Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Тя е на 26 и казвате, че отдавна е трябвало да започне. Аз съм на 23, дали сега е времето? И какъв трябва да си взема? Честно да си призная изобщо не ги разбирам околоочонните кремове, доста време си мислих, че трябва да ги започна около 30-35 г.  Embarassed

Ами ти и на 50 можеш да започнеш, но как ще изглежда кожата ти тогава е въпроса. Майка ми е на 44, но от неподдържане изглежда с доста отпусната и на повече години кожа.
Аз от 2 години ползвам редовно. Не за бръчки, а подхранващи и хидратиращи кремове и гелове. На 24 съм.
Не е задължително разбира се. Всеки сам си преценя, но ако започнеш на 30-35 ти вече ще имаш признаци и линии, които няма да можеш да скриеш или поне с бюджетна козметика. Зависи и от гена. А сега имаш възможност да забавиш процеса. Peace

# 436
Според мен е много индивидуално, зависи от кожата, начина на живот...
Аз започнах околоочния на 29 г.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 12:16 от Lemy

# 437
Момичета, предложете ми лосион за тяло със силен аромат /има някои, от които съм си доволна, но ми се иска да събера и други мнения/   bouquet

https://www.facebook.com/NaturalCosmeticLtd/photos/pb.3977187869 … ype=3&theater

# 438
В кои вериги има козметика на Жая?

# 439
В кои вериги има козметика на Жая?
Елитис Карфур и мисля че и в Лили

# 440
В DM има ли стелаж на Golden rose?

# 441
  • Сливен
не

# 442
Козметика на Жая съм виждала в Лили  Peace

# 443
  • София

В Лили съм виждала.

# 444

В Пловдив, веригите Триумф и Лекси съм виждала.

# 445
Момичета, кои са най-евтините ленти за обезкосмяване, които сте ползвали и от които сте доволни ?

# 446
Благодаря  Peace

# 447
  • Пловдив
iv4enceto_91, ползвала съм червения Simple Smile

Аз ползвам околоочен без парабени, към този момент наблягам на хидратиращи продукти. Колкото и да се клепаме кожата си остарява...но когато се хидратира, ако не друго ще има поне малко по-свеж вид /лично мнение/

# 448
Дженифър Анистъп признава, че най-добрия съвет, който е получила от майка си по отношение на външния вид е именно ползването на околоочния крем от ранни години и тя ползва такъв от 18 годишнаWink Само за справка. Иначе и аз съм на мнение, че е строго индивидуално, но мисля че към 24-25 годишна възраст и нагоре е добре да се започне, но съм далеч от мисълта да давам някакви крайни мнения, защото всяка кожа е различна.
Моята майка е на 49 и кожата й е почти без бръчки, гладка без несъвършенства и хубава, с нищо не се маже.Само обикновен дневен хидратиращ крем.От кожа до кожа и начин на живот има значение. Simple Smile

# 449
Скрит текст:
Искам да похваля единствения околоочен контур, който не ми подува очите. Пробвала съм всичко на Лореал, Нивеа, Ейвън и до няколко дни ги изхвърлям. А сега няма такова нещо и кожата е видимо хидратирана.
/quote]
Абсолютно подкрепям  Peace Ползвам и нощния от същата серия, много съм доволна и от двата!

Общи условия

Активация на акаунт