Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Някой доволен от шампоаните на Орзен Rolling Eyes По-точно този за мазна коса...
Препоръчвам ти този на Wash and Go, ще бъдеш очарована  Peace

# 361
Или да знаете коя съставка евентуално да търся в състава на продукта, която би помогнала?
Tърси най-вече продукти с по-висок % пантенол (panthenol) и niacinamide (вит. Б3, ниацин ).
Скрит текст:
Такива продукти имат главно Ла Рош, но те не са за тази тема  Peace

Благодаря ти, Holly Pink, сещам се за спрей Пантенол. Вероятно и той би помогнал, 5 % май беше пантенола в него.

Кукумицинка, благодаря ти за предложението, ще го погледна днес в Елитис  Peace

# 362
Живанка, ако е за мазане на локални участъци от кожата, мисля, че Пантогел ще ти свърши работа. Аз го ползвам при пъпчици от епилация, охлузвания и т.н.:
http://apteka.framar.bg/16001701/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE% … -40-%D0%B3%D1%80-

По принцип мисля, че в повечето аптеки е по-евтин, тези от фрамар обикновено надуват цените.

# 363
Някой използвал ли е крем за лице с хиалуронова киселина и ако да какъв. Подложих се на диета и в лице много отслабнах , имам бръчки които са много големи от устните към носа и стои много грозно . Дали с такъв крем ще мога да ги опъна малко поне Sad

# 364
  • Стара Загора
Някой използвал ли е крем за лице с хиалуронова киселина и ако да какъв. Подложих се на диета и в лице много отслабнах , имам бръчки които са много големи от устните към носа и стои много грозно . Дали с такъв крем ще мога да ги опъна малко поне Sad

Съмнявам се. А от бюджетните марки, трудно ще се намери изглаждаш и запълващ бръчките крем. При жените над 30 именно няколко килограма отгоре "скриват' и запълват фините линии. Все пак е и до ген.

# 365

Белеа, ама чудеса не прави, дори го зарязах. Има ампули на марката хилауронови, за седмица еднократно се ползват, доста са добри. Има и на биофреш крем с хилаурон, но не съм го вземала. И ен се заблуждавай, че с крем ще заличиш бръчки, ако не нямаше да я има пластичната херургия и звездите нямаше да оставяват.  Peace Ще ти се освежи кожата просто. Пий много течности и чайове, прави маслени бани и масажи на лицето....

# 366
Живанка, ако е за мазане на локални участъци от кожата, мисля, че Пантогел ще ти свърши работа. Аз го ползвам при пъпчици от епилация, охлузвания и т.н.:
http://apteka.framar.bg/16001701/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE% … -40-%D0%B3%D1%80-

По принцип мисля, че в повечето аптеки е по-евтин, тези от фрамар обикновено надуват цените.

Благодаря ти   bouquet

# 367
С крем няма да стане, по скоро с някакви филъри или нещо подобно, но това е за друга тема.
http://www.mybeautymadness.com/2015/03/10.html

# 368
Много ми похвалиха ZIAJA като козметика и реших да пробвам, взех си това и смея да твърдя, че не отстъпва по нищо на геловете на Ла Рош или Авен само, че е с много по-ниска цена.Препоръчвам! Мирише също изкушаващо, свежо  Crazy

# 369
Имам един тъп въпрос.  Blush
Имам шампоани на Милва - с женшен и хинин (много ми харесва), бирен и с коприва. Косата ми стои много суха и твърда ако се мия само с тях. Затова първо се мия с друг шампоан - лилавия Медикс, розовата Шаума, синьо Тео и после слагам този на Милва. Дали не бъркам последователността?
Мисля, че обикновения шампоан отмива нечистотиите, а другия подхранва.  Rolling Eyes
После слагам от чесновата маска.

# 370
  • В полите на Витоша :)
Някой ползвал ли е някой от избелващите продукти на Боди-Д - Биле-ВА? Ще се радвам на отзиви Simple Smile

http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/

# 371
  • София-Младост
Някой ползвал ли е някой от избелващите продукти на Боди-Д - Биле-ВА? Ще се радвам на отзиви Simple Smile

http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/
Не съм, къде могат да се купят...аптеките?

# 372
  • Бургас
Добре, благодаря Simple Smile

Да питам и друго нещо. По-късно ще излизам на пазар и съм решила най-после да си взема някоя палитра сенки, понеже си нямам  Blush Всичките ми сенки са единички. Иска ми се като е палитра, да е матова, понеже рядко ползвам други и като за пръв път, да е бюджетна. Хвърлила съм око на ей това нещо:

Имате ли мнения за конкретно този продукт или препоръки за други?   bouquet
Аз не обичам матови сенки,но пък имам доста сатенени на Катрис - единични,и една палитра,много съм доволна от качеството,без база издържат цял ден без да се размажат или съберат в гънката,мисля,че в една друга тема хвалиха точно тези палитри,на които ти си хвърлила око

# 373
Влизам да честитя този прекрасен празник на празнуващите и да ви пожелая да бъдете красиви като цветята   bouquet
И да кажа, че се снабдих с матовата палитра на Катрис, както и с базата за сенки на Алверде, за която прочетох положителни ревюта из нета и реших да пробвам за пръв път такъв продукт. Ще дам отзиви и за двете по-нататък   bouquet
Едит: писали сме едновременно, благодаря за отзива  Hug

# 374
  • Пловдив
Някой доволен от шампоаните на Орзен Rolling Eyes По-точно този за мазна коса...
Препоръчвам ти този на Wash and Go, ще бъдеш очарована  Peace
Пак за мазна коса ли?

blond_wimp мерси! Peace

Общи условия

Активация на акаунт