Забременели след Ин витро - тема 6

• 38 265
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Момичета аз още не съм се спряла на марка козметика, но лекарите ми казаха, че каквото и да реша, важното е всички продукти да са на една марка. Така ако детето прояви някаква непоносимост се маха изобщо цялата фирма производител. Ако всеки продукт е на различна фирма няма да е ясно от къде точно идва проблема. Така и смятам да постъпя- отивам в магазина, душа всичко и което има най-малко аромати и химия, зареждам всичко необходимо.

# 586
Аз имам мостри на Джонсън и ще пробвам първо тях. Ако не ми харесат, ще му мисля каква марка да е бебешката козметика. А от България имам  кремове Здраве и Бочко по една кутийка, може още да си поръчам по-нататък.

# 587
Бамби, много логично е това с марката козметика.
http://sebamed.bg/продукти/грижа-за-бебета-и-деца/пакет-за-новородени-подарък

Аз загледах ето този комлект за новородено, мисля от него да поръчам за начало плюс сапунче от същата марка. Ако не й понесе на беба, както са казали - сменям марката.

# 588
И мен ми хареса логиката с марка. Кей, ще взема и аз такова комплектче да купя! Да си ги чипкаме и мажем бебетата Simple Smile

# 589
Кей, не ми отваря страницата нещо.  newsm78  Стана ми интересно, че и на мен ми препоръчват Себамед, но май ще ми носят направо комплект, та няма да се занимавам да търся в началото. Ако не ми допадне или не му понесе на бебо на дупата - пълна смяна и така. Майка ми ми е направила свинска мас с невен, имам си в хладилника за спешни случаи, но няма да прекалявам, надявам се.Simple Smile

# 590
Дани, виж сега
http://sebamed.bg/продукти/грижа-за-бебета-и-деца

Май пак не отваря. Този сайт е отврат, все някакви забрани има.

http://sebamed.bg
От тук на продукти и влизаш в продукти за бебето и детето или нещо такова и той е един комплекта за новородени.

# 591
Ние все още сме на планове какво принципно ще трябва да се направи и как да изремонтираме къщата, за да имаме красива детска стая.
Току-що се връщам от преглед, развиваме се добре за седмиците, отговаря на 9 г.с. и 4 дни, което е супер. Махаме с мини-ръчички. Дано да продължава да расте така. След две седмици БХС и първа ФМ.

# 592
Браво на вас, Естлар! Много добре вървите!  Hug
Ние ще дострояваме къщата, в момента сме на етап одобряване на проекта от общината, но най-вероятно ще започнем другата пролет. Засега ще се гледаме в две стаи и кухня.

# 593
  • София
По всеобщо мнение Себамед е най-добрата медицинска бебешка козметика  Peace Там няма лоши отзиви. И аз категорично съм се насочила към нея, но ще си взема продуктите по отделно по моя си комбинация. Мисля, че е по-добре с измивен гел, отколкото сапуна, не може да го търкаш бебето, а и е по-неудобно. С олиото в жегите също не е много удачно да се маже бебето, запушват се порите на кожата, препоръчват мляко през лятото. От друга страна пък с олиото се почиствало дупето и гънките, та аз ще ги взимам и двете. А и шампоан мисля, че трябва.

Estlar,  браво на вас   bouquet

# 594
Да, и шампоан. В комлекта има всичко, което искам плюс подарък хавлийка, която мисля, че няма да ми е излишна.

# 595
Благодаря, Кей! Разгледах го, добър старт.
Естлар, браво на вас!  Hug
Да върна малко темата за сушилните : какво чудо е паро-генератора в сушилнята и ако няма такъв в модела, който съм харесала дали ще ми липсва много? Някой има ли си такава функция, да сподели?  Simple Smile

# 596
Естлар, браво на бебчето!  Hug Малко остава до ФМ!
Дани, ти си станала някакво про по тия сушилни! Идея нямам какво е това. Моята само знам че е от тези, дето не им трябва комин или какво беше там и това е..

# 597
  • При вещиците
Коте Дани, благодаря за повдигнатия въпрос, зашото и на мен ми трябваше един съвет. Запалих се със сушилните покрай вас, но ми се налага да бъде 2в1-пералня и сушилня. Какво ТРЯБВА да търся, за какво да внимавам. Вчера ходих и ги гледах в магазина, но все са ми едни и същи. Не искам да се доверявам на консултанта, защото те не са обективни. При нас няма Беко, а само стандатните самсунг, деу, индезит и лг.

# 598
Здравейте момичета , излезнаха ми резултатите за тсх и фт4

тсх 1,9     реф ст-ти 0,20 до 5,4
фт4 1,00   реф ст-ти 0,8 до 2,0
антитро  >600  реф ст-ти до 1 до 34

Досега пиех еутирокс 3 дена по 150 мгр, 4 дена по 137 мгр.
Доки каза, че е ниско малко фт4 и ми смени дозата на 4 дена по 150 мгр и 3 дена по 137 мгр.

За антитро не може да се направи нищо, не се влияят от нищо.

Вие как мислите дали са зле тези стойности или много се притеснявам?

# 599
  • Пловдив
Сладурки, моето момче е на 6 месеца и допреди 1 седмица ползвах цялата серия козметика на
"Бюбхен", но тъй като започнахме хранения с купешки пюрета, реших да пробвам по-евтина козметика, че финансово издишаме......взех на "Бочко" и няма никакъв проблем.....явно малчо няма непоносимост към различните козметики Laughing
И да споделя нещо друго - гладила съм му дрешки само веднъж, преди да се роди.....много мами гладят постоянно, но аз си го спестих......разбира се, ако бебчето развие алергия нещата стоят по друг начин.
А уредите без, които лично аз не мога, са стерилизатор и уред за подгряване на храни - АМ, водичка, пюренца.
В началото бях много объркана какво трябва за бебо и какво е излишно....ще се радвам, ако мога да помогна със съвет! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт