. Кумай наистина гледането.на.дете сега няма нищо.общо с това преди години. Като кажа на майка ми, че ще правя нещо еди как си, тя ми вика: Ти и тоя интернет!
много се възхищавам на семейства с по 3 деца. Голяма работа си е! Аз искам второ дете, защото няма по-хубаво от това за едно дете, от това да си има брат или сестра. Разликата между мен и сестра ми е 9 години и знам колко е самотно.
. И тук сигурно важи правилото.за 3м. и смяна.на четката, обаче аз като гледам ние вече ще купуваме 3та, защото от толкова дъвкане, тя пак е цъфнала. От онзи ден го мия.с пастата на Чико и тя е с вкус на ягода и голямо.смучене и примляскване пада. Преди това бяхме с Ненедент бейби и работата се вършеше по същество 

Както някой (някакъв човечец в парка да сме точни, нали все се намират разговоорливи хора покрая майките 

ще го мъча, ще предлагам, пък да видим. Купих памперс гащи от ДМ, не ми пропускат, всъщност са много удобни, тъй като е голяма борба да го сложиш по гръб и да го обуеш. Пък и да свиква, че се носят гащи
. Зъбки не мием, мисля да започна като му избият и другите два горни, които сега са тръгнали. Той ги вади много трудно с течащ нос, температура

Е, септември живот и здраве яслата и работата са ни неизбежни.
Рядко съм се включвала тук, обикновено нещо трябва да ме провокира. Конкретно - последния постинг. 
Препоръчани теми