"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 35

• 80 711
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
......Малко мудно ми върви тази серия, след старта на първата, имах по-големи очаквания!!!! Thinking

Аз съм доволна  Peace на фона на голямата загуба, няма голяма драма, съзли, сополи - много добре показано.
И аз така.  Peace  Като темпо ми е еднаква на първата даже, но историята те "хваща".

Не се научиха тия хора, че не се вдигат чужди телефони.  ooooh!

# 616
  • София
Е как ще стане драмата иначе без чуждия телфон

# 617
  • София
Ще подслушва.  hahaha

# 618
Е как ще стане драмата иначе без чуждия телфон

Нищо й няма един шамар на тия фасони... даже е малко.  Laughing

# 619
  • София
Това е втория способ!

# 620
  • София
Ох, колко добре ми дойде малко английска реч... Че въобще не чувам такава 24/7... ooooh! hahaha hahaha hahaha
Но, признавам, Ибрахим говори добре. Peace За разлика от някои други турски актьори (да не споменавам имена)... ooooh!

# 621
  • София
Добре говори Ибо, Бел също. Но има някой дето......... Мен Мурат ме потресе във вторник.
Да наблегнат на АлНаз Grinning

# 622
Ох, колко добре ми дойде малко английска реч... Че въобще не чувам такава 24/7... ooooh! hahaha hahaha hahaha
Но, признавам, Ибрахим говори добре. Peace За разлика от някои други турски актьори (да не споменавам имена)... ooooh!
Тинче, не зная кого визираш, но и на моя любимец от турските актьори, ич не му иди "отвътре"пустия английски! Joy Joy Joy

# 623
  • София
Добре говори Ибо, Бел също. Но има някой дето......... Мен Мурат ме потресе във вторник.
Бу, Hug как уцели да кого говоря!!! hahaha hahaha

Скрит текст:
Той имаше едно интервю, в което буквално каза: I am a pencil. Joy Joy Joy Това беше преди 4-5 години. Никога няма да го забравя. Joy Joy Joy

Нимука, Hug много ми е странно млади хора в 21ви век да не говорят английски... Rolling Eyes А пък актьорите трябва да се постараят и за произношението малко. ooooh!

# 624
 hahaha hahaha hahaha

ТТ "Ali Nejat'in babasi bir Rus diktatör gibi"

И Фейза и тя не лъже  Peace Брат ми е убиец, аз съм луда.  Sunglasses

# 625
Бу, Hug как уцели да кого говоря!!! hahaha hahaha

Скрит текст:
Той имаше едно интервю, в което буквално каза: I am a pencil. Joy Joy Joy Това беше преди 4-5 години. Никога няма да го забравя. Joy Joy Joy

Нимука, Hug много ми е странно млади хора в 21ви век да не говорят английски... Rolling Eyes А пък актьорите трябва да се постараят и за произношението малко. ooooh!
Напълно съгласна с теб, но...де да знам, може би разчитат повече на популярността си, може би нямат време да се занимават сериозно с изучаването на език, може би подценяват знаенето на чужд език, може би смятат, че това, което имат и са постигнали е достатъчно.....нямам представа.... Thinking

# 626
  • София
Направо ме потресе Тинче, просто....., той самия е казвал, че немския му е по-добър, обаче все английски го карат да говори момчето Grinning Grinning Grinning А сега в сериала, ако нямаше турски суб. нямаше да разбера ко казва Grinning Grinning Grinning

Фейза много правилно го рече, само, че нейния брат ще се излекува, а тя никога. НеслиханчЕтУ почва да ме дразни, да видим кат ни разваля рахата натам как ще я търпя.

# 627
  • София
Направо ме потресе Тинче, просто....., той самия е казвал, че немския му е по-добър, обаче все английски го карат да говори момчето Grinning Grinning Grinning А сега в сериала, ако нямаше турски суб. нямаше да разбера ко казва Grinning Grinning Grinning

Фейза много правилно го рече, само, че нейния брат ще се излекува, а тя никога. НеслиханчЕтУ почва да ме дразни, да видим кат ни разваля рахата натам как ще я търпя.
Да не навлизаме и във френския на Мерием... Мааалко по-добре беше от английския на Мурат, ама... ooooh!

Много добра игра на актрисата, която играе Фейза. Peace Забравих й името - играеше в "Аси". Rolling Eyes

# 628
  • София
Твоят мъж говориhahaha  Усещат майките, усещат.

# 629
  • София
Сравнително добре и беше френския, звучеше по-добре от турския Grinning Grinning Grinning вместо немското маце да говори немски те я избацаха френски да говори.

Каста на сериала в цялост е най-добрия сред всички сериали в ефира в момента. Много добре подбран, играещ силно и впечатляващо, различна история, сравнително добри режисура и сценарии. Другото което ми направи добро впечатление, избрали са актьори рядко появяващи се на малкия екран или не играли скоро, което подсилва качеството на продукцията. Другото за което не трябва да се притесняват е химията между Ибо и Бел, вече веднъж е изпитана и доказана. 

Общи условия

Активация на акаунт