Ходят ли мъжете ви по-прашки

• 24 719
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Категорично - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Освен боксерки - нищо друго не признава

Боксерките Рулзззз  Mr. Green

# 196
  • София
С боксерки  е много секси моят Peace Не искам да го виждам по прашки. Ще ми изглежда много педалско Naughty

# 197
  • София
Има само едни прашки,които аз му подарих,но ги облича само за да ми се покаже с тях инче казва ,че само ще си вадел тоя конец от задника,е не че е чак конец аз имам много по...но той категорично ми отказва да ги носи,а на мене ми беше интересно как ще му стоят newsm62.Иначе боксерките са нашия тип гащи newsm03

# 198
не. и никак не харесвам мъже с прашки. педалско ми се струва.

# 199
Само боксерки. И двамата намираме прашките за педалски.

# 200
Мм, не. Само боксерки си носи, дори слипове много рядко слага.

# 201
  • Sofia
Не, а и аз не ги харесвам, нито за жени, нито за мъже. На плажа веднъх имаше един спасител по прашки - е доста гнусно беше. Но вкус приятел няма... Naughty

# 202
  • София
Не, а и аз не ги харесвам, нито за жени, нито за мъже. На плажа веднъх имаше един спасител по прашки - е доста гнусно беше. Но вкус приятел няма... Naughty
И на жена ли ти стои гнусно newsm78

# 203
Не иска. Няколко пъти му предлагам да му купя прашки, но казва, че няма да са му удобни.

# 204
Не ходи Peace
Предложих му на няколко пъти идеята,той каза да забравя и 4е няма да убие такова нещо за нищо на света Laughing

# 205
  • Sofia

Не, на жена не, на мъж ми изглежда малко гнусно. Мисля, че се бях изказала разбираемо.  Rolling Eyes

# 206
бях сигурен че тая тема ше умре бързо,ама съм се излъгал..хайде вече някой да пусне тема:ходят ли жените ви с кюлоти?ше е същото..к'ви прашки,к'ви 5 лева..

# 207
  • Sofia
Хаахахахахахах - тва за кюлотите е добро!!! Joy

# 208
Разбира се! При това приятелките ми го  обожават по прашкиИма много и различни цветове- розови,черни...

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 13:48 от monda

# 209
  • София

Не, на жена не, на мъж ми изглежда малко гнусно. Мисля, че се бях изказала разбираемо.  Rolling Eyes
понеже каза че и на жена не ти харесват,затова ми стана странно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт