Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 42 987
  • 905
  •   1
Отговори
# 885
Не виждате ли, че целта на Марсо е да ни провокира. Нарочно ги плямпа едни, за да дразни аудиторията. Не му се връзвайте. Дори начина му на изразяване е провокативен. Много вероятно е в обществото този същият Марсо доста да държи на семейството си и да се изразява по много по-възпитан начин от нас. На вас може да не ви се вярва, но аз наистина си мисля, че говори глупости именно, само за да види реакции.  Laughing

На няколко пъти си го помислих,но го има и обратният вариант- да си е такъв,какъвто го виждаме тук,но понеже не веднъж се изтъкна,че разбира психология (може да е вярно) и знае,че така ще провокира у нас да го мислим за възпитан и мистериозен пич. Така наистина току-виж вземе да получава стабилна кореспонденция на лични от закъсали мадами  Wink

Не виждате ли, че целта на Марсо е да ни провокира. Нарочно ги плямпа едни, за да дразни аудиторията. Не му се връзвайте. ............................................На вас може да не ви се вярва, но аз наистина си мисля, че говори глупости именно, само за да види реакции.  Laughing

А, добър ден, добро утро, бабо Пенке  Laughing
Чудесен начин за уплътняване на свободното време................ пък и колко лични е получил  newsm78
Никога не се знае откъде ще изскочи заек, но в женски форум вероятностите нарастват  bowuu

А баш:) Хитър е Марсо-то, хитъъър:)

А сега пък аз да ви кажа и третата ми теория. Представете си това за сексуалните му дефицити е полу-вярно......може пък да са суингъри той и жена му и да си правят оргии- тройки,четворки и т.н.

# 886
Колкото повече го чета марсо-то, толкова повече се вмества в :
"Куче, което лае, не хапе!"
Скрит текст:
Тук плямпа, провокира, обижда, ръси простотии на килограм, но в реала най-вероятно е по-тих от водата и по-нисък от тревата.Ако изобщо е женен или изобщо някога е бил (такъв дори неграмотна селянка трудно би го изтърпяла), жена му командва парада и дирижира живота им.И откъм приятели, "умни" като него, го е ограничила драстично, та поради липса на "сцена", на която да се прави на велик, си е избрал Бг-мама.Предполагам, съзнателно или не, "тъпчейки" жените тук, индиректно унижава жена си.......Мъж, който публично нарича жена си патка, гъска и подобни пернати, едва ли изпитва уважение към нея.
Все пак и тя, и ние сме от племето, което го подтиска ..... Laughing
Не ме дразни, смешен и жалък е.
А и има една полза от него и такива като него:когато видиш пълен антипод на мъжете, с които си заобиколен, напълно осъзнаваш какъв късметлия си, че нямаш в обкръжението си "мъже" като марсо-то, скубата и останалите, подвизаващи се в женски форуми.

# 887
Не съм чела последните страници, но се чудя какво толкова има да отговаря марсо-то като си нЕма мъж. Айде намери си, па тогава давай акъл  Mr. Green

# 888
Не съм чела последните страници, но се чудя какво толкова има да отговаря марсо-то като си нЕма мъж. Айде намери си, па тогава давай акъл  Mr. Green

от поста ти мога да изведа следното заключение ..
туй между редовете дет остава ..

предпочитам да ми изневерява ..
от колкото да си жертвам комфорта за него ...
на мен така ми е добре .. да му мисли той ..
но това не значи, че аз няма да очаквам да не ми изневерява  tooth

# 889
По-тъпо нещо не бях чела. Rolling Eyes
Прилича на блянове и мечтания на създания ,подобни на Марсо и компания.Ама не би...
Още не са произведени реалните Степфордски съпруги  tooth  Joy

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 20:20 от Αθήναι

# 890
За Марсо-то важи приказката "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали!"

# 891
  • Ямбол
Да, ваканцията на учениците свърши и "мозъкът" се изнесе.

# 892
Ако съпругът ви изневерява какво ще направите?

Ще го отстрелям.
Няма човек , нЕма проблем. Mr. Green

Абсолютно подкрепям тази идея  Mr. Green

# 893
Че те няма на площада да го стрелят. Куршум в главата, камък на краката и цоп в реката.  Joy Joy

После що мъжете не искали брак и обвързване... При тия ,,перспективи,,...

# 894
А, не се успокоявай, то за това не е нужно да има подпис  Mr. Green
Пък и не виждам с какво мъжете са по-различни. Редовно има убити жени по същия повод.

# 895
А, не се успокоявай, то за това не е нужно да има подпис  Mr. Green
Пък и не виждам с какво мъжете са по-различни. Редовно има убити жени по същия повод.

Достатъчно е една жена да си науми че й изневеряваш...  Mr. Green
А, защо да убивам хубавата жена като можем да си я ползваме и двамата, ще си share-нем и разходите по нея Simple Smile

# 896
Не знам, Scooba, има мъже, които са си наумили, че жените им изневеряват, не ги пускат и на работа - да седят вкъщи пред печката и никъде другаде.
А защо ги убиват - не знам, явно не им се дели.
От приятелските ни двойки, в които жените изневериха също не забелязах желание за делене, събраха им багажа на секундата - айде през вратата.
Не си мисли, че сте много над нещата. Когато обичате сте големи егоисти, което е нормално  Wink когато няма любов е ясно, че се гледа практичността Peace

# 897
Остави го ти, Скуби Ду, той винаги има различна гледна точка  Mr. Green Яко е да я слушаш отстрани, но да не ти е в къщата... Whistling hahaha

# 898
А, не се знае, те такива, които много приказват вкъщи са като мушици Mr. Green

# 899
Възможно е... Иначе каква би била причината да фантасмагориш бг мамите толкова често?!  newsm78 Mr. Green baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт