш на предната и тогава да скокнеш на следващата.
А ние мислим по различен начин - и двете Дядо попе, и двете...
И двете, ако те искат. Ако са поставени в положение си нищо повече от страхливец.
Че как няма да искат докат не знаят една за друга.Ние затва си траем...
Според вас не е мъжко, според нас - просто си гледаме интереса.
За какво са ни скандали и раздели като просто можем да си траем и пак да си имаме двете.
Пък като научат и ни едната ни иска ни другата ще си намерим трета

Благодаря на Скуба-буба, че мъжки си призна (в червеното), че желанието да "ореш 2-3 ниви допълнително" си е просто желание. Както казва Мечо Пух "колкото повече, толкова повече". Мъжката изневяра изобщо не е задължително да е свързана с поведението на официалната жена (съпруга, постоянна приятелка).
А ако някой 'мъж" почне да мрънка - "изневерявам, щото не ми дават или търси вината в жената" - според мене показва страх, малодушие и безсилие (импотентност).

Просто много мъже са полигамни.
Но тези мъже са и дискретни -
виж зеленото. То реално само официалната не знае, а любовницата е в час, иначе не става. Но да не задълбаваме.

Един състудент арабин много завиждаше на българските мъже за евтиния (почти безплатен) достъп до "много ниви" едновременно.
При тях за втора жена трябва да си доста богат - да платиш сватба, къща, да правиш и издържаш още деца. Затова повечето мъже са само с една - верни са по финансови причини.
Според него у нас, любовницата е почти безплатна 2-ра, 3-та ... жена (полигамия) - най-много дребен подарък и някоя почерпка.
Аз го майтапех, че у тях първата жена знае за другите и не може да протестира. А у нас като първата разбере за другите, мъжът го чакат неприятности.
Отговорът му беше: "абе то ваш'те мъже само трябва да се крият от първата. Ако и това не могат, значи не са никакви мъже".  Joy

# 686
Биборана, невероятен коментар, RESPECT.

# 687
Цитат
Мъжката изневяра изобщо не е задължително да е свързана с поведението на официалната жена (съпруга, постоянна приятелка).
В повечето случаи не е.Свързана е с липсата на мозъчно съдържимо в междуушието основно....

Цитат
Докато е твой е мъж, ако успее друга да го вземе и те прецака същия мъж става льольо. И вие не знаете какво искате.
Да, признавам си, че ако успее някоя кукундрела да му завърти акъла, си е льольо отвсякъде.И определено знам какво искам, бия му шута и да ходи да се кукундрели с фльорцата.    Laughing

# 688
Цитат
Мъжката изневяра изобщо не е задължително да е свързана с поведението на официалната жена (съпруга, постоянна приятелка).
В повечето случаи не е.Свързана е с липсата на мозъчно съдържимо в междуушието основно....

Цитат
Докато е твой е мъж, ако успее друга да го вземе и те прецака същия мъж става льольо. И вие не знаете какво искате.
Да, признавам си, че ако успее някоя кукундрела да му завърти акъла, си е льольо отвсякъде.И определено знам какво искам, бия му шута и да ходи да се кукундрели с фльорцата.    Laughing

значи ако ти си му завъртяла главата не е льольо, ако следващата успее - става льольо 😃. И е льольо за тая,от която си го откраднала 😃. Въртите, сучете ма не признавате че друга женска ви е прецакала, по-лесно е мъжо да е виновен, за да измиете срама пред приятелките че някой ви е изоставил, избирайки друга/нова.
Не можеш да му биеш шута щото той вече си е бил камшиците при новата скочубра. Която може да не е по-хубава ма е нова.

# 689
  • град-държава
Вземи се определи вече, че съвсем се обърка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт