НВ-ВМХ, част 87 - за здравословното хранене

• 54 065
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Ее, при 54 кг е абсурд да станеш 100 килограмов слон с този режим на хранене. Дишай спокойно  Hug
Определено ще се вталиш за сватбата и ще бъдеш красива булка.

# 721
И аз не мисля, че имаш основания за притеснение. Но не е изключено да не свалиш точно от местата, които те дразнят. Wink

# 722
Благодаря ви Hug Надъхвам се много от вас Simple Smile

Бътински, много добре ми подейства с тия твоите 5.5кг Laughing

# 723
 Simple Smile
Сега идва проблема с дрехите обаче. Чудя се какво да обличам, защото ми виснаха повечето "гащи".

# 724
Това с дрехите си е направо голям проблем Mr. Green
и аз оплаквам 2 червени сака,никога не обличани Cryне ми се дават,не ми се изхвърлят ooooh! и си ги пазя
гащите ги зашивам на талията и висят на г.з,но си ги нося като неофициални
благодаря Кам HugШоки Hug
аз веднага попитах Embarassed и лекарката
и тя каза като кам:може да удари по кожата,а най-лошо:ставите
надявам се да ми се размине,щом досега не се е "събудил/активирал",но ще наблегна на пробиотик
тук им казват по друг начин и половинката ги купува от аптеката:"една кутия от добрите бактерии,моля" Joyи аптекарката послушно му дава
jabot Hugмного ми хареса сайта ти,но имам един въпрос:кракерси и кюфтенца от пермазан една и съща рецепта ли е?За кракерси не виждам отделна рецепта Thinking

# 725
  • В полите на Пирин планина
Simple Smile
Сега идва проблема с дрехите обаче. Чудя се какво да обличам, защото ми виснаха повечето "гащи".

И аз съм така, не че се оплаквам и не съм 50 кила  Wink

Повечето ми дрехи от миналата година ми стоят като на "закачалка" , но не ми пречи да постесня някои, а и да си купя нови ...

# 726
Скрит текст:
jabot Hugмного ми хареса сайта ти,но имам един въпрос:кракерси и кюфтенца от пермазан една и съща рецепта ли е?За кракерси не виждам отделна рецепта Thinking

tania6, ако си спомням правилно в сайта има рецепта за крекери от пармезан, което е силно казано рецепта, просто настъргваш пармезах и го печеш. Можеш да добавиш някакви настъргани зеленчуци също, ако не искаш само сирене.
А това, с което според мен си ги объркала са кокосовите курабийки Simple Smile

# 727
крекерите са от 3 -тата седмица, първи ден.
http://joyfitnessbg.com/2015/03/13/3-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0 … 0%B8%D0%BD%D0%BD/

# 728
Jabot, благодаря за това, което споделяш в блога си  Hug
Може ли да попитам лазанята всъщност от какво се прави?

# 729
Скрит текст:
Jabot, благодаря за това, което споделяш в блога си  Hug
Може ли да попитам лазанята всъщност от какво се прави?
Благодаря, аз я правя с омлети, които пека в по-голяма тава. Simple Smile Лазаня, условно казано, дала съм й такова име, защото някои хора се успокояват, когато ядат неща, които иначе не биха могли заради режима. Както например спагетите от тиквички или кокосовите курабийки.

# 730
  • Пловдив
DreamComeTrue, няма защо да се притесняваш! Аз съм изключително склонна към напълняване, много бавно свалям, изобщо трудно ми се получават нещата. Имам страх от глад и хапвам стабилно. Под 2000 калории рядко падам, а често съм и над.  Blush Правила съм си експеримент - с вредна храна и повече В при 2000 калории качвам, подпухвам и т.н. С режимна храна - не. Така че хапвай спокойно и не се тревожи излишно!  Peace

# 731
Благодаря, jabot   bouquet

# 732
Момичета привет и от мен   bouquet 

От както минах на този режим не съм се мерила, но трябва поне мерките си да напиша  Blush

Влизам с няколко питанки : намерих едни оризовки, които са без глутен и не висока калорийност - около 30 кал. на оризовка  Whistling  Мога ли да ги ползвам за закуска или са твърде въглехидратни  newsm78 

Другото ми питане е относно домашната майонеза - знам, че слънчогледовото олио не се препоръчва, но мога ли да си направя със зехтин и да я ползвам като добавка към салати или основа за сос  Thinking

Мога ли да ползвам кокосовото мляко за добавка към кафето ??

И как седи въпросът с лютеницата - купешка и домашна?? Ако е допустима, тази есен ще си направя няколко хиляди бурканчета  Mr. Green 

# 733
И на мен ми е зор с лютеницата. Обожавам го това чудо. А домашна не правим...

# 734
Какъв зор може да бъде лютеницата ако не е намазана на филия?!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт