Отговори
# 630
Мдаааааааааааа....ладата беше последната кола в която пушех Naughty Ама аз бех сложила компактдиск , щот съм модерна Mr. Green
Под стелката ми беше израснала трева...щот мразех да я чистим...у снего бех кат булдозер Grinning
Един ден Трайков речи, че ако не я измием и не окосим тревите от купето да не се прибирам дома...абу Shocked Shocked Shocked и аз я закарах на миФкя...оня кат я отвори е метал стелките със псувни...а яз викам..."не бех аз...мъжО ми е мърляча и поне го е срам ме изпрати мен..." Mr. Green
Дънех яко ''гангстерски рай"  Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На наш'та купето беше под всяква критика - на тавана бабунка, че маман набила резко спирчаки и бащата си дръннал тиквоча, па я беше поизбушил  hahaha Та бехме лепнали стикер от цигари Camel  Laughing Предните седалки целите у дупки от фасове  Laughing и кас'тофона с клечката за зъби беше най-модерната технология у тая крошня  Mr. Green
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичоно, ми с тая лада, няма от какво друго да е било  Mr. Green
Даже викам никви коли няма взимам се правя на примадона, кога ме кара на Бала, мъжо  Naughty
Аз такива роли мразим да играя, всички се знаем ся и те ми тръгнали с на чуждите хора колите и ще ми се големеят  ooooh!
И бялата стрела се изстреля и закъса как се наемаше към Слънчевия бряг  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз стоим, като карикатура с роклята и причоса  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 632
Даже викам никви коли няма взимам се правя на примадона, кога ме кара на Бала, мъжо  Naughty
Аз такива роли мразим да играя, всички се знаем ся и те ми тръгнали с на чуждите хора колите и ще ми се големеят  ooooh!
И бялата стрела се изстреля и закъса как се наемаше към Слънчевия бряг  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy що не си бутнала с неко крак изподи фустата  Laughing Laughing

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
С тия лачени патъци дет бях, само за бутане да забием коленете и да скъсам чорапогащника там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
Ох беееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo олигофрениииии  Joy Joy Joy Joy Joy

Ся си представям Зиза у ладата пред ЦУМ на светофара, фаса в устата, дъни генгста парадайса и вика сиии шерефсис  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не моа пойчииииии  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 636
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 637
С тия лачени патъци дет бях, само за бутане да забием коленете и да скъсам чорапогащника там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy ох, ве4е си те представих hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман и майката на Герса, са били кат вълка от Ну пагади, той така пуфтеше с едната ръка, а с другата караше  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 639
Ох беееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo олигофрениииии  Joy Joy Joy Joy Joy

Ся си представям Зиза у ладата пред ЦУМ на светофара, фаса в устата, дъни генгста парадайса и вика сиии шерефсис  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 640
Маман и майката на Герса, са били кат вълка от Ну пагади, той така пуфтеше с едната ръка, а с другата караше  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy то и аз така, па и Рена Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy Joy ох, ве4е си те представих hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма те бяха модерни патъците, от далеч лъскаха  Joy Joy Joy
Па роклята с тва ламе и тя блестеше като слънце  Joy Joy Joy Joy
Ааааа и у косата бях кат Фера, на годежа с Халидулко  Joy Joy Joy Joy Joy

# 642

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мичоно, ми с тая лада, няма от какво друго да е било  Mr. Green
Даже викам никви коли няма взимам се правя на примадона, кога ме кара на Бала, мъжо  Naughty
Аз такива роли мразим да играя, всички се знаем ся и те ми тръгнали с на чуждите хора колите и ще ми се големеят  ooooh!
И бялата стрела се изстреля и закъса как се наемаше към Слънчевия бряг  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз стоим, като карикатура с роклята и причоса  hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
Те я бееееее, М 4651 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с жлътиО номер  ooooh! Laughing

Скрит текст:

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те я бееееее, М 4651 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с жлътиО номер  ooooh! Laughing

Скрит текст:
Тва ти ли си  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт