Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 85 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здраве Акне Стоп е ужасен!  Sick   
Пробвай Mixa 6 % за смесена кожа

# 121
  • Варна
Препоръчайте ми крем за лице. Кожата ми е мазна и с пъпки.
Държа да попива бързо и да е до 10 лв.

Аз ползвам на Талодерма за мазна, смесена и проблемна кожа. Попива бързо, но не мирише на някаква страхотна миризма. Мен ми бие на невен, а всъщност в състава има лавандула и роза.

Линк: http://thalloderma.com/cosm_prd.php?pr_problgr=%C0%CA%CD%C5%2C+% … C0&prod_id=22

# 122
Защо не пробваш Здраве акне стоп?Мисля, че ще ти хареса
Бързо попиващ ли е?
Защото обикновеното Здраве не е, макар че е много ефикасен.

На Талодермата каква й е цената? Къде се продава? Не съм го срещала досега.

# 123
Аз съм доволна от Avon Naturals Herbal

# 124
Бързо попиващ ли е?

Да, попива бързо и не оставя филм върху кожата.Всъщност няма нищо общо със другия стандартен крем Здраве

# 125
  • оттам, откъдето започва България
Момичета,доволни ли сте от кремовете на Регал с роза и с козе мляко?

Питам за майка ми,на 40+ е.Помоли ме да и  препоръчам крем,но и аз не знам какъв.Оплаква се от суха кожа на лицето.
И аз съм като майка ти на 40+. С годините кожата ми наистина започна да става все по-суха, не само по лицето, а и цялото ми тяло. От около месец ползвам кремовете на Евелин с козе мляко и арган и съм много доволна. Първоначално купих нощен от този: https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD+%D … %252F%3B350%3B350 и тъй като ми хареса си купих и този нощен: https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD+%D … 25BB-%3B500%3B279 и дневен: http://apteka.framar.bg/30038009/%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB- В тубичката е около 3 лв., а другите ги купих от ДМ за по 6,50 лв.

# 126
  • В полите на Витоша :)
Този балсам на La Roche не се справя с моите напукани устни. Нито така валения Зима и на Алверде с невен. Пробвала съм вече какво ли не. Моля, препоръчайте ми ефикасен балсам/вазелин за устни.

Щом тези не помагат, може и следващите препоръчани при теб да не действат. Пробваш докато не намериш своя. Имаше доволни от този:

А аз харесвам Nuxe Reve de Miel.

Благодаря! И този ще пробвам, но мисля, че имаше специално за напукани устни. Nuxe го гледам от миналата година и накрая ще си го взема, също и стикчето им, че това бурканче само в къщи може да се ползва.

# 127
На Талодермата каква й е цената? Къде се продава?
Купувала съм го от Елитис, но  в някои аптеки има

# 128
didka pitka,благодаря ти!И аз ги загледах тези на Евелин в ДМ.Ще и кажа направо да си вземе и да ги пробва. Peace Hug

# 129
При напукани устни може да пробвате мазане с пчелен мед, включително и на ъгълчетата на устата. Самите мъртви кожички се махат лесно десетина минути след намазването с внимателно четкане с четка за зъби или с търкане с пръст без дърпане на крайчетата.

# 130
Аз в момента ползвам балсамчета на Нивеа за устни-клесическия син и един с лек розов цвят и блясък, лилав е. Не са лоши, но не се справят ,толкова добре с напуканите устни. досега съм най-доволна от този на Блгарска роза.  Simple Smile
момичета маската на Орзен с мед добра ли е? Искам да си я взема, че много обичам аромат на мед, а и хидратираща.

# 131
  • При децата ми
При напукани устни може да пробвате мазане с пчелен мед, включително и на ъгълчетата на устата. Самите мъртви кожички се махат лесно десетина минути след намазването с внимателно четкане с четка за зъби или с търкане с пръст без дърпане на крайчетата.

Взе ми думите от клавиатурата! Simple Smile Много съм доволна. Аз с мед си почиствам и лицето.

# 132

Взе ми думите от клавиатурата! Simple Smile Много съм доволна. Аз с мед си почиствам и лицето.
Присъединявам се към адмирациите за меда. Понякога го ползвам преди лягане, вместо балсам за устни и върши страхотна работа.

# 133
  • Варна
Бързо попиващ ли е?

Тук си го взех от Елитис, както каза едно момиче преди мен. Попива много бързо, до минута след слагането. Цената беше около 3 - 4 лева. Имат и тоник за лице за същия проблем, както и тоалетно мляко. 

# 134
А маска за лице да ми препоръчате? Само да не  еднократна доза.

И какмубешеимето - крем за сваляне на грим и почистване на лицето. Мажеш си цялото лице и се миеш. Ох,  избяга ми думата за продукта.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт