София, жк Младост - тема 24

• 77 864
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Берлин
А аз си търся зъболекар .Ако работи с касата, още по-добре.

# 151
Здравейте дами,

Да знаете какво се случва с немския магазин, почти срещу Лидл на Атанас Москов - Младост 4.   Днес видях, че е опразнен.

# 152
  • Тра-ла-ла
Продават ли някъде в Младост насипно кристали за топло лепене? Или, ако знаете къде в София има магазин с голям избор Flutter

В Хоби арт магазина съм виждала, но няма особен избор

# 153
 #Cussing out Минаре да ми турат! Както го сложат, ще ходя да им го ... бутна  newsm66

# 154
Къде видяхте, че ще има минаре? Според мен е измислица...

# 155
  • Берлин
#Cussing out Минаре да ми турат! Както го сложат, ще ходя да им го ... бутна  newsm66

мноооого просташко изказване

# 156
  • София
И аз не виждам минарета на картинката:

# 157
Преговаряли с общината все още,не е одобрено за сега,но се носят слухове.

# 158
Скрит текст:

мноооого просташко изказване

Ами на просташко поведение как да се отговори? Съжалявам, но на мен не ми е приятно да ми налагат чужди виждания и разбирания по този груб начин. Ако в квартала имаше много мохамедани и с допитване до хората в областта се вземе решение, че ще се сложи минаре, аз съм ок. Все пак това си е тяхната религия и ние нямаме право да ги ограничаваме (съответно и те нас).
На мен малко не ми харесва къде са разположили църквата. Можеше просто да обогатят повече манастирчето (или параклиса) "Св. Мина" (нали така се казваше?) Щеше да стане още по-хубаво   Peace

# 159
  • нейде там, където ....

Сериозно ли вярвате на това?  ooooh! Та те си имат договори - за финансиране на строителството, с бъдещи собственици/наематели ... всеки от тях има правото да се откаже, при големи неустойки за строителя, ако тепърва почне да прави промени в проекта.

# 160

Сериозно ли вярвате на това?  ooooh! Та те си имат договори - за финансиране на строителството, с бъдещи собственици/наематели ... всеки от тях има правото да се откаже, при големи неустойки за строителя, ако тепърва почне да прави промени в проекта.

Ок,не споря,надявам се да е грешна информацията  Peace

# 161
  • София
Знаете ли какво ще има на мястото на бившия "оазис" ("европа")? Някакъв китайски магазин ли?

# 162
Знаете ли какво ще има на мястото на бившия "оазис" ("европа")? Някакъв китайски магазин ли?

Да! Но какво точно ще продават, не знам.

# 163
Е, как какво? Боклуци.  Mr. Green Ако е от типа на Дензъл, там може да си докараш някой странен вид алергия, само ако минеш покрай магазина.

# 164
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, освен до Билла в Мл.1 къде още има Химическо чистене?

Пазарчето отстрани на Билла в Мл.1 унищожено ли е вече?

Общи условия

Активация на акаунт