Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 43 017
  • 905
  •   1
Отговори
# 870

...ако нещо не й стига на мойта патица ..
примерно иска нещо от мен а аз не съм склонен да отговоря на щението й ..

Само с тези ти думи, показваш какъв и е дефицитът на твоята жена... Shocked

какъв е .. я го определи да видим  ?

Да речем- липса на УВАЖЕНИЕ.
Ако някоя от жените, които познавам, я нарекат ПАТИЦА и то ПУБЛИЧНО, най-малкото, което биха сторили е да направят мъжа си благороден елен
[/quote]

От тези, с най-разклонените рога ......      Joy    

# 871
Леле, като чета това, което пише Марсо чак яд ме хваща. То бива, бива простотия ама при някои хора направо е извън всякакви граници  ooooh! Щял да бъде ок ако жена му кръшка, защото той не и удовлетворявал щенията. Ти вярваш ли си като ги говориш тези? И за пояснение: Жената винаги е*е мъжа!

# 872
  • София
Не се ядосвай Simple Smile
И аз така в началото, когато започна да списва в теми, засягащи реакцията на ЖЕНИ. Но човекът се чувства длъжен да обясни на всички, как това ТОЙ да изневерява не е проблем, защото имал дефицити (като най- често спряганият е - не давала жена му в д...то, не искала тройка...). Проблеми има марсо, гоооолеми проблеми.
Ама, той при психоложкИ ходи да решава тестове и да  определят проблемите му
Много ми е странно, ако г-жа марсо, реши, че има дефицит от това, че той не и позволява да му навре голям морков в неговото отверстие...
Уф, сори за брутализма

# 873
Ако някоя от жените, които познавам, я нарекат ПАТИЦА и то ПУБЛИЧНО, най-малкото, което биха сторили е да направят мъжа си благороден елен

Да бе, той ще ме нарича патица, аз благороден елен ще го правя. Най-обикновен пръч ще стане!

# 874
Да бе, той ще ме нарича патица, аз благороден елен ще го правя. Най-обикновен пръч ще стане!

Дами, мъжете ви са щастливци - ще се отърват леко, щом няма да ги направите волове.  Wink

# 875
 tooth

защо сте толкова зли бе ?
и какъв ви е проблема с мен ?

не съм казал, че изневерявам .. искам или че не е проблем ако го правя !!!
просто съм ви дал потенциални дефицити , които са често срещани при много мъже  newsm03

и дори да допуснем, че аз изхождам от личния си опит само и единствено ..
което не е вярно .. защо си мислите, че говоря за жена ми конкретно , а не да кажем за минали някакви жени ..
нима си мислите, че опита на един мъж може да се сведе само до една жена с която е или е бил ?
и същия пък ще тръгне да генерализира некви "страхотии"  tooth

и как пък на всичките всичко ви е наред само не разбрах и всичко ви се случва така точно както вие си го мислите  tooth

относно патицата .. понякога е пате .. понякога е патка , друг път патица  Laughing
какво толкова неуважително видяхте не разбрах ..

аз не се обиждам от прасе, теле и т.н добитък  .. примерно .. щото съм такъв  tooth

после що решавате, че ако вие не може да приемете нещо .. то значи автоматично ... никой не може .
ми хора всякакви .. приоритети най различни .. то не е сапунче .. няма да се изтърка  tooth
живота е шарен , хората и те не са еднакви ..

# 876

защо сте толкова зли бе ?
   Олеле, марсо, що за приказка е това? Не ти прилича да говориш като млада кифла. Само за тях другите за злобни и с дебели задници ... когато им свършат аргументите или са недоволни от написаното.  Laughing

# 877
Не виждате ли, че целта на Марсо е да ни провокира. Нарочно ги плямпа едни, за да дразни аудиторията. Не му се връзвайте. Дори начина му на изразяване е провокативен. Много вероятно е в обществото този същият Марсо доста да държи на семейството си и да се изразява по много по-възпитан начин от нас. На вас може да не ви се вярва, но аз наистина си мисля, че говори глупости именно, само за да види реакции.  Laughing

# 878
Вярвам ти. Марсо има някаква непоносимост към жените, малко не ги признава за хора, но в същото време държи на семейството си и най-вече на това, детето му да израсте с двама родители.
Права ли съм Марсо?

# 879
понасям чудесно жените  newsm03 или поне някой от тях ..

и да , както не знам колко пъти писах .. семейството е висша ценност за мен .

https://www.youtube.com/watch?v=D1ZYhVpdXbQ

# 880
Не виждате ли, че целта на Марсо е да ни провокира. Нарочно ги плямпа едни, за да дразни аудиторията. Не му се връзвайте. ............................................На вас може да не ви се вярва, но аз наистина си мисля, че говори глупости именно, само за да види реакции.  Laughing

А, добър ден, добро утро, бабо Пенке  Laughing
Чудесен начин за уплътняване на свободното време................ пък и колко лични е получил  newsm78
Никога не се знае откъде ще изскочи заек, но в женски форум вероятностите нарастват  bowuu

# 881
Марсо, специален поздрав за теб от мен.

https://www.youtube.com/watch?v=q4gCRzl5pmQ

# 882
Марсо, много ли лични получаваш? Laughing
Като гледам как е настроил женската аудитория срещу себе си, едва ли е получил и едно  Mr. Green

# 883
Марсо, специален поздрав за теб от мен.

https://www.youtube.com/watch?v=q4gCRzl5pmQ

ти май искаш да ме разплачеш а ?  newsm62

айде и от мен тогава един поздрав

https://www.youtube.com/watch?v=7_B-drvocwo

Марсо, много ли лични получаваш? Laughing
Като гледам как е настроил женската аудитория срещу себе си, едва ли е получил и едно  Mr. Green

много чак ... не , плюс това ... да ти кажа ... в случая качеството .. не се компенсира с количество  newsm62

# 884

Shocked значи все пак получаваш някакви.  hahaha #Crazy hahaha ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт