Отговори
# 540
У Ракона Laughing Ханде взела решение да се жени за некъф Laughing и на тоя му потънаа гемиите Laughing
Ма те дават ли го бе  newsm78
Фрагманта дадоха Laughing

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥
У Ракона Laughing Ханде взела решение да се жени за некъф Laughing и на тоя му потънаа гемиите Laughing
Фрагмана го знам аз, само ме бъркаш значи  Mr. Green
Маман, дизеляка си е най-добре  Peace

# 542
  • У Диспансера ...♥♥♥
Азис, ич не може да докара Слави Трифонов, ни по глас, ни по маниери, направо е мега смешен  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 543
Яз мислех да зеем на Мичка каруцата Mr. Green Сал зарад данъка и бензина се отказах. Naughty
Аз съм се разлигавила с 5/100 дизеляк Grinning

ooooh! къ та не е срам Joy Joy Joy Joy Joy
Зиз, колата спи в момента Party имала съм някакви олабени болтове и за тва е подлопвала. И това е станало при нещасника дет ми прави реглажа #2gunfire сега е кат гумена топка Laughing

# 544
Фрагмана го знам аз, само ме бъркаш значи  Mr. Green

Бана не че си го гледала ма ooooh! я сега го гледам и казвам Naughty обърквала се ooooh! ми той е утре  Laughing newsm78

# 545
Яз па ко да кажем с газта на Манол  Mr. Green евтинджос братче  Party Party Party

# 546
Яз па ко да кажем с газта на Манол  Mr. Green евтинджос братче  Party Party Party
дай го видим тоз Манол бре  Laughing

# 547

Как ли па нема да слизам ся у гаража да го снимам  ooooh! гоУф 2ка ма  Naughty името треа те подсеща, сал дет немам нокиа  Joy Joy Joy

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми забравих кога го дават, викам изтървах го  ooooh!

# 549
Мноу тъпа серия #2gunfire #2gunfire #2gunfire моя го стрелнаха и ни вест ни кост #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 550

Как ли па нема да слизам ся у гаража да го снимам  ooooh! гоУф 2ка ма  Naughty името треа те подсеща, сал дет немам нокиа  Joy Joy Joy
Щи фрълим мойта старата таман за по-голем ефект - колко по дръвена, толкоз по си вървежна  Mr. Green

Я кай пориш ли яко улиците с Маноля  Laughing Laughing

# 551
  • У Диспансера ...♥♥♥

И не си от Перник  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 552

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ми забравих кога го дават, викам изтървах го  ooooh!
Утре е нали newsm78 ти ше превеждаш ли newsm78

# 553
Геро мн ясно  Naughty аз с Манол сал до ВЦ-то не ода  Mr. Green

# 554

Общи условия

Активация на акаунт