Отговори
# 435
  • в подножието на планината

Гери, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Мариетка, Hug Heart Eyes

Навън пак е дъждовно, мрачно и на мен ми е тъпо... ooooh!

# 436
Звезде Hug Heart Eyes, Наде Hug Heart Eyes, Миши Hug Heart Eyes, Гери  Hug Heart Eyes

# 437

при нас слънце пе4е Party Party

# 438
Гери, Hug Инче, Hug Вани, Hug Мариеткер Hug Мимче, Hug браво за Цецко, Звездичке Hug и на все Hug...Hug преди мен.
Изчетох Ви. Rolling Eyes
Лично на мен никоя никога не ми е създавала чувството на дискомфорт с постовете си до степен, че чак да се замислям дали да се изнижа въпреки, че често ми се случва да не вдявам за какво си конушвате.
Никога не съм държала и не държа да участват в разгорещени разговори, на мен ми е предостатъчно да влезна да Ви поздравя, и Вие да ми отвърнете със същите топли приятелски прегръдки, които виртуално Ви изпращам аз.
Каквото и да се случва тук отвреме навреме за мен това е моят виртуален рай, и живот, и здраве да е само не мисля да се оттеглям, защото вече изживях, и преживях чувството на принудително оттегляне от тема за АФК поради различни причини, и не желая отново да изживявам подобни отрицателни усещания.
Ще ми се не само на думи да сме широко скроени, защото именно в такива моменти се разбира дали всъщност сме такива или не. Peace

# 439
Гери, Hug Инче, Hug Вани, Hug Мариетке Hug и на все Hug...Hug преди мен.
Изчетох Ви.
Лично на мен никоя никога не ми е създавала чувството на дискомфорт с постовете си до степен, че чак да се замислям дали да се изнижа въпреки, че често ми се случва да не вдявам за какво си конушвате.
Никога не съм държала и не държа да участват в разгорещени разговори, на мен ми е предостатъчно да влезна да Ви поздравя, и Вие да ми отвърнете със същите топли приятелски прегръдки, които виртуално Ви изпращам аз.
Каквото и да се случва тук отвреме навреме за мен това е моят виртуален рай, и живот, и здраве да е само не мисля да се оттеглям, защото вече изживях, и преживях чувството на принудително оттегляне от тема за АФК поради различни причини, и не желая отново да изживявам подобни отрицателни усещания.
Ще ми се не само на думи да сме широко скроени, защото именно в такива моменти се разбира дали всъщност сме такива или не. Peace
newsm10

# 440
Отивам да се отупам, 4е се мръкна ве4е Mr. Green

# 441

+1  Confused мислим да идем на сладкарница да ми стане слънчево на душата  Laughing

# 442
Отивам да се отупам, 4е се мръкна ве4е Mr. Green
Ми айде де, какво чакаш  Laughing чЪргите прашлясаха вечИ  Laughing

Миши  Hug Heart Eyes

# 443
Мимче ти си ме цитирала преди да Ви изброя. Grinning

# 444
# 445
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aз да мина да поздравя, че няма кво друго да кажа Rolling Eyes

Лелче Hug Илденце Hug ФифО Hug Геро Hug Щерко Hug Марието Hug
Ако съм изпуснала някой...да ме извини и да ми прости. Като мина на следващият тур поздрави ще го отразя Peace

# 446
Зизунке, до коя подред инжекция стигна и по-добре ли си?  Hug Hug

Изгледах първи и втори епизод на "Отново любов" и много ми хареса, даже се зарибих  Laughing Пък и кат видях наш Халилудко там - бех Абу  Shocked Grinning един такъв изтупан, костюмиран.. красота  Heart Eyes Heart Eyes Имате поздрави от неги  Laughing

# 447
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунке, до коя подред инжекция стигна и по-добре ли си?  Hug Hug

Изгледах първи и втори епизод на "Отново любов" и много ми хареса, даже се зарибих  Laughing Пък и кат видях наш Халилудко там - бех Абу  Shocked Grinning един такъв изтупан, костюмиран.. красота  Heart Eyes Heart Eyes Имате поздрави от неги  Laughing
Скрит текст:
Стигнах до втората и сега се изправих, но ми е трудно да се сгъна...нейсе...да не ви занимавам с глупости. Peace

# 448
тя ще му е тайната любов  Joy Joy и за това му прилошава толко,че не може да е с нея  Joy Joy
ауу, каква химия между двамата  Mr. Green Mr. Green
направо  Joy
вървят си като антибиотик с витамин Ц  Joy Joy Joy Joy

# 449
  • в подножието на планината
Зиз, Heart Eyes що да са глупости... Rolling Eyes значи вървиш към подобрение...  Hug

Гери, Heart Eyes тоз сериал е конкуренция на моя, така че без реклами, ако обичаш... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт