, и за всички ви

Тенкю и за стихотворенията 
От както я познавам, това ми е сефте
Здравче, пак ще те коригирам: Не 5-6 бирички, а цели 9 бирички изпи
Да бяхме го питали, както той ни питаше: Смешно ли ви е? А Здравчето му отговаря: Стари са, стари са вицовете. Ей такива работи гледахме тази вечер
Дует Ганев и Андреева

А, за бирите, пие си ги човека, има тренинг. Колко години вече... През по-топлите месеци май и повече изпива.
Майчето ще приготви на сладкия Тео другата седмица специалитети тиквени и всички ще са доволни. 
А за Пловдив, не се косете. Стига да е топло, стига да си направим организация - скачаме в автобуса и сме там за отрицателно време. Ние с автобус до Търново и Стара Загора стигнахме, та ей, го де е Пловдив.

.......... и т.н.........
защото за сега аз държа рекорда ,ама през ден!Писнало ми е да ставам рано и когато не съм на работа сутрин или в почивка ставам късно без значение дали съм се събудила ,излежавам се.Така и тази сутрин - вън снега си вали кротко и спокойно и хич няма изглед да спре и станах като усетих мирис на кафе.ММ така ме изкушава,че явно му писва сутрин сам да си коментира предаванията по ТВ-то! 

. Иначе много ме изкушава. Де за София да имаше подобна оферта, на часа се включвам. мечти, мечти 
ЯЖКЕ 

Препоръчани теми