Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
И аз точно това взех вчера. В магазина имаше поне 10 вида заздравители на Перфект. ooooh!
Имаше и 8в1 на Евелин. Чудя се да го взема ли и него.

# 316
Имаше и 8в1 на Евелин. Чудя се да го взема ли и него.
Ползвам точно такъв и има видим ефект Peace

# 317
Евелин 8 в 1 - Нищо друго не ми помогна в борбата с цепенето на ноктите. За 9-10дни ноктите ми бяха различни! Прекрасен! Бързо и евтино! Simple Smile

# 318
  • Belgium
Чудесен е Евелин 8 в 1, в лаковата тема сме коментирали, че освен всичко друго удължава и живота на лака. Дори да не се ползва по схема, а само като основа за лак пак има ефект.

Минусът е, че има вредни съставки. Казвам го, за да си прецени всеки. Аз го ползвам и нямам странични ефекти.

# 319
Чудесен е Евелин 8 в 1, в лаковата тема сме коментирали, че освен всичко друго удължава и живота на лака. Дори да не се ползва по схема, а само като основа за лак пак има ефект.

Тъкмо щях да питам как така с лак, нали е добре да се ползва без  Peace

# 320
И аз го ползвах като основа, супер ми действаше. Сега го спрях за малка почивка и пак ще си взема  Simple Smile

# 321
  • Belgium
Аз не го бях взела за заздравяване на ноктите, а за база. И е страхотен и в тази си роля  Peace

Изпробвали сме го доста момичета от лаковата, тя манията по този продукт от там тръгна из форума  Laughing

# 322
Явно си е строго индивидуално. На мен Евелин 8 в 1 също ми подейства добре, но реших да сменя малко. Иначе преди години като съм ползвала заздравителите на Перфект, също не виждах промяна. Va_ni, Моята коса е естествено къдрава и само фиксирам къдриците да стоят на място. Не мога да кажа какъв ще бъде ефектът на права коса.

# 323
Благодаря ви момичета, взех го и него. Grinning Ами аз чето в разни стари теми, че съдържал много вредни неща, но то вече какво ли не съдържа. ooooh!

# 324
http://www.naturalniprodukti.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%B2% … D1%80%D0%B8%D1%8F

Много съм доволна от този измиващ гел. Изчиства ми целия грим /фон дьо тен, спирала, очна линия, руж/ а после кожата ми е мека и хидратирана.

# 325
Много съм доволна от Евелин 8 в 1, това е единственият заздравител, от който видях някакъв ефект, а го позлвам по схемата като терапия през няколко месеца (все пак съставът ме притеснява, за да го използвам като основа под лака всеки ден). Нито от Перфект, нито от Голден роуз видях някакъв ефект. Само заздравителя с копринените нишки на Перфект (докато е върху ноктите) малко предпазваше от чупенето.  Peace

# 326
И аз съм за 8 в 1. Просто е страхотен!! И като основа за лак наистина удължи времето на лака.Стоя една седмица без проблем!

# 327
И аз съм доволна от Евелин 8ин1.Ползвам го като база и лака ми издържа по-дълго с него.

# 328
  • Бургас
И аз съм за 8 в 1. Просто е страхотен!! И като основа за лак наистина удължи времето на лака.Стоя една седмица без проблем!
+1,лакът стои докато се сетя да го изтрия

# 329
Търся един не особено евтин фон дьо тен, но не мога да го намеря в Русе. Може ли поне към сайт да ме насочите за поръчка : http://ecx.images-amazon.com/images/I/31oynT63JxL._SY300_.jpg

Общи условия

Активация на акаунт