Забременели след Ин витро - тема 6

• 37 683
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, здравейте! Извенете , че се намесвам в темата, но моля за информация. Днес ми е 14 ден след трансфер на 2 ембриона на трети ден /замразени/, B Hcg расте, поне за сега, но имам почти постоянна болка в ляво около яйчника, нещо като бодежи или изтръпване, а съм с махната тръба от тази страна и прекъсната от другата страна. Януари месец ми беше пункцията с 37 извадени яйцеклетки и хиперстимулацията, а миналата година януари имах тежка коремна операция, вкрючително с премахване на тръбата от страната, която сега ме боли, та въпросът ми е дали е възможно тази болка да е от трамвата на пункцията и старата трамва от операцията? Още е рано за ехограф и трябва да чакам , докато се види нещо в матката. Имала съм 2 извънматочни преди това и винаги ме е приболявало със сходна болка, но сега нямамам тръби и няма причина, поне така си мисля. Случвало ли ви се е такива едностранни бодежи и после всичко да е било наред?

# 691
Добре, че поне желязо не пия.
Илиянче, ти се появи, нямаше те последните дни  Hug Биогейм ли пиеш?

Да, Фридичка, както казва Коте Дани, чувствам се като един весел културист, който се зоби постоянно с някакви неща Joy Поне това мляко на Биогейм е супер вкусно-има вкус на капучино.

Елиза , честно казано, тези болки, особено в началото са неизменна част от бременността-стимулациите си казват думата. В твоя случай обаче, мисля , че е по-добре да се чуеш с лекаря, които ти е правил манипулациите. Стискам ти палци и ти желая от сърце една спокойна и успешна бременност!  bouquet

# 692
Благодаря, дано скоро и аз се наредя във вашите редици!

# 693
  • София
Елиза, аз имах много често такива болки през цялата бременност, все едно яйчниците ме  болят, пък дали са те... Остри пробождания и прерязвания в тази област, особено като се обръщах в леглото, чувствах все едно имам там някаква кървяща рана. Скоро не съм имала, но отпреди много често беше. И други момичета оттук мисля, че са споделяди за подобни болки. С лежане в една поза, болкоуспокояващо и най-вече от само себе си ми минаваше, до следващия път. Според мен се разтяга матката и оттам тази болка.

Илиянка, а пък на мен ми беше супер гадно  Sick Пробвала съм ягода и ванилия. Аз го пиех по време на стимулацията и след пункцията заради хиперстимулация 3 х 1 на ден заради нисък белтък. Сигурно 5 кутии изгълтах, най ми понасяше ванилията с айрян и го бърках с машинка за фрапе, че много бучки оставаха. И пак после в устата ми и по езика оставаше един тебеширен привкус. Даже доскоро имах половин буркан и го пазех, ако ми падне белтъка, но видяхме, че му е изтекъл срока и го хвърлих с кеф. Моят белтък е на долната рефер. граница, но докторът каза, че като за бременна е добре и няма нужда от Биогейм.
Иначе Дани да не се смее, ами да види, че с тези добавки сме за корица на сп. "Олимп" http://www.biogame.biz/

# 694
  • При вещиците
Аз съм тук и си ви чета. Едва днес обърнах внимание как е минало времето. Сякаш вчера ви четях за положителните резултати в дългото чакане. А някои са вече на финала. Аз съм в треска пред утрешния преглед  Praynig
Елиза, след трансфера какво ли не ме болеше?! Така, че лягай, мирувай и пий но шпа. Успех на теста!

# 695
  • София
Lili, така е преди всеки преглед, от началото до края, само се сменят причините, за които да се тревожиш. Успех утре и да споделиш хубави новини  Peace

# 696
Елиза, чакаме те скоро официално при нас. Мотото на групата е почивка, силна храна и но-шпа, спазвай си го отсега. Simple Smile
Фрида, хич не е смешно, повечето инфо за кое след кое да пия, как се усвояват и какво им е действието на добавките са от тези сайтове за зобащите. Simple Smile Най-пълната информация беше там, тези са маниаци, вярно. Wink

# 697
Момичета благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug Hug Вече съм много по-добре, кръста се оправи и не усещам контракции  Слава Богу, че както се бях уплашила  ooooh!
Днес ходих и на кардиолог, тук искат кардиограма, ехограф и т.н задълбочен преглед от такъв специалист ( когато напреднеш с бременността) - всичко излезе ок.

Белла, добре дошла и успешен финал до края    Hug
Лили мили, успех на утрешния преглед   Hug
Елиза , хубаво са ти отговорили момичетата, късмет и скоро да се  похвалиш с точка/и  Hug

# 698
Благодаря за успокоителните думи, друго е като ти кажат, че и не си едиствен. Особено в началото, когато усещанията се сравняват само с тези от предишни неуспешни опити, човек не знае кое е нормално, кое - не и какво предстои. Благодаря още веднъж и успех на всички!

# 699
  • София
Дани, абсолютно и аз точно от такъв сайт прочетох за магнезия, желязото и калция  Peace
Като прибавим и кортикостероидите, които повечето от нас сме пили първия триместър, добре сме  ooooh! А аз щях и кортикостероидна терапия на бебето да правя  Joy

# 700
Елиза и аз мисля, че болките в началото са нещо често срещано, особено след стимулация. А при теб като се има предвид, че са пунктирали толкова много яйцеклетки, направо си е нормално. Разбира се, ако са много силни, трябва да потърсиш лекар.

Аз имам един въпрос към момичетата, които ходят на женска консултация в Надежда. Има ли някаква тема или информация във форума за лекарите и пакетите. Аз като ги гледам нищо не ми говорят тези пакети, аз ли трябва да си избера пакет? Не е ли по-правилно докторите да ме насочат кой е по-подходящ за моя случай?
А изобщо не мога да разбера кои доктори водят женската консултация, всички са на едно, без инвитро лекарите. От регистратурата ми казаха да си избера лекар и пакет от сайта и да се обадя за час? Е как да го избера?
Danny cat, май накрая ще си избера д-р Арабаджикова, както ми препоръча и повече няма да се чудя, естествено дано има свододни часова Simple Smile

# 701
Благодаря за успокоителните думи, друго е като ти кажат, че и не си едиствен. Особено в началото, когато усещанията се сравняват само с тези от предишни неуспешни опити, човек не знае кое е нормално, кое - не и какво предстои. Благодаря още веднъж и успех на всички!
.
Не се тревожи ще видиш, че колкото напредваш в седмиците по- неспокойно ще ти става  bowuu
Важното е да имаш положителна нагласа и да слушаш доктора си  Hug

# 702
Фридичка, то не останало, кога ще ти махат конеца ?

# 703
Лавандулка, и аз го мъдря същото. Иска ми се някой, който ще ме следи изкъсо, защото се очакват потенциални проблеми при мен, като не изключваме и високия риск от генетични дефекти на плода... кеф. Ако някой може да препоръча, моля да пише тук или на лични. Чета темата за Надежда, но няма информация.

# 704
  • София
Фридичка, то не останало, кога ще ти махат конеца ?
Ако е нормално раждане - 36 г.с. навършена спирам магнезия, махат серклажа и чакаме.
Ако е планово секцио /което е по-вероятно  Sad / пия магнезия до края и на самата операция махат конеца, за да не тръгне раждане преди секциото. 36 г.с.+2 дни ще влеза в болницата. 9-10.05. най-късно, каза докторът "трябва да съм ти теглил ножа", което е 37 г.с.+3-4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт