Забременели след Ин витро - тема 6

• 38 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
 hahaha нищо специално. Като де коментираха имената, споменах, че останах с впечаткението, че бебка е Димана.... Запомнила съм ей, не е толкова зле положението  Crazy

# 256
Добро утро момичета Simple Smile Пожелавам слънчева и усмихната седмица.

Ние с мъжа още не може да се разберем за име на бебка Grinning Чета всякакви именници, всякакви неща и лошо ми става от предложенията... все нещо не ми харесва. Явно е от хормоните.. или поне за всяко такова нещо така се успокоявам Grinning

# 257
  • София
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Днес попаднах на това http://radiovitosha.com/novini/kampaniya-poveche-balgarcheta-za-balgariya-2015
Може да се възползваме във връзка с раждане и проследяване, пък и да имаме късмет, кой знае....

# 258
Благодаря, Фрида! Защо пък да не опитаме?! Simple Smile
Хубава седмица на всички!  Hug

# 259
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за подкрепата, надявам се наистина да няма проблем  Hug
Много хубави имена сте си избрали всички, аз все още не съм се спряла категорично на име, ще го мисля, има време.

# 260
  • София
Момичета, вие как пиете магнезий - преди, след или по време на хранене и с каква храна?
Днес прочетох, че приеман с млечни продукти, се неутрализира от калция и се намалява действието му. Трябвало да минат 2 ч. от яденето на съответния млечен продукт и тогава да се пие магнезий.
Накой това да го е чул от лекар?
Аз основно ям кисело мляко, сирене, кашкавал и ако горното е вярно  ooooh!Simple Smile

# 261
Фрида, аз при предната бременност пиех Магнезий, но лекарката ми не ми е казвала да го пия 2 часа след като съм яла млечни продукти, така че може би няма кой знае какво значение. Иначе го пиех на гладно доколкото помня, че аз тогава имах изписани един вагон хапчета и магнезия и той беше 3 пъти на ден по 1, та горе долу ми се падаше ан всеки 2 часа да пия по някое хапче. Не пречи да питаш лекаря си все пак или ако можеш някак да спазваш поне 1 час след млечни продукти, но щом не са те предупредили, може би е ок.

# 262
Аз сутрин го пия с мляко... а вечер когато се сетя преди да си легна... не съм чела за млечните продукти... Embarassed

# 263
Фридичка, на мен Сигридов ми каза, че не трябва да се взема желязо+млечни продукти и магнезии+желязо-трябва поне 2 часа между приемите. Има логика и да не се приемат заедно млечни продукти и магнезий. За съжаление, ако не беше Сигридов, нямаше да ги знам тия неща-никой друг лекар не беше ми го казвал-изписват лекарствата и добавките и дотам. Аз магнезия го вземам преди да легна-хем да си действа през ноща, хем е минало достатъчно време от прием на всичко друго.

# 264
Аз го пия между храненията по простата причина, че редовно го забравям  Blush

# 265
  • София
За желязото и магнезия - ясно, в листовката на магнерота го пише. Не, че аз пия желязо, но го знам това.
Но това за калция и магнезия го срещнах като мнения в този форум, както и в листовката на магнерича. А магнерод и магнерич са абсолютно еднакви, от различни производители.
В тази статия също http://www.bb-team.org/articles/4454_kak-da-priemame-hranitelnite-si-dobavki
Утре съм на преглед и ще питам доктора.

# 266
Фрида, вярно е, двама лекари вече ми ги казаха, моята вече е много сложна - л-тироксин, магнезий, желязо АБ, пробиотик вдичко трябва да е през час два и 24 часа не ми стигат да ги разпределя вече.  #Crazy
И др. Начев и АГ др. Арабаджикова ми казаха за калция и магнезия (и другите) . Малко компромиси правя, но иначе не мога да ги наредя никак. Имам седем аларми само за хапчетата.  Rolling Eyes

# 267
  • София
Дани, сложна е при теб, вярно... Аз еутирокса само с магнезия съобразявах, сега ще трябва и киселото мляко да го мисля  Confused

# 268
  • Sofia
Фрида, наистина е абсолютно вярно тоза за калция и магнезия, и на мен Сигридов ми го е казвал, също и това, че приемът на магнезий намалява усвояването на желязото. На мен не ми дава да пия магнезий, че съм с нисък хемоглобин.

# 269
Всички ли пиете магнезии? Мен не са ми дали. Пие се за да предпазва от контракции, нали? Ще взема да попитам доктора. Сега ме карат да пия желязо и витамините, но нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт