Честит рожден ден и от мен на бабата Дая,здрави краци и широка усмивка...

! И аз в събота сдадох внучетата, върнах се в Плевен да реанимирам, защото се подредихме добре -болни две внучета и една болнааа баба,т. е. аз! Вчера писах, но не можах да публикувам. И не повторих, явно не става. Дано сега успея!
и
за новата тема! Винаги точна и навреме, нищо че очакваше сладкия си деди да се върне! А за къщата не се коси, ще я подреждаш, има време, сега се радвай на голям Краси!
!
!
!
!
!И с Емка ми е трудно, но...как се пееше в една песничка от Рубчев за възрастта и лошото настроение! 
и на всички неспоменати - лека и спокойна вечер, дано този път успея да "преборя" проблемите при публикуване

първо с теб се разсмях на глас. На гърба на Жабчето се смея - с това пипане, дето си написала, някакви други асоциации възбудиха у мен.
Ами, тя Жабчето е още младичка, така й се пада! 

Но, накрая нашата дружка рече и от Флото. Момчето знае ли ни кодовите ни имена, или изобщо не се интересува от нашите бабешки проблеми, ама ние се разкрихме. 
А аз като същински Марко Тотев - уж се виждал малък кариес, а то излезе цяла яма. Та, пак ще се виждаме с чаровницата. 

Благодаря на всички за пожеланията към синчето
много сте мили 

за моя рожден ден
и да благодаря на Бор-яна,Светалчо,Арита,Марина, Римар и Катуб за хубавите пожелания,с вас бях още по-щастлива и усмихната!

, Иха, Павката на Шпунци. После се разходих до Люлин, та извадих един зъб и после газ към Перник. Прибрах се привечер. ММ се чуди дали да се разболява, или не. А дано му се размине.

свински желатин 

Разби ме! Присъединявай се към младежта. Това съвсем не значи, че ще забравим нашата си възрастова група 
Лека нощ!
Има още поздравления. Аз докато се натуткам, ей я на, Дая ме изпревари, ама нали си е по-млада...
Айде и аз да се похиля на мой си гръб. 
Турих у ред къщата , утре един душ ,
Да размятам къщата за един - два дена. 
Флото е печен зъбар ,
И мойто деди се гласи да си оправя долните

Препоръчани теми