Отговори
# 465
  • в подножието на планината
Бахти случая звъни се на домофона дигам една циганка ми вика за една пералня става дума говорила съм с жената от 5-тия етаж аз така  Shocked викам няква грешка има  Shocked па майка нищо не ми е казала за такава пералня и ,че някой ше идва  #Crazy достраша ме нещо  ooooh!
Щом не са те предупредили, не се занимавай, че те тия измислят всякакви начини да лъжат и крадат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 466
Аз пък искам пак да ме здрастиш...  Mr. Green става ми едно такова приятнооо... Mr. Green

# 467
# 468
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък искам пак да ме здрастиш...  Mr. Green става ми едно такова приятнооо... Mr. Green
Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 469
Бахти случая звъни се на домофона дигам една циганка ми вика за една пералня става дума говорила съм с жената от 5-тия етаж аз така  Shocked викам няква грешка има  Shocked па майка нищо не ми е казала за такава пералня и ,че някой ше идва  #Crazy достраша ме нещо  ooooh!
Щом не са те предупредили, не се занимавай, че те тия измислят всякакви начини да лъжат и крадат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
мани имам страх от такива  ooooh! па и съм сама в нас  ooooh!  като бях на 17 някъде ме бяха оставили в нас и към 1 2 през ноща се звъни на вратата викам кой е една вика дай ми чаша с вода ..аз мълча она пак звъни ...аз пак нищо  и накрая си тръгна Shocked  изпаднах в няква паника па и голям страх влезнах си в стаята и се завих през глава и постоянно мислих за това  ooooh!

# 470
# 471
Ко се хилиш, ма?... Mr. Greenна теб ти имам зъб, от месец насам не си ме здрастила... Mr. Green

# 472
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малиии ма си кьорава  Joy Joy  здрастих те преди половин час Joy
Не бой се по 3 пъти на ден ще те гушим вече чак щи писне  Joy

# 473
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малиии ма си кьорава  Joy Joy  здрастих те преди половин час Joy
Не бой се по 3 пъти на ден ще те гушим вече чак щи писне  Joy

Ан тъй... Mr. Green нема ми писне... Joy Joy Joy па и днешното здрастене го видох, ама то не се брои...тва за цел месец един път... Mr. Green

# 474
Фтиам на сладкарница  newsm44 newsm44 newsm44 Laughing

# 475
И да изядеш нещо шоколадово и за мен... Hug Да ти е сладко... Laughing

# 476
И да изядеш нещо шоколадово и за мен... Hug Да ти е сладко... Laughing
Илденце, ударна доза тогава  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 477
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички и малко хапуи, че скоро не сте си ги пили. Mr. Green

Това зиленкото с еврото е за мен! Дан го баратИ! Naughty И другото зиленко - с чачковите инициали също! Щот едно не ми стига. hahaha

Ирче, извинявай че тази седмица не можах да участвам в КС-то. Надявам се следващата да мога.
На мен не ми е проблем ничие КС. Аз чета всичко в темата, макар понякога да не го разбирам, че съм ... далеч от тези неща. Mr. Green hahaha
Не успявам да пиша много по лични причини, които не са предмет за форумни оплаквания. Ама гледам не роните сълзи от тая работа и затуй ши зароня сълзи аз.
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Таман да съм солидарна с Илдето, че утре е понеделник. Wink

# 478
 Звезде  Joy  Hug x30  че ще ми се откачи пръста иначе  Joy Joy
Да си имаш за предния месец  Mr. Green и са почваме на чисто  Joy

# 479
Звезде  Joy  Hug x30  че ще ми се откачи пръста иначе  Joy Joy
Да си имаш за предния месец  Mr. Green и са почваме на чисто  Joy
  love001  love001  love001

Профи, Hug Heart Eyes бех забраИла за понеделникО... ooooh! ама още нема рИва, че ще се обезводня до довечера... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт