Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Моята майка е на 49 и кожата й е почти без бръчки, гладка без несъвършенства и хубава, с нищо не се маже.Само обикновен дневен хидратиращ крем.От кожа до кожа и начин на живот има значение. Simple Smile[/color]
Моята майка не използва никаква козметика, само крем Нивея с който си маже петите  Laughing
И въпреки това, на 55 години изглеждаше като на 35. След това вече възрастта си оказа влияние, но пак изглежда добре.

# 451
За млада кожа в такъв случай,  кой околоочен продукт е подходящ? На Жая как е?

Благодаря за мнението за пудрите,  взех си компактнат. 
Също съм И много доволна от сенките на вежди на есенс,  много естествено стоят на веждите,  не е както с молив.  Препоръчвам ги,  цената им е 5,50.   Peace

# 452
  • Пловдив
Алетеа, аз препоръчвам тези

като изхабя опаковката купувам другия, понякога редувам с масло от гроздови семена  Peace

# 453
  • Бургас
Момичета, кои са най-евтините ленти за обезкосмяване, които сте ползвали и от които сте доволни ?
Елеа

# 454
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали крем за суха, дехидратирана кожа?
Искам крем,който да овлажнява в дълбочина кожата, а не само да мазнее върху нея. Blush
Има ли такова чудо?

# 455
Лия, пробва ли нещо на Микса?

# 456
Деси,  в коя верига ги продават?    bouquet
Алетеа, аз препоръчвам тези

като изхабя опаковката купувам другия, понякога редувам с масло от гроздови семена  Peace

# 457
  • В къЩи.
Лия, пробва ли нещо на Микса?

Преди време използвах една опаковка на крема +35г. Тогава си търсех нещо подходящо за възрастта, но сега имам нужда повече от хидратация.

Знам,че проблема ми е до голяма степен и в това ,че не пия вода.

# 458

Мнения за този крем?

# 459

За тяло, ръце, ще ти свърши работа. За лице ми идва лек, все едно с нивея софт се мажеш примерно или на здраве.

# 460
Няколко колежки много ми го похвалиха, гледам го в супермаркетите, цената му е символична, ще го пробвам, благодаря   bouquet

# 461
Момичета и аз търся някякъв крем за дехидратирана кожа, но не мазна Peace .. проблема ми е, че не ми е суха кожата, а на места има като лишеи и са супер неприятни .. от всеки крем се обривам, затова ако може нещо без парафини .. Simple Smile

# 462
Момичета и аз търся някякъв крем за дехидратирана кожа, но не мазна Peace .. проблема ми е, че не ми е суха кожата, а на места има като лишеи и са супер неприятни .. от всеки крем се обривам, затова ако може нещо без парафини .. Simple Smile

Здраве ще ти оправи лишеите, за без парифини не знам.

# 463
  • Пловдив
Алетеа, първият го купувам от едно магазинче за такъв тип козметика, но дали го има по другите градове  newsm78 ще те излъжа, мога да питам иначе като го посетя де.

А този с ройбос е от аптеки Лечител във Варна това са адресите
Варна
ул. "Драгоман" 3
тел.: 052/ 983 221;

Варна
ул. "Русе" 29
тел.: 052/ 983 222;

Дано да съм била полезна   bouquet

# 464
Благодаря, Утре ще го потърся.  И да,  бих желала ако имаш възможност да Попиташ дали първият се предлага и по други градове ( интересува ме Най-вероятно Бургас и Варна) ,  за да ги редувам.  Благодаря ти много,    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт