Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Някой доволен от шампоаните на Орзен Rolling Eyes По-точно този за мазна коса...

# 331
Аз ги харесвам на Орзен, обаче ако си с мазна коса си вземи този за нормална  Peace

# 332
Никакво впечатление не ми направиха преди време, когато ги пробвах.

# 333
  • Belgium
Търся един не особено евтин фон дьо тен, но не мога да го намеря в Русе. Може ли поне към сайт да ме насочите за поръчка : http://ecx.images-amazon.com/images/I/31oynT63JxL._SY300_.jpg

Обади се директно в някой от двата магазина на MAC в София, изпращат по куриер. Стига да си знаеш точния цвят, разбира се.
Телефоните ги има на първа страница на темата за MAC и Sephora  Peace

# 334
Някой доволен от шампоаните на Орзен Rolling Eyes По-точно този за мазна коса...

Аз съм изключително доволна,измива добре,придава обем,но и косата расте много по бързо от обикновено заради бирената мая в него.На мен това ми беше проблем,защото съм с къса коса и трябваше да се подстригвам по-често.

# 335
Mimeto7 шампоаните на Орзен са много хубави наистина. Малко ми е чудно как от един обикновен шампоан ще ти расте по-бързо косата  newsm78
не казвам, че не си права, ти си си забелязала промяната, но не ми се вярва продукт, който стои 2-3 минути на косата, да оказва влияние на растежа й. Peace

# 336
  • Бургас
И аз харесвам шампоаните на Орзен

# 337
Тези, които харесвате бирения шампоан на Орзен, вероятно сте с мазна коса.

# 338
Търся един не особено евтин фон дьо тен, но не мога да го намеря в Русе. Може ли поне към сайт да ме насочите за поръчка : http://ecx.images-amazon.com/images/I/31oynT63JxL._SY300_.jpg

Обади се директно в някой от двата магазина на MAC в София, изпращат по куриер. Стига да си знаеш точния цвят, разбира се.
Телефоните ги има на първа страница на темата за MAC и Sephora  Peace

Може ли да ми кажеш къде в СОфия има техен магазин, ако може д апомоля някой да вземе?

# 339
Тези, които харесвате бирения шампоан на Орзен, вероятно сте с мазна коса.

Аз не съм, но бях много доволна от този.
Скрит текст:
Косата ми е суха, с дебел косъм и къдрава.

# 340
  • Belgium

Може ли да ми кажеш къде в СОфия има техен магазин, ако може д апомоля някой да вземе?

Разбира се - единият е в Mall of Sofia на Стамболийски, а другият - в The Mall на Цариградско шосе.

# 341
  • София-Младост
от шампоаните на All Nature съм много доволна, не са 2лв, но при намаление може да се вземе за около 4-5.
https://www.allnature.eu/bg/products
От заздравителите на Перфект не съм очарована или поне за моите нокти ефект нямаше. Само един ми помона, но не е за тази тема.

# 342
Така и не разбрах, защо на български продукти, името и етеикета са предимно и основно на английски.

Оризен съм купувала, не е лош, не е уау. Моя позната с много изтощена коса го ползва и го хвали, аз чудо не видях. Иначе тя си купува козметика за коса основно професионална.

# 343
От няколко дни се къпя с този шампоан: http://ecx.images-amazon.com/images/I/81khQ-bS-lL._SL1500_.jpg Мъжки е, но косата е толкова лека и чиста, че това не ме притеснява. Пък и продавачката не ми спомена,че е мъжки, а аз хич и не погледнах Simple Smile

# 344
По темата за задравителите - последно взех някакъв матов на Перфект за основа за да си почина от Евелин. Вметвам, че Евелин SOS ползвах около 8 месеца като основа, спрях го ноември миналата година и до днес ноктите ми са здрави и не се цепят Peace Та за матовия заздравител Перфект - забелязах, че лакове, които преди се нанасяха трудно и ставаха на черти се държат вече различно. В лаковата тема се коментираше да се ползва матов топ за целта и явно тази основа действа по същия начин.

И да попитам - попадали ли сте на лосион / крем за тяло, който да заличава по бързо червените петънца от пъпчици по тялото ? За суха кожа. Или някакво кремче за мазане само на петната?
Или да знаете коя съставка евентуално да търся в състава на продукта, която би помогнала?

Общи условия

Активация на акаунт