Отговори
# 15
Тенкю за новото крило   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet храсталакис  Mr. Green

И ся понеже у старото четем глупости да се изкажа  Naughty

Начииииии
1во Ирко сори душо права си че е важно кво е станало с Ча  Naughty забраих че си имате зимане даване с Чайна мафията  Mr. Green Mr. Green
2ро Бибо ич не се пробвай, нема ти мине номера с банячката утре  Naughty
3то Рена пак е у Мечландия и си говори некви глупости  Naughty баня се само у неделя  Mr. Green
4то Геро нема всяваш смут у редиците, имало немало навалица на входа така ше е  Naughty

Ох изказах сА
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ейййй Laughing вижда се надежда за края на мача Party Party Party

# 16
Тенкю за новото крило   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet храсталакис  Mr. Green

4то Геро нема всяваш смут у редиците, имало немало навалица на входа така ше е  Naughty

Ох изказах сА
Кво си се изказала ма, требе се бутам с лакти та да си намърдам баджаците у кабината  Mr. Green Mr. Green

# 17
Тенк юююю   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И за хумора  newsm51 newsm51 newsm51

Мимче, оти не казуваш за сиренките, ми за Чепика ги въртиш  Mr. Green
ми не помня кога съм въртела кифли newsm78 Joy Joy Joy

# 18

Кво си се изказала ма, требе се бутам с лакти та да си намърдам баджаците у кабината  Mr. Green Mr. Green

Ше минавате по 2 и ти специално шъ жмиш  Mr. Green

# 19
  • в подножието на планината
Те, ви една красавица... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 20

Туй таз от Листопада ли бешИ  newsm78

# 21
# 22
  • Още у мъглата ...
Ай ся е време нашичкият да брекира и да земе 1-вия сет Whistling Whistling Ха, дано Praynig

# 23
Запис в новата тема. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Пожелавам ви лека нощ. Hug Hug Hug Hug Hug

# 24
Винаги съм я харесвала  Heart Eyes Heart Eyes

# 25
Тва да й е кусура, че Сера и фотошопа и пластична не я оправат  Naughty hahaha hahaha

# 26
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ся пак да се изходим за Чанинг -зетя -син...абу Shocked Shocked Shocked
Начи щерко, мнооу трее си ми благодарна, че го измъкнах...обаче, ако не беше оня шерефсис Тера да ме събуди, РенУ се ни беше опукала све...с тая картечница ни спреха часовниците...она бълва куршумлар на поразия, па яз с ония Узита за къде съм... Laughing

А, и най-важното...Чанинг не мой да стреля...страх го е... Mr. Green

# 27

Ше минавате по 2 и ти специално шъ жмиш  Mr. Green
та да получим един бръз изотзаде и да не знам откъде ми е дошло  Mr. Green Mr. Green

# 28
Ся пак да се изходим за Чанинг -зетя -син...абу Shocked Shocked Shocked
Начи щерко, мнооу трее си ми благодарна, че го измъкнах...обаче, ако не беше оня шерефсис Тера да ме събуди, РенУ се ни беше опукала све...с тая картечница ни спреха часовниците...она бълва куршумлар на поразия, па яз с ония Узита за къде съм... Laughing

А, и най-важното...Чанинг не мой да стреля...страх го е... Mr. Green

Рена е към продуцентската къща на Алишчо с неизчерпаеми патрони  Mr. Green

# 29
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми такава неква връзкарка ше ми дойде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт