Отговори
# 375
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър, я дай един определен час и ние по терлици ще се изнасяме, еми има ли такъв за да го правим, не нали. Така че сравнението с вашето напускане по терлици не е удачно  Peace

# 376
  • У Диспансера ...♥♥♥

Сега добро утро  Hug Hug Hug Hug
Систър, Ренку  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Само да допълня, че и в темата на Фатиха прескачам като видя Боркото на хоризонта. И понеже не сте вие ако бяха продължили с негови снимки щях да им направя забележка да ги слагат в скрит текст.

# 377
Добро утро  Hug Hug Hug Верче,Рени,Гале,Ирче  Hug

Всяка тема си има такива моменти и с нашата се случва  Simple Smile И на мен ми се е случвало преди време.Това не значи да се изпокараме и айде който откъде дошъл.  Peace

И аз понякога не разбирам защо толкова се засягате за хора,които ни ги знаете,ни нищо.Но всеки си има харесвания и предпочитания.Аз не съм фенка на никого.Е със Зиз понякога си хвърляме по няколко лафа за Джоузеф,ама ние сме се разбрали отдавна по този въпрос.  Mr. Green

Аз се опитвам да чета всички ви,понякога успявам,понякога-не,особено като съм на работа ми е по-трудно.

Въпреки всичко,вие сте моето виртуално семейство толкова години вече.  Hug Heart Eyes

И едно кафенце с патронa Laughing

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони  Heart Eyes Hug много хубави дрешки имаш  Heart Eyes

# 379
Систър, я дай един определен час и ние по терлици ще се изнасяме, еми има ли такъв за да го правим, не нали. Така че сравнението с вашето напускане по терлици не е удачно  Peace
свърши вече няма нужда да се изнасяте   Peace това беше и няма да има повече  Naughty

и за ваше сведение и да ми харесва и да не ми харесва не пропускам нищо защото щом някоя от вас го е написала значи има защо  Crossing Arms щом сте решили че няма нужда да ни четете ок  Peace

така както знам вече всичко за Григор ( преди ми беше все тая но покрай Сис почнах да се интересувам ) така знам всичко за ДУшко  hahaha без да съм гледала ни един епизод  Joy Джоузеф моузеф, покрай тебе научих и Зетката че бил играл във филми дет съм гледала пък не съм му и обърнала внимание....дори и КС-то ви чета без да ми е интересно ...онзи ден минахте моментите с тирбушона и всички други неща  Peace койу болен койз драв кой на кво му се счупило и тем подобни  Peace щот се интересувам от Вас чета всичко за да не обидя някой ама да ми кажете ми - ми аз ви скролвам щот не сте интересни е леко обидно

както и да не искам да задълбаваме нещата...не сме интересни не четете...няма сериал няма да ви затормозяваме с никой пишете си на воля .......когато има за какво ще пиша когато няма за какво че ви чета и толко

МАА от мене повече няма да видите  Peace

# 380

Ирче
,благодаря  Hug

От няколко дни на нашата тераса 2 гълъба кацат и като почнат да гукат и да си удрят по някоя и друга целувка  Mr. Green

# 381
Вани тия моменти можеха да се избегнат и то много отдавна ако всеки си беше казал всичко и ние можехме да си спестиме КС-тата  Peace

# 382
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Тия па слушалки струват към 200 лв, то пък бива, бива, все едно злато ще добиваш от тях, а има и от 700 лв, #Crazy че като са от Др Дре, голяма работа  ooooh!
Мичоно  Heart Eyes Hug и ти в последно време се губиш нещо, по-бързо да се оправя Цецко  Hug

# 383
Все едно Dr.Dre ще ти пее на слушалките  Mr. Green

# 384
Скрит текст:
Тия па слушалки струват към 200 лв, то пък бива, бива, все едно злато ще добиваш от тях, а има и от 700 лв, #Crazy че като са от Др Дре, голяма работа  ooooh!
Мичоно  Heart Eyes Hug и ти в последно време се губиш нещо, по-бързо да се оправя Цецко  Hug
мани ти...звука е убийствен  Peace
ама да ти ги подарят иначе си е грях на душата за тия пари  hahaha hahaha

# 385
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен вашите КС-та не ми пречат и няма как да се казва нищо по тая тема.
И едно е да прочетеш два до пет поста, а съвсем друго е 52 за едно и също, нали???
Аз от Бу, също преди не се вълнувах ама като срещна нещо го споделям, и в нашето КС, ти знаеш коя е тирбушонова, а аз нямам представа кой, какъв е при вас и все едно ми пишете на чужд език.
А като се търкаляте също не мога да хвана за кво иде реч и мигам на парцали. Единственото е че знам как изглежда главния, а с него не мога да си правя майтап, защото на вас това не ви харесва. И пак минаваш в фаза, докачане и се засягаш в момента за излишни неща  Peace

# 386
На мен вашите КС-та не ми пречат и няма как да се казва нищо по тая тема.
И едно е да прочетеш два до пет поста, а съвсем друго е 52 за едно и също, нали???
Аз от Бу, също преди не се вълнувах ама като срещна нещо го споделям, и в нашето КС, ти знаеш коя е тирбушонова, а аз нямам представа кой, какъв е при вас и все едно ми пишете на чужд език.
А като се търкаляте също не мога да хвана за кво иде реч и мигам на парцали. Единственото е че знам как изглежда главния, а с него не мога да си правя майтап, защото на вас това не ви харесва. И пак минаваш в фаза, докачане и се засягаш в момента за излишни неща  Peace
бе..сгънах се още на предния пост hahaha мина ми  Joy
аз ако тръгна да се засягам и обиждам сериозно нямада ми стъпи крака тука ама все още си седя  hahaha

хубаво не знаеш за ко става на въпрос ама колко пъти се намекваше за тия неща ... щом се намеква значи пречи  ooooh!

а за главния майтапи се няма проблем,то ако ние не праим контра и не се дрънкаме нарочно ко ства...нали тряя има нещо да разсмиваме РЕнку   Stop както и за Бу в другата тема дрънчим се с Мима за спорта да праиме моабет и да се хилиме

# 387
Какво става с Бу,не се ли чуваше за проект с Неслихан?

# 388
снимат  Peace

# 389
снимат  Peace

а,тъй ли?Ама сериал или филм?Има ли излезли снимки,нещо инфо?

Общи условия

Активация на акаунт