Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 321
  • 905
  •   1
Отговори
# 690
Виж сега ще го обясня съвсем рационално (в червено) - в контекста на предния си пост. Peace
значи ако ти си му завъртяла главата не е льольо, Да, защото съм първата, с която се е обвързал
ако следващата успее - става льольо 😃. И е льольо за тая,от която си го откраднала 😃. Абсолютно правилно, става льольо. Значи, ако направи смяна (остави едното семейство, за да направи ново)  - хем ще е моногамен (оре 1 нива), хем ще плаща като за полигамен (разходите за децата на 2-те ниви).  Mr. Green Сега ако има лИбоФ, разбирам, че е човещинка. Но пак си остава влюбен льольо

Въртите, сучете ма не признавате че друга женска ви е прецакала, по-лесно е мъжо да е виновен, за да измиете срама пред приятелките че някой ви е изоставил, избирайки друга/нова.
Не можеш да му биеш шута щото той вече си е бил камшиците при новата скочубра. Която може да не е по-хубава ма е нова.
Въпрос на гледна точка. Не ме е прецакал, а ми е отворил нови възможности. След автобус и мъж не се тича, до 5 минути ще дойде следващия.  hahaha

# 691
Виж сега ще го обясня съвсем рационално (в червено) - в контекста на предния си пост. Peace
значи ако ти си му завъртяла главата не е льольо, Да, защото съм първата, с която се е обвързал
ако следващата успее - става льольо . И е льольо за тая,от която си го откраднала . Абсолютно правилно, става льольо. Значи, ако направи смяна (остави едното семейство, за да направи ново)  - хем ще е моногамен (оре 1 нива), хем ще плаща като за полигамен (разходите за децата на 2-те ниви).  Mr. Green Сега ако има лИбоФ, разбирам, че е човещинка. Но пак си остава влюбен льольо

Въртите, сучете ма не признавате че друга женска ви е прецакала, по-лесно е мъжо да е виновен, за да измиете срама пред приятелките че някой ви е изоставил, избирайки друга/нова.
Не можеш да му биеш шута щото той вече си е бил камшиците при новата скочубра. Която може да не е по-хубава ма е нова.
Въпрос на гледна точка. Не ме е прецакал, а ми е отворил нови възможности. След автобус и мъж не се тича, до 5 минути ще дойде следващия.  hahaha

Грешка Биборана. Това че си първата означава че си просто поредната - 2-ра, 3-та, 4-та нива. И преди теб е имало ниви за оранЬе и след теб ще оре, докат му става... ралото Simple Smile

Щом преди ти си го отмъкнала от друга значи и преди си е бил льольо, значи откраднала си льольо Simple Smile

Ние не искаме да правим семейство. Искаме една за постоянно и да поорем малко по нивите и пак да се върнем на пътя. Щото и любовницата омръзва, повярвай ми.

Не казах че той те е прецакал, той вече е орал у другата нива. Казах че другата/новата ти е отмъкнала льольото и ти няма как да му биеш шута щото той се е изнесъл Simple Smile Но можеш да го ,,храниш,, пред приятелките и форума докато той оре новата нива Simple Smile

А той е невинен, другата/новата е виновна, що му се кикерези?

Да, не се тича и след жена - избора от красиви ниви е по-голям отколкото качествени както му викате мъже.
Не забравяй че много от мъжете минаха на другия бряг така че намаляваме.

Сега доста по-често жени се борят за мъж отколкото мъже за жена.
Ние ще се разберем, можем да си я орем на партия, да ни е по-евтинко Simple Smile
Даже можем да си вземем и 2-ра нива, да си ги менкаме Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 20:45 от Анонимен

# 692
Моля те, спри да говориш в множествено число. Поне половината от мъжете на тоя свят не мислят, като теб, така че е нелепо и дразнещо.

# 693
Моля те, спри да говориш в множествено число. Поне половината от мъжете на тоя свят не мислят, като теб, така че е нелепо и дразнещо.

моля те, отърси се от нафталина и се усмихни. Мъжете са еднакви, приеми го.

# 694
Точно терористи сме  #2gunfire И понеже мъжете са безхарактерни и първосигнални, за това ние сме им виновни, че един вид сме ги принудили. Ако някой не иска да направи нещо, няма сила на земята, която да го накара да го направи! Но извиненията, тъпите оправдания и обвиненията са по лесни, отколкото да си признаеш, че си го направил, но си негоден за каквито и да било усилия по нататъка просто, защото е трудно.

MargaritaIlcheva, един ден като остарееш ще се превърнеш в стара мома-мъжемразка Simple Smile
Виж какво господине, аз в какво ще се превърна като остарея не те грее. Не толерирам особи като теб с такова поведение и мислене.

# 695
Скуби Ду, теб нещо да не те хапе главата?  Mr. Green Laughing Мъжете били еднакви, ми то излиза, че и нещо друго им е еднакво, пък не съм с такова впечатление останала... Crossing Arms Joy Ми приеми и ти, че жените са еднакви и няма смисъл да се хвърчи, като кукувичка, от една на друга... Outta Joint Wink hahaha Как само генерализираш собственото си ограничено мислене!?!  #Crazy Thinking Close

# 696
Ми то от такъв човек какво очакваш? Дано моят мъж след време не стане такъв, защото като се знам колко съм откачена (особено на тази тема) няма да му е добре мнооооого дълго време.

# 697
Мъжете ви у вас ли са или на служебна вечеря/среща с приятели/командировка? Stuck Out Tongue

# 698
Ми то от такъв човек какво очакваш? Дано моят мъж след време не стане такъв, защото като се знам колко съм откачена (особено на тази тема) няма да му е добре мнооооого дълго време.

Цял живот на една и съща нива? Съмнявам се

# 699
Точно терористи сме  #2gunfire И понеже мъжете са безхарактерни и първосигнални, за това ние сме им виновни, че един вид сме ги принудили. Ако някой не иска да направи нещо, няма сила на земята, която да го накара да го направи! Но извиненията, тъпите оправдания и обвиненията са по лесни, отколкото да си признаеш, че си го направил, но си негоден за каквито и да било усилия по нататъка просто, защото е трудно.

MargaritaIlcheva, един ден като остарееш ще се превърнеш в стара мома-мъжемразка Simple Smile
Виж какво господине, аз в какво ще се превърна като остарея не те грее. Не толерирам особи като теб с такова поведение и мислене.

Миличка, на кой му пука... Усмихвай се по-често, отпусни се, съблазни мъжа си... Ако е у вас де...

# 700
Мъжете ви у вас ли са или на служебна вечеря/среща с приятели/командировка? Stuck Out Tongue

Тука е и напира за секс Wink
Ама и двамата сме си смотани, дето там к'во беше пари, коли и т.н
 Sunglasses
А и сме заедно откакто се помним
Айде лека

# 701
Цитат
Щом преди ти си го отмъкнала от друга значи и преди си е бил льольо, значи откраднала си льольо
E, поне си признаваш, че си льольо.....похвално.     Mr. Green
Цитат
Че то останаха ли Мъже?Де ги?
Естествено, че като срещнат качествен мъж, всяка ще го иска, качествени мъже вече и със свещ не моЖ откри.    Laughing   1/4 са гейове, 1/4 са мамини синчета, 1/4 са женкари, та за целокупното женско население остава една мижава 1/4 качествен избор.Как да не се бориш за него....     Grinning
Ти в коя от първите три групи "1/4" попадаш?Че като гледам, никоя не се е засилила да се бие за теб.....     Joy    Предвид крайната ти злоба към жените, явно не ти връзват-значи за женкар не ставаш....залагам на мамино синче.Те се петелчат каТ теб, пък иначе ...въздух под налягане.    Mr. Green

# 702
Цитат
Щом преди ти си го отмъкнала от друга значи и преди си е бил льольо, значи откраднала си льольо
E, поне си признаваш, че си льольо.....похвално.     Mr. Green
Цитат
Че то останаха ли Мъже?Де ги?
Естествено, че като срещнат качествен мъж, всяка ще го иска, качествени мъже вече и със свещ не моЖ откри.    Laughing   1/4 са гейове, 1/4 са мамини синчета, 1/4 са женкари, та за целокупното женско население остава една мижава 1/4 качествен избор.Как да не се бориш за него....     Grinning
Ти в коя от първите три групи "1/4" попадаш?Че като гледам, никоя не се е засилила да се бие за теб.....     Joy    Предвид крайната ти злоба към жените, явно не ти връзват-значи за женкар не ставаш....залагам на мамино синче.Те се петелчат каТ теб, пък иначе ...въздух под налягане.    Mr. Green

Добро утро момичета.
да де, ма тая последната 1/4 са льольовци (по вашата логика че си ги крадете и всяка следваща му завърта главата). Или женкари 😃. Аз така и не разбрах разликата м/у льольо и женкар 😃. Наричайте ги както искате, но тази групичка си трайка, оре си нивите. И ,,официалната,, си трайка щот мъже няма, сами го признавате. И ако ,,му бие шута,, остава на сухо - и емоционално и финансово.

Един дол дренки сме, и вие и ние. Разликата е че когато вие не сте доволни ви ,,боли главата,, а ние изпускаме парата при друга.

И не толкова че мъжете сме женкари, просто болната ви амбиция на новата да измести официалната.
Хайде успешен ден че с тия шутове дет биете ще формирате нов национален отбор по футбол а баш ся са квалификациите...

Злоба у мен към жените няма, напротив ОБОЖАВАМ ГИ, благодаря че ви има 😘😘😘

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 08:27 от Анонимен

# 703
Мммммм, мен не че ме боли глава като съм недоволна де, просто щот като съм недоволна си казвам от к`во съм недоволна, щото не обичам да ме боли главата, ама пък вашто недоволство много готино...отивате при друга, ама ме замисли че много искам като ми се натрупа недоволството да взема и аз по вашия начин да изпусна парата.

# 704
Цитат
Разликата е че когато вие не сте доволни ви ,,боли главата,, а ние изпускаме парата при друга.
Аа, виж,  тук не си познал.....      Joy   Аз лекувам главоболието и недоволството си със секс.   Mr. Green  И понеже страдам от хронично главоболие, а и често намирам поводи да недоволствам, да му мисли мъжа ми.     Laughing       
Когато аз получа каквото искам, да изпуска парата където ще....ако още има сили.     Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт