Подут корем

• 54 508
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
За подут корем,газове -разделно хранене.Газовете са от въглехидратни храни ,изглежда някои имат проблем с преработването им. Споре мен е идея да се записват консумираните храни,за да се разбере от коя се получава дискомфорта.Тук сигурно трябва да се направи разлика межу газвове и колит.Може и двете да ги има едновременно.

# 61
Имам същият проблем като на авторката. Обиколила съм лекарите. Спряла съм почти всички храни, за които се знае, че дразнят, но след всяко ядене - същият кошмар. Пробиотиците помагат докато се пият, спреш ли ги всичко се връща по стару му.
Не съм съгласна. Пробиотиците са имуностимуланти. Действат приповдигащо на имунната система в момент на необходимост. Премахването на газовете и подутия корем са част от схемата. Wink

# 62
Имам същият проблем като на авторката. Обиколила съм лекарите. Спряла съм почти всички храни, за които се знае, че дразнят, но след всяко ядене - същият кошмар. Пробиотиците помагат докато се пият, спреш ли ги всичко се връща по стару му.

Според мен, просто не си случила на пробиотици. Това, което казваш значи, че тези, които си пила не са си свършили работата  Wink

# 63
и на мен ми се случва да имам подут корем...но при мен май това е свързано с яденето на нездравословна храна...... Simple Smile забелязал съм следното -всеки път когато ям дюнер, коремът ми се подува и ожаднявам. пия две бир да угася пожара и се подувам повече  Shocked май ще трябва да спра и дюнерите и бирата... newsm78

# 64
и на мен ми се случва да имам подут корем...но при мен май това е свързано с яденето на нездравословна храна...... Simple Smile забелязал съм следното -всеки път когато ям дюнер, коремът ми се подува и ожаднявам. пия две бир да угася пожара и се подувам повече  Shocked май ще трябва да спра и дюнерите и бирата... newsm78
То ако при един дюнер и две бири не ти се подуваше, щеше да е по-странно... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 65
  • София - Варна
И аз имах този проблем. Подувах се буквално от въздуха. Оказа се, че имам ендометриоза и тя е виновницата.

# 66

Pink Bubbles, искаш да кажеш, че ако  tochkaman взима пробиотик ще може да си позволи и дюнер и бира... Simple Smile

# 67

Pink Bubbles, искаш да кажеш, че ако  tochkaman взима пробиотик ще може да си позволи и дюнер и бира... Simple Smile

Аз, че искам да го кажа - искам. Ама... по-скоро май трябва да намали дюнерите  Laughing

# 68
хахах, момичета ,прави сте:) Причината за подутия корем при мен е очевидна Grinning Може би по -добре с айран да ги ям Rolling Eyes това може да действа като натурален пробиотик Sunglasses

# 69
хахах, момичета ,прави сте:) Причината за подутия корем при мен е очевидна Grinning Може би по -добре с айран да ги ям Rolling Eyes това може да действа като натурален пробиотик Sunglasses
Ако си го приготвяш сам от хубаво кисело мляко, и не му добавяш сол - няма да е лошо допълнение към хапването. Simple Smile

# 70

Ако взимаш пробиотик, една биричка ти се полага, за дюнера не съм сигурна... Simple Smile

# 71
ХАХА, ще се постарая да ги огранича Laughing

# 72
Вижте сега Wink Джънк-ът скапва чревната флора. Чревната флора принципно, ако всичко й е наред, би трябвало да не се повлиява от спорадични срещи с джънк или прекаляване и да се справя със създадения стрес  eat Така че, изводът е да се погрижим за чревната флора, за да не се подуваме и страдаме след дюнер с бира  Mr. Green

# 73
Точно така! Laughing

# 74
Вижте сега Wink Джънк-ът скапва чревната флора. Чревната флора принципно, ако всичко й е наред, би трябвало да не се повлиява от спорадични срещи с джънк или прекаляване и да се справя със създадения стрес  eat Така че, изводът е да се погрижим за чревната флора, за да не се подуваме и страдаме след дюнер с бира  Mr. Green
Така де, но ако джъкънт вече е станал част от трапезата, ще трябва доста време за нормализация на пострадалата флора. Wink

Общи условия

Активация на акаунт