Отговори
# 510
Язе па утре требе се мъкнем у уни-то да гледам тъпите физиономии на ония залупеняци  ooooh! ooooh!
Ше зимам от апувете на Профи  Mr. Green

# 511
  аз пих хапове за тиквоча   събудих са с главоболие ooooh!  Илде Hug Heart Eyes

# 512
# 513
# 514
# 515
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3507
Kво стана пак бе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Сега пък РенУ се изниза ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Значи само ще кажа, че каквото сами можем да си причиним, никой друг не може да ни го направи. Peace
Ето, за радост на врагО...случва се... ooooh! ooooh! ooooh!

# 516
  • в подножието на планината

Аз съм много търпелив човек и се обиждам, когато ме засегнат много близки хора или хора на чието мнение държа... Peace правя се, че не забелязвам някои неща, но днес наистина ми стана криво от създалата се ситуация... Rolling Eyes чак не ми се рИве, че утре съм на работа... ooooh!

# 517
Кво станало бе  newsm78

# 518
Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох от тебе ше се гътнем некой ден Laughing Laughing

И аз тва се 4удим, кво толко е станало  Thinking

# 519

Аз съм много търпелив човек и се обиждам, когато ме засегнат много близки хора или хора на чието мнение държа... Peace правя се, че не забелязвам някои неща, но днес наистина ми стана криво от създалата се ситуация... Rolling Eyes чак не ми се рИве, че утре съм на работа... ooooh!
а на мен ми се реве с глас, 4е след малко ше дойде родата да я фризирам ooooh! Идвали в неделя, та да не ми отнемат време когато съм била с клиенти Thinking а не се посвениха да ми отнемат от по4ивката #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire аман от нахалници #Cussing out

# 520
  Мичонка Hug  таз рода   не се ли съобразява че неделя е почивен ден Naughty ти не си длъжна ги фризираш   щото ти са рода ,  или си длъжна !

# 521
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ти пък от какво се засегна... Rolling Eyes
Какво стана бе...нека всеки си каже болката, да го обсъдим и да се приключва с това напрежение. Най-лесно е да се врътнем и да си идем...какво пречи...ама не е там решението. Peace

# 522
Миче,тея па са у размисли и страсти па я си глеам Али  Mr. Green 

# 523

Ти пък от какво се засегна... Rolling Eyes
Какво стана бе...нека всеки си каже болката, да го обсъдим и да се приключва с това напрежение. Най-лесно е да се врътнем и да си идем...какво пречи...ама не е там решението. Peace
Добро утро добър ден Peace има ли някой да поздрастим newsm78 няма Peace изчезвам щото няма какво да кажа Shocked пълно с ирония ooooh! демек тук само се здрастим ooooh! ше мине ама да не ви занимавам с глупости/това ти го каза / ooooh! ooooh! ooooh!

# 524
Миче,тея па са у размисли и страсти па я си глеам Али  Mr. Green 
Joy Joy Joy Joy убаво праиш Party

Мичонка Hug  таз рода   не се ли съобразява че неделя е почивен ден Naughty ти не си длъжна ги фризираш   щото ти са рода ,  или си длъжна !
ми и аз тва казвам, ама простаци бе Crossing Arms Да съм ги поканила, да, ама те така са решили, 4е днес ще ми е най удобно #2gunfire 4ак трябва да съм им благодарна, 4е не ми отнемали от времето с клиенти  #Cussing out Ми да, прави са, те не са клиенти, щото на финала казват мерси много, и стават и заминават #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт